Şimdi Ara

hayatımın en güzel lafını yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski kız arkadaşım benimle görüşmek istedi. bende kabul edip 2 gün sonraya anlaştık. ama o sıralarda da şehir dışından kuzenimin 2 arkadaşı gelmişti. kuzende kız 2 arkadaşıda kız. görüşmeden bir önceki gece discoya götürdüm bu 3ünü. eğleniyoruz filan. dans ediyoruz. geçti o gece. sabah oldu. uyandığımda bi mms vardı. açtım. bu eski kız arkadaşımdan geliyor. durum şu, o gecede babasıyla o gittiğimiz discoya gitmişler. disco bilen var mı bilmiyorum Alanya Hollywood. üst katından aşağıdaki dans alanını görüldüğü bir yer var. orada oturuyorlarmış. ben aşağıda dans ederken fotoğrafımı çekmiş. o kuzenimin arkadaşlarından biriyle. fotoğrafın altındaki yazı : " fizikte bir kural okumuştum. farklı iki cisim aynı anda aynı yerde bulunamaz diye. bu fotoğrafta siz bu kuralı hiçe saydınığınız görülüyor. benim böyle yaşayan biriyle tekrar birlikte olma düşüncesi pek aklıma yatmadı. görüşmekten vazgeçtim. iyi geceler." açıklamaya da gitmedim. sadece "haklısın" diye bilmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reos -- 31 Temmuz 2010; 16:57:08 >

• hmm. kuzenim diyemedin yani. oldu kalkalım biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunNTeR

hmm. kuzenim diyemedin yani. oldu kalkalım biz.

tüm kuzenlerimi tanıyor ki. kuzenim değildi fotoğraftaki
  • Vay be baba kız diskoya gitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

quote:

Orijinalden alıntı: HunNTeR

hmm. kuzenim diyemedin yani. oldu kalkalım biz.

tüm kuzenlerimi tanıyor ki. kuzenim değildi fotoğraftaki

ha o zaman sıkıntı var. neyse kanka sana kız mı yok.
  • hiç bişey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunayMan

Vay be baba kız diskoya gitmiş.

baba?pek inanmadım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

hiç bişey anlamadım

Kuzeninin arkadaşıyla diskoda dans ederken bunun eski sevgilisi fotoğrafını çekiyor ver ertesi gün mss olarak atıyor
  • quote:

eski kız arkadaşım benimle görüşmek istedi. bende kabul edip 2 gün sonraya anlaştık. ama o sıralarda da şehir dışından kuzenimin 2 arkadaşı gelmişti. kuzende kız 2 arkadaşıda kız. görüşmeden bir önceki gece discoya götürdüm bu 3ünü. eğleniyoruz filan. dans ediyoruz. geçti o gece. sabah oldu. uyandığımda bi mms vardı. açtım. bu eski kız arkadaşımdan geliyor. durum şu, o gecede babasıyla o gittiğimiz discoya gitmişler. disco bilen var mı bilmiyorum Alanya Hollywood. üst katından aşağıdaki dans alanını görüldüğü bir yer var. orada oturuyorlarmış. ben aşağıda dans ederken fotoğrafımı çekmiş. o kuzenimin arkadaşlarından biriyle. fotoğrafın altındaki yazı : " fizikte bir kural okumuştum. farklı iki cisim aynı anda aynı yerde bulunamaz diye. bu fotoğrafta siz bu kuralı hiçe saydınığınız görülüyor. benim böyle yaşayan biriyle tekrar birlikte olma düşüncesi pek aklıma yatmadı. görüşmekten vazgeçtim. iyi geceler." açıklamaya da gitmedim. sadece "haklısın" diye bilmiştim

Keşke Havana ya gitseydiniz sizde :)

• Baba ile kızın diskoda olması da ilginçmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

quote:

eski kız arkadaşım benimle görüşmek istedi. bende kabul edip 2 gün sonraya anlaştık. ama o sıralarda da şehir dışından kuzenimin 2 arkadaşı gelmişti. kuzende kız 2 arkadaşıda kız. görüşmeden bir önceki gece discoya götürdüm bu 3ünü. eğleniyoruz filan. dans ediyoruz. geçti o gece. sabah oldu. uyandığımda bi mms vardı. açtım. bu eski kız arkadaşımdan geliyor. durum şu, o gecede babasıyla o gittiğimiz discoya gitmişler. disco bilen var mı bilmiyorum Alanya Hollywood. üst katından aşağıdaki dans alanını görüldüğü bir yer var. orada oturuyorlarmış. ben aşağıda dans ederken fotoğrafımı çekmiş. o kuzenimin arkadaşlarından biriyle. fotoğrafın altındaki yazı : " fizikte bir kural okumuştum. farklı iki cisim aynı anda aynı yerde bulunamaz diye. bu fotoğrafta siz bu kuralı hiçe saydınığınız görülüyor. benim böyle yaşayan biriyle tekrar birlikte olma düşüncesi pek aklıma yatmadı. görüşmekten vazgeçtim. iyi geceler." açıklamaya da gitmedim. sadece "haklısın" diye bilmiştim

Keşke Havana ya gitseydiniz sizde :)

havanada tanıdığım birisi yok. bir kaç kere gittim güzel ortamı ama. janus, sky ve hollywoodda yönetiminde tanıdıklarım var. ondan daha rahat oluyor.

• İşine geliyorsa yazacaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Baba ile kızın diskoda olması da ilginçmiş.

babası öyle onun. iyi de dans ettiğini duydum ama görmedim hiç
  • ensest takılıyo eski manitan sende git yanlarına
  • Babamla gittim diye seni kekliyor olmasın.
  •  hayatımın en güzel lafını yedim
  • quote:

Babamla gittim diye seni kekliyor olmasın.

olabilir.ama daha önce babasıyla discoda görmüştüm onu. bende 2 arkadaş ve kuzenle gece çıkcaz demiştim. cinsiyetlerini erkek sandmıştı. sonra bende söylememiştim bir nevi aynı şey olur sanırım
  • NAPAK İNANAK MI KANKA
  • quote:

Babamla gittim diye seni kekliyor olmasın.

+1ü
    Abisiyle gideni gördüm de baba biraz daha ağır kacıyor ama dediyse baba baskalarıyla gidicene benle gitsin orası ayrı ama hic sanmam öyle ortamlarda öpüşen öpüşenedir bir babada sokmaz öyle ortamlara bile bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 31 Temmuz 2010; 16:57:25 >
  •  hayatımın en güzel lafını yedim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.