Şimdi Ara

Hayatımı özetliyorum, okuyun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Hiç sevgilim olmadı. Hiç bir kız bana yakınlık göstermedi.

-7. sınıfta yüzüm sivilce doldu. Hemen herkes bana iğrenerek baktı. Hiç özgüvenim olmadı.

-Liseden beri bağırsak sorunları nedeniyle okula gitmeye korkuyorum, şu an üniversite 2. sınıftayım ve okula gidemiyorum desem yeridir.

-Ortaokulda aralıksız takdir aldığım için üstün başarı belgesi vermişlerdi, heps sınıfta ilk 3 içerisinde olurdum. Bu bağırsak sorunu yüzünden, okul benim için lisede kabusa dönüştü ders çalışamadım, sosyal hayat kuramadım.

-Lisede sınıfta tek takdir veya teşekkür alamayan öğrenci oldum hayatım kabusa döndü.

-10. sınıfta bir kıza deliler gibi aşık oldum 7 24 aklımdan çıkaramadım. 6 ay sonra kıza açıldım, bana 'bende ilk başlarda senden hoşlanıyordum ama şimdi böyle değil' dedi. Ve 1 ay sonra başka birisiyle sevgili oldu her gün okulda sarılmalarını gördüm. Eve gidip yarım saat deliler gibi ağladım her gün.

-12. sınıfta okul değiştirdim. Okul benim için kabus olan bir yer olduğu için burada da sıkıntılar çektim inanılmaz sıkıntılardı bunlar bağırsaklardan kaynaklı. Sınavda 70k oldum.

-Bir sene daha hazırlanayım dedim evde güzelce çalışırım dedim ama ders çalışmayı unuttuğumu çalışamadığımı farkettim yine çalışamadım. Ortalama günde 20 dakika ders çalışmışımdır. bu sefer 50 k oldum ve orta halli (yani bir bok olmayan) bir üniye girdim.

-Aynı sorunum yüzünden derslere giremiyorum, girsem de ders dinleyemiyorum. Evde sinirli oluyorum bu yüzden. Çok vasat bir öğrenciyim.

-Zayıfım, gören herkes hastalı mısın diye soruyor. Kıyafetler üzerime olmuyor.

-Hobim yok, bu daha çok maddi imkanlardan dolayı.

-Etrafıma bakıyorum, herkesin sosyal çevresi var karşı cins arkadaşları var hocalarla muhabbet ediyorlar yaşayıp gidiyorlar. Benim sadece okulda konuştuğum 2-3 samimi olmadığım kişi hakkında konuştuğum kimse yok.

-Koskoca bir şehirde tek başımayım, evde yalnız yaşıyorum, konuşmayı unuttum sadece yazı yazabiliyorum.

-20 yaşındayım hayatı sadece yük olarak görüyorum, hayatta zevk aldığım hiçbir şey yok tamamen yapmak zorunda olduğum ama yapmak istemediğim şeylerle dolu bir hayat yaşıyorum.

• Depresyonda olabilirsin,uzmana gorundun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 25.5 yaşındayım, benim de hiç kız arkadaşım olmadı, sorunlarımdan dolayı iyi ki de olmadı. Şimdi anladım bunun ne kadar iyi bir şey olduğunu. Ayrıca şunu diyeyim, benim sorunlarım seninkinden çok daha fazla. Tek avantajım ilk 10k'ya girerek kısmen iyi bir üniversiteye ve isteyebileceğim tek bölüme yerleşmiş olmam ama okul uzadı, biter büyük ihtimalle. Her neyse, benim de hiç sosyal çevrem yok. Rehberimde 16 kişi var hatta. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 19 yaşındayım sevgililerim oldu, oldu ama ne oldu ? Elime ne geçti ? Okulun en güzel kızıyla beraber oldum da ne oldu ? Tamam karşılıklı sevgi hoş, güzel birşey ama bir süre sonra cidden sıkılıyor insan. Yani o kadar yazmışsın ama sevgili olayı hiç umrunda bile olmasın. Tek üzüldüğün şey akşamları dışarı çıkıp arkadaşlara bir yere oturamadıgından olsun.

50K ya bok atan ilk kez gördüm bu arada hocam

Birde tedavisi Yok mu hastalığının.

• Hocam bence sevgili konusuna takmayın bence.Bende 20 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı.İlkokul arkadaşım dışında kimseylede görüşmüyorum.Zaten işten vaktimde olmuyor.Dersen sevgilin olmasını istermisin kesinlikle asla derim.Çünkü kendinde söylediğin gibi haftada bir başkasına aşık olan bir nesilden ne beklersinki?

En kısa sürede inşallah iyileşirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 2 Mart 2017; 17:57:27 >
  • Anlattığın çalışmaya göre 70k ve 50 k gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

bende 19 yaşındayım sevgililerim oldu, oldu ama ne oldu ? Elime ne geçti ? Okulun en güzel kızıyla beraber oldum da ne oldu ? Tamam karşılıklı sevgi hoş, güzel birşey ama bir süre sonra cidden sıkılıyor insan. Yani o kadar yazmışsın ama sevgili olayı hiç umrunda bile olmasın. Tek üzüldüğün şey akşamları dışarı çıkıp arkadaşlara bir yere oturamadıgından olsun.

50K ya bok atan ilk kez gördüm bu arada hocam

Birde tedavisi Yok mu hastalığının.

Hocam hastalık ama bu tedavisi olmayan vücuda bir zarari olmayan ama insanin sinir sistemini ve sosyal hayatini yerle bir eden bir sorun. Hassas bağırsak sendromu

Birçok kişide var bu ama bende en en en ileri derecede bendeki. Kötü tarafı bir ilaci falan yok doktorlar spazm gidericiden baska bir sey vermiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.