Şimdi Ara

Hayatımı Değiştiriyorum.[CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuana kadar troll'lüklerimi görmüşsünüzdür.
    Forumda kürtcülük yaptığımı görmüşsünüzdür.(dalga geçiyordum)
    Küfür ettiğimi vb görmüşsünüzdür.
    Düşündümde artık cocuk değilim ve kişiliğim şu zamanlarda kazanılıyor hayatıma yön vermem gerek.
    Şuana kadar yaptıklarımı dediklerimi unutun.
    Yönetimlede görüşeceğim birazdan telefonla zaten eğer mesajlar sıfırlanıyorsa rica edeceğim.
    Şuana kadar çok havalı biraz şerefsiz dalgacı biriydim gıcık olduğum cocuğu ya döver yada kavga çıkarttırıp dayak yemesini sağlardım.Arkalarından konuşurdum en yakın arkadaşı sanardı halbuki beni ben onlara kötülük yaptıkca değerim arttı.
    Sınıfımda Alparslan adında biraz ezik bir cocuk var sürekli sataşırdım en son cocuğu sıkıştırdım it kak döveceğimden değil ha sırf ipnelikten arkamdakiler çak lan şuna diyor en son arkadaş cocuğa tokat attı bende sinsi sinsi gülüyorum.Biliyorum ya cocuk bişey yapamaz yapmaya kalksa döverim aslında dövecektimde cocuk cıtı pıtı zaten bi yumrukla dişleri kemikleri gider birde ailesinden okuldan korktum babası gelse onuda döverdim ya
    Ailemde beni sessiz sakin oturaklı birisi bilirdi aslında orta okulda öyleydim Lise'ye geçince birden bi artizlik oldu.
    Neyse cocuk artık çıldırdı yeter lan yeterrr diye bağırdı heryeri titriyor seni ağlamaklı bende güldüm hadi bay qnq diyip sınıftan çıkmıştım yanımdaki arkadaşıda 8 yıllık arkadaşı ha tokat atanda o yazık oda beni en yakın arkadaşı sanıyordu ben sınavlarda sırf düşük alsın benden diye hep yanlış şık söylerdim
    Babamın parasıyla çok hava atardım çıkarıp S4'ümü masaya vururdum Ha öyle çoook zenginde değiliz benim artiliğim işte okula millet 3-5 tl para getirir ben 50 lirayı çıkarır vurudum masaya milletde yazık 50 tl'yi çok bişey sanar ha öğrenciyiz işte
    Derslerde millete gerizekalı gözüyle baktım hep ortaokulda çakardım 95 100'leri bunlarda yazık 85'lik öğrenciler ya hatta hepsi derhanede 70-80 olurdu ben 15 falan olurdum o yüzden artizdim noldumu sonuç ?
    Sadece matematik 5
    ingilizce 2
    fizik 3
    kücümsediğim yurtta kalan kızlar bile benden iyi alırdı sınıfın asalak öğrencisi benden yüksek aldı.
    Din olarakta son aylarda biraz uzaklaştım her boku yiyordum.(küfür falan değil şaka olarak şu inci'den gördüğüm şakalar buralar yıkılıyor nurdan yıkılıyor hergün peşime şeytan takılıyor vb şeyler söylerdim Hiç bir b%ku ciddiye almazdım.
    Sırf artizlik olsun diye devrimcilerin yanında takıldım milliyetcilerin yanında kendilerine ana avrat sövüdüm biliyorlar onlarda kavgacı bir tipim e okul full devrimci bi kavga etsem okuldan atarım bunları vs.
    Anlayacağınız dötüm kalktı indirebilende olmadı ama tam bir hayvan olduğumu aha bügün düşününce anladım.
    Okulda kürtcülük yaptım(sırf dalgasına ha 1 gram kürtce bilmem doğu halkınıda sevmem zaten).Zaten bizim zekiler bdp'li bi cocukla görüşecek destek alacaktı ben karşı çıktım teröristlemi görüşeceksiniz ben gelmem vb.
    Fiziksel anlama gelince hacılar baya bi şişkoyum boyumdan 20 kilo fazlam var ve şimdi veremezsem hayatım boyunca böyle kalırım.Kolay kilo veriyorum zaten ekmek abur cubur kesince haftada 1.5-2 kilo atıyorum.
    Neyse beyler bilin istedim bügün benim miladım.

• Zebani okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum aferin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş adam olduğunu kabul ettin yani.Bende işte okulda senin gibileri dövüyorum müdür okula bu yüzden çağırıyor beni.Keşke sende benim okulda olaydın.
  • Değişemedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sn hep böle zararsız insanları ez ama unutma seni ezen çıkacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kürtcülük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki parantezi kapatmamışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.