Şimdi Ara

Hayatımı Değiştiriyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda gördügüm benzeri konulardan ilham acarak ben de bir konu acayim dedim. Gunubirlik hatta saati saatine editleyecegim ve editlerimde tamamen objektif olup ne yaptiysam onu yazacagim.
    Yapmak istediklerim
    1- telefonda surekli online bi oyun oynuyorum onu su dakikadan itibaren silecegim. Uzun bir sure (2 haftaya yakin) hic oynamamayi planliyorum.
    2- 1. Donem uni ortalamasi 1.9 geldi ikinci donem 2.5 e yakin bir ortalama yapacagim yoksa sinifta kalma riski var.
    3- derslerime duzenli calisacagim , proje ve odevlerimi zamaninda yapacagim ve lablara katilacagim.
    4- vucut gelistirmeyi 1 aydir aksatiyorum ona duzenli gidecegim.
    5- televizyonda survivor cok takip ediyorum onu da azaltacagim ozellikle sinav donemleri

Bunlar uzun vadeli amaclar arkadaslar simdi bugunluk amaclarima geceyim.
    1-Gece 4 e kadar araliksiz ekonomi calisip bu konuyu editleyecegim.yarin sinav var cunku.
    2- bu sure zarfinda kesinlikle telefon ve televizyonla ilgilenmeyecegim.

Bakalim nasil olacak haydi bismillah...

Edit 1: saat üç.1.30 saat calisabildim. Sonra uykum geldi ve simdi yatiyorum. Yarina 10 da kalkip calismayi dusunuyorum.yarinki hedeflerim arasinda telefon oyunu hic oynamamak, sinava kadar ders calismak ve spora gitmek var.(sonrasinda da ozel bir durum var ondan kacinacam) yarin editlerim tekrar herkese iyi geceler

Edit 2 : Bugün sabah 11.30 ta kalktım ve 5 e kadar aralıksız ders çalıştım. Metrobüs ve otobüste bile kitabı elimden düşürmedim ekonomi vizesine giderken konular ucu ucuna yetişti ve sınav da iyi geçti denebilir. Daha sonra 1 saat kadar ders çalışıp spora geçtim. Ve survivor sadece yarım saat izledim. Şimdi proje ödevime başlayacağım sonra da game of thrones izleyip yatacağım. Telden online oyunu oynamadım şimdiye kadar ve yapmamam gereken o özel şeyi yapmadım.
    Sonuç :
    1. Hedefim 10 'da kalkıp 5 e kadar ders çalışmaktı. Biraz geç kalktım 11.30 da ama 5 e kadar aralıksız çalışabildim yani bi anlamda hedefimi gerçekleştirmiş oldum.
    2. Hedefim telden online oyun oynamamaktı sildim oyunu ve hiç oynamadım şimdiye kadar. Daha önce defalarca silip tekrar yüklemiştim. bakalım bu sefer nasıl olacak.
    3. Hedefim özel bir bağımlılığım var onu yapmamaktı şimdiye kadar yapmadım.
    4. Hedefim Survivoru azaltmaktı bugün 20 dk - 30 dk arası bakıp kapattım.
    5. Hedefim spora gitmekti ne zamandır aksatıyodum bugün ona gittim.

Yarınki hedefim sabah erkenden kalkıp 9 daki derse gitmek, sonrasında spora gitmek ve en az 3 saat ders çalışmak. Bir miktar da projede ilerlemeyi düşünüyorum. Yarın gece tekrar editlerim.
    Herkese iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 15 Nisan 2015; 1:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit 1: saat üç.1.30 saat calisabildim. Sonra uykum geldi ve simdi yatiyorum. Yarina 10 da kalkip calismayi dusunuyorum.yarinki hedeflerim arasinda telefon oyunu hic oynamamak, sinava kadar ders calismak ve spora gitmek var.(sonrasinda da ozel bir durum var ondan kacinacam) yarin editlerim tekrar herkese iyi geceler

• Adamin biri varmiş ikinci donem duzeltmis

Ama cidden buraya yazman guzel olmus bakalim sonuc ne olacak bekliyoruz

Zamaninda sabah okula giderken hep boyle derdim "lan bu gun varya eve bi gidiyim şoyle yapacam boyle yapacam" derken eve vardigim gibi sanki çift çekirdek hafiza tek cekirdegi girişte atıyorum sabah çıkısta aliyorum. Yapacagim seyler eve gelinceye kadar gerçekci sonra hayal meyal..

• Survivora devam

• Edit 2 : Bugün sabah 11.30 ta kalktım ve 5 e kadar aralıksız ders çalıştım. Metrobüs ve otobüste bile kitabı elimden düşürmedim ekonomi vizesine giderken konular ucu ucuna yetişti ve sınav da iyi geçti denebilir. Daha sonra 1 saat kadar ders çalışıp spora geçtim. Ve survivor sadece yarım saat izledim. Şimdi proje ödevime başlayacağım sonra da game of thrones izleyip yatacağım. Telden online oyunu oynamadım şimdiye kadar ve yapmamam gereken o özel şeyi yapmadım.
    Sonuç :
    1. Hedefim 10 'da kalkıp 5 e kadar ders çalışmaktı. Biraz geç kalktım 11.30 da ama 5 e kadar aralıksız çalışabildim yani bi anlamda hedefimi gerçekleştirmiş oldum.
    2. Hedefim telden online oyun oynamamaktı sildim oyunu ve hiç oynamadım şimdiye kadar. Daha önce defalarca silip tekrar yüklemiştim. bakalım bu sefer nasıl olacak.
    3. Hedefim özel bir bağımlılığım var onu yapmamaktı şimdiye kadar yapmadım.
    4. Hedefim Survivoru azaltmaktı bugün 20 dk - 30 dk arası bakıp kapattım.
    5. Hedefim spora gitmekti ne zamandır aksatıyodum bugün ona gittim.

Yarınki hedefim sabah erkenden kalkıp 9 daki derse gitmek, sonrasında spora gitmek ve en az 3 saat ders çalışmak. Bir miktar da projede ilerlemeyi düşünüyorum. Yarın gece tekrar editlerim.
    Herkese iyi geceler.

• hayatını böyle saatlere bölüp planlar çok mantıklıca değil akışına bırak zaten o döngün düzene girecektir az mantıklı düşünürsen irade ve disiplinin böyle kazanılmayacağını hatırlarsın iyi geceler.
  • başarılar dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

hayatını böyle saatlere bölüp planlar çok mantıklıca değil akışına bırak zaten o döngün düzene girecektir az mantıklı düşünürsen irade ve disiplinin böyle kazanılmayacağını hatırlarsın iyi geceler.

Hocam malesef irade ve disiplin sahibi olmak soylendigi kadar kolay degil. Hayatim kotu bir yonde devam ediyordu , artik dur demem gerektigini dusundum ve belki de boyle bi gunluk tarzi yazi faydali olur diye dusundum.
    Daha once gunluk akis tarzi dedigin gibi cok denedim, yukaridaki arkadasin dedgi gibi kimileri icin surekli hayal oluyor.

• TELEFONDA OYNADIĞIN UYUNU MERAK ETTİM :d
  • teşekkürler desteğiniz için.

online oyun clash of clans
  • Bence 1 saat sonra yapacaklarını kendine hedef belirleme.
    Daha uzun vadeli tut.

Edit: Benim de böyle bir konum var. Aynı ismi koymuşsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 15 Nisan 2015; 15:40:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.