Şimdi Ara

hayatımda ilk kez bir kıza açılıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ona benimle sinemaya veya tiyatroya gelirmisin diyeceğim. beni tanımıyor kaul eder mi? kız kasiyer arsıra alışveriş yapıyorum. gözünün içine bakıyorum ama anlamadı odan hoşlandığımı heralde. bu arada kız bayağı güzel..
    ve bunu facebook üzerinden diyecem. kız kasiyer yüz yüze dersem ters tepki verebilir diye düşündüm hem market hep dolu hemde cesaret edemem gibi.

• Fazla açılma boğulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş çıkışında yanına gidip söyle facebooktan çıkma teklifi ne ya

• kabul eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutigera coleoptrata

ona benimle sinemaya veya tiyatroya gelirmisin diyeceğim. beni tanımıyor kaul eder mi? kız kasiyer arsıra alışveriş yapıyorum. gözünün içine bakıyorum ama anlamadı odan hoşlandığımı heralde. bu arada kız bayağı güzel..
    ve bunu facebook üzerinden diyecem. kız kasiyer yüz yüze dersem ters tepki verebilir diye düşündüm hem market hep dolu hemde cesaret edemem gibi.

Bimde mi?

Açılınca edit atarsan seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zamanlama Manidar

quote:

ona benimle sinemaya veya tiyatroya gelirmisin diyeceğim. beni tanımıyor kaul eder mi? kız kasiyer arsıra alışveriş yapıyorum. gözünün içine bakıyorum ama anlamadı odan hoşlandığımı heralde. bu arada kız bayağı güzel..

Bimde mi?

Açılınca edit atarsan seviniriz

hiper markette bim 101 değil bu arada kız saat kaç çıkıyor işten bilmiyorum hem öyle kız tırsmasın hava karanlık yüzümü bile seçemez

• Tanımıyorsa neden kabul etsin kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kabul eder 3.00
    Kabul etmez 1.90
    Nickine takmaz 1.50

• açıl ne kaybedersin sonuçları bekliyoruz mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Tanımıyorsa neden kabul etsin kardeşim

iyide nasıl olucak bu iş kızla nasıl sohbet edeyim ürünleri poşete koyuyor para istiyor zaten market hep dolu işi başından aşkın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Tanımıyorsa neden kabul etsin kardeşim

iyide nasıl olucak bu iş kızla nasıl sohbet edeyim ürünleri poşete koyuyor para istiyor zaten market hep dolu işi başından aşkın.

Sana bi taktik vereyim de cesaretin var mı bilmiyorum

Gideceksin kasaya telefonunun numarası yazan bi kağıt bırakacaksin sizden etkilendim tanışmak istiyorum diyeceksin mesaj bekliyorum dersin hiç kiza bir şey deme ffırsatı vermeden çık git. Istiyorsa zaten mesaj atacak Sana atmazsa salla gitsin

• Hayırlı olsun düğün ne zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.