Şimdi Ara

hayatımda ilk defa 5 dkda 21 gb kar yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya birakin tartismayi hayirli olsun güzel takas olmus tabiiki dogruysa.dikkat et dupe olmasin o item su an baya bug var dupe de yapiliyodur bence o itemi elinden cikarmaya bak
  • Hayırlı Olsun Çok Şanslısın
  • cok guzel yapmissin sana helal
  • Bi SS Alsak Daha Güzel Olcaktı
  • ske belt in + 600 m in ss sini koyda inanalım bu dediğin hiç inandırıcı gelmedi bana

NO SS NO GÜVEN
  • [b]SS İSTERİK!!![/b]
  • yapıcagın şey şu aldıgın ske belti ve 600 m yi koycaksın bu kdar ugraştım dıyorsun 5 dk daha ugrasan ne olucakı sankıdimi
  • hayırlı olsun şanslıymıssın
  • İnandım Ama Ske Belt İ Merak Ediyorum SS Koyarmısın
  • 2 dk bekleyin Ske Belti koyucam
  • Benimde ihtiyacım var skeleton belte ama bizde şans yok ki biz oyuna başladığımızdan beri hep zarar hep zarar, ytl bazında olsun gb bazında olsun hep zarar

1) YTL ile gb aldım bana BES olarak verdi. 100 100 satarken 1000 sattım 900m zarar
    2) 500m+ Cleaver questinde kospcular yüzünden kaybettim
    3) Ardreamde 2 kere öldüm bi 9 bi 4,5 13-14gb zarar ettim
    4) Gb aldığımda adam yine Bes olarak verdi bu sefer parayı koycak yer yoktu 1 gün beklettim inn hostesde bir dahaki gün silinmişti, 19gb zararda oradan.
    5) Cz de öldüm 700m kaybettim
    6) level 62 warrior 605k npli yan char 60 priest olan üyeliğimi sattım paramı alamadım. 200 ytl ye satcaktım.

Upgrade facialarını hiç saymıyorum bile...

Bu oyun benim ömrümden ömür yedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 22 Eylül 2007; 8:14:26 >

• yaklaşık 2-3 yıldır buraya takılıyorum. ama mesaj sayım hala çok düşük. niyemi. çünkü ne yazsan birileri laf sokuyor. post kasma. ban falan nedir ya bu. babanızın forumumu burası. yada buraya bunlar yazılmıycakta ne yazılcak kardeşim. yeter ya. sanki genel kurmayın duyuru panosu. bence her yazılana laf atanlar post kasmaya çalışıyor.

• Ben fazla pazar yapmam ama yapanları da severim helal.
  • Şimdi İnandınız MI adama Koymuş iyi günlerde Kullan Kulak Asma..
  • herkese cok teşşkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ILASTR0GUEI

http://img396.imageshack.us/my.php?image=200792273250bv3.jpg
    Buyrun...

açıkçası bende konuyu ilk gördüğümde inanamadım öyle bir takas yapmak gerçekten zor birşey

hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.