Şimdi Ara

Hayatımda hiç stad'a maç izlemeye gitmedim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl bir duygu içinizde giden varmı ? galatasaraylıyım ve stada gidip futbolculara yakın olan koltuklarda oturmak hatta sahanın içine girip futbolculara sarılmak istiyorum.

• Ben gittmm çünkü Fenerbahçe liyim.GS li olsam gitmezdim.Paramla rezil mi olucam kardeşim?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşa katılıyorum. Çünkü Gs kötü oynadığı zaman çıkıp evine dönüyosun paran boşa gidiyo. Fener kötü oynadığı zaman otomatik tüketici koruma programı devreye giriyor ve maçı kazanmanız sağlanıyor. O da olmadı eğlenceye dışarda devam edebilirsiniz. Bir kaç polis arabası devirebilir hatta tffye tezahüratlar eşliğinde yürüyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

Üstteki arkadaşa katılıyorum. Çünkü Gs kötü oynadığı zaman çıkıp evine dönüyosun paran boşa gidiyo. Fener kötü oynadığı zaman otomatik tüketici koruma programı devreye giriyor ve maçı kazanmanız sağlanıyor. O da olmadı eğlenceye dışarda devam edebilirsiniz. Bir kaç polis arabası devirebilir hatta tffye tezahüratlar eşliğinde yürüyebilirsiniz

Koymuş çocuğu

• quote:

Üstteki arkadaşa katılıyorum. Çünkü Gs kötü oynadığı zaman çıkıp evine dönüyosun paran boşa gidiyo. Fener kötü oynadığı zaman otomatik tüketici koruma programı devreye giriyor ve maçı kazanmanız sağlanıyor. O da olmadı eğlenceye dışarda devam edebilirsiniz. Bir kaç polis arabası devirebilir hatta tffye tezahüratlar eşliğinde yürüyebilirsiniz

En azından bir Sırp taraftar öldürmezler.
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    En kötü gün bugünse bügunde galatasaray ama pardon gsliler kendi parasıyla rezil oluyor çünkü onların hedefbirmilyonpenaltı.com 'u yok.
  • Passolig gelene kadar çoğu Karşıyaka maçına giderdim.Şu an gitmiyorum.Baskette ise İzmirde olan her maça gidiyorum yine.Ankaraya bile gittim Cumhurbaşkanlığı kupası için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ispartaspor'un maçlarını stadda çoğu kez izledim.
    Emrespor'un maçlarını stadda izledim.

Emrespor Türk profesyonel liglerine çıkan ilk mahalle takımıdır.İlk profesyonel oldugu sene izledim ve mutluyum.
    Ispartaspor'un 2. ligde ve 3.ligde oldugu zamanlarda tribünden izlemişliğim yoktur.Ama amatör liglerde çoğu zaman izlerim.

Bu maçları genelde Isparta'da ki ATATÜRK STADYUMU'nda izledim.
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
    4 eksi tesadüf olamaz

• quote:

Yorum yapmadan önce araştır biraz sığ görüşlü kardeşim.Sırp taraftarı öldüren adam hangi takımın taraftarı? O kadar subjektif yaklaşıyosun ki olaya tuttuğun takımın taraftarının suçsuz birini öldürdügü umurunda bile değil.! Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum44 -- 14 Aralık 2014; 22:54:05 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: orcun170

Ispartaspor'un maçlarını stadda çoğu kez izledim.

Emrespor Türk profesyonel liglerine çıkan ilk mahalle takımıdır.İlk profesyonel oldugu sene izledim ve mutluyum.
    Ispartaspor'un 2. ligde ve 3.ligde oldugu zamanlarda tribünden izlemişliğim yoktur.Ama amatör liglerde çoğu zaman izlerim.

3.Ligdeyken yani 2 sene once olmasi lazim, Kocaelispor,Emrespor macina gitmistim, sezonun ilk maciydi ve berabere kalmistik.. :)

• Eskişehir'de iken giderdim Eskişehirsporun her maçına deplasman dahil.

• İlk maçımı 2006'da Kocaelispor - A.Sebatspor karsilasmasindaydi. Kotu zamanlarin baslangicinda artik maclara surekli gitme istegi dogdu,Cunku kotu zamanda destek ihtayuci vardi, Bende 2010'dan beri Kocaelispor maçlarına sürekli olarak gittim,Gitmeye devam ediyorum;

EFSANE GERİ DÖNECEK..

• quote:

Adam oturtmuş helaaaal! :)
  • Birşey kaybetmemişsin bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

quote:

Orijinalden alıntı: orcun170

Ispartaspor'un maçlarını stadda çoğu kez izledim.

3.Ligdeyken yani 2 sene once olmasi lazim, Kocaelispor,Emrespor macina gitmistim, sezonun ilk maciydi ve berabere kalmistik.. :)

1-1 berabere sonuçlanmıştı :)

Emrespor çıktığı ilk sene tekrar BAL ligine düştü . Bal ligine katılmadı.

• Izmirdeyken Altay-Fenerbahçe maçına gitmiştim. Çok iyi hatırlamıyorum ama. :)

Tekrar izmir de Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçına gitmiştim. İlk yarı 0-2 olunca çıktık. Maç 2-2 bitmiş.

Bursadayken Tofaş-Efes maçına gitmiştim. O maçta bile Fenerbahçe ye küfür ettiklerini görünce Fb maçına gitmekten vaz geçtim. Seneye kombine almayı düşünüyorum :)

• acaba galatasaray maçına nasıl gidebilirim ? nerden bilet alabilirim tribünün futbolculara yakın olan kısmından bilet almak istiyorum futbolcularla yakın olmak istiyorum oraya nasıl bilet alabilrim. ttarena hafta içi ziyaret için açıkmı ? iyi günler.
  • İlk maçıma 2008 yada 2009 olması gerek Bursaspor-Kocaeli maçına gitmiştim.90'da Kocaeli gol atmış,bayağı karmaşa çıkmıştı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.