Şimdi Ara

Hayatımda Hiç Kola İçmedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soruları alayım. Sadece geçen gün bir fast-food restoranından ice tea istemiştim, bir yudum aldım derken meğersem kola vermiş adam bir anda asit boğazımı yaktı aramızdaki ilişki sadece bu kadar.

• çok şey kaçırıyosun
  • Bende çok içerdim ama 4 yıl önce falan bıraktım.Çok zararlı bir içecek.Bazen et yemeklerinin yanında iyi gidiyor ama.
  • Yalanını seviyimmm? Ama doğruysa helal bro.
  • Hayatın tadı be kardeşim
  • Hadi len.
  • İç be kardeşim ne zorun var. Götür gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç şalgam suyu içmedim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 yıldır ağzıma koymuyorum, arada bir canım çekiyo ama sonra geçiyo
  • gözüm bozuldu
  • Denedim, begenmedim, icmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 bardak sekerle 1 bardak kola esitmis cok zararli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok şey kaçırmıyorsun malum markanın kolası kolalıktan çıktı şerbet gibi oldu ve asitide az bu arada kolanın kutusundan damı anlamadın
  • Birşey kaybetmedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Yalanını seviyimmm? Ama doğruysa helal bro.

Yok læ gerçekten.
  • Geçen uzun zamandır içmiyordum, tadını mahvetmişler iyice. Asit falan azalmış, sanki meyve suyu gibi olmuş tadı. Hiç içme.
  • Bence bundan sonrada içme, çok şekerli olduğu için oldukça zararlı. Bunun yanında eski tadı da yok artık, uzun zamandır bende içmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 29 Ocak 2014; 19:29:01 >
  • Zararlı Ama , Yazları çok iyi gidiyor be abi. O boğazı yakıyor ya orda bitiyorum.Ama çok zararlı eskisi gibi içmiyorum azalttım.
  • Aynı şekilde ben de hiç içmedim bazen burger king'de ice tea yerine kola veriyorlar bir yudum alınca boğazımda o iğrenç tadı hissedip küfrediyorum.
  • Yazın içtiğim olur sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.