Şimdi Ara

Hayatımda hiç kitap okumadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 kitap alirsiniz, 3-4'unu okursunuz sadece. Ondan dolayi riske girmeyin. 1-2 tane alin okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plaja gittiğinizde, bir süre sonra bikinili kızlar ilginizi eskisi kadar çekmez. Ama otobüsteki tek güzel kıza saatlerce bakabilirsiniz. Nerde çokluk orada... Bence 2-3 kitap alarak başla işe.
  • Kitap okuyarak hayal dünyamızı zenginleştirir, hayata bakış açımızı genişletebiliriz. Kitap okumak zihnimizi geliştirecek, yeni insanlar tanımadan yeni insanlar tanıyacağımız harika bir mecradır.
  • O kadar kitabı birarada alırsan hevesin geçer iki güne bırakırsın bence 1-2 tane sevebileceğin tarzda sürükleyici kitap al, bitince tekrar alayım diye heveslendir kendini
  • 100 kitap al, 98ini bana postala, 2sini 2 senede anca okursun zaten sen
  • hiç kitap okumadan bi anda 100 kitap almak saçma değil mi sencede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 kitap alıpta okuyamazsanız ne olacak? Yavaş yavaş başlayın gerisi mutlaka gelir alışkanlık kazanırsanız. Polisiye/Macera türü akıcı romanlarla başlanabilir ancak benim tavsiyem Dostoyevski-Kumarbaz. Çok sıkmaz, ayrıca çokta uzun bir kitap değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live Free or Die -- 14 Temmuz 2013; 0:45:23 >
  • Hayatında hiç kitap okumamış bir insanın yüz tane kitap alması büyük saçmalık olur sonuçta ne tür kitap hangi yazarı sevdiğini bilmiyorsun.İlk önce her türden 1-2 tane kitap al toplam 5-6 kitap onları oku ve sana yakın olan türden kitapları okumaya başla zamanla kitap ayırt etmeyi bırakacaksın ve her türden kitabı okuyacaksın.
  • Ben Buz ve Ateşin Şarkısı serisiyle geçen sene başladım okumaya. Ve kesinlikle çok keyif verici. Geç kalmışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

100 kitap al, 98ini bana postala, 2sini 2 senede anca okursun zaten sen

yarıldım resmen

• Arkadastan ses soluk cikmiyor hayirdir ins
  • önce birkaçını bitir sonra alırsın 100 kitabı.
  • Beyler yeter artık adama 100 kitap alma demeyin. Her mesajın içeriği aynı.

Belki unutmuştur arkadaş 100 kitap alacağını.

• Kitap okumamandan da öte kitaba susuz kalışına takıldım arkadaşım. Taktir ettim doğrusu. Ne kadar okurum diyorsan al derim ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -sudan gelen eşşek-

Yaşın biraz daha ufak olsa harry potter serisini al derdim ama yaş geçmiş.

H.P serisi her yaş için uygun bir seri.

Yok ya :D koca koca yazılar 100 sayfalık kitap aslında 500 sayfa olurdur :D

Bir kitabın hangi yaş grubuna hitap edeceğini fontla mı belirliyoruz?

Sadece buzdağının görünen yüzü o . Onu örnek verdim en basitinden yoksa içreik olarakta hayal ürünü genelde çocukların için bir kitap masal,fantastik, felan
    bu arada bana göre çocuk kitabı derken 7-8 değil 17-18 de kapsıyorum ama bir 55-65 yaşındaki adam okuyacağını pek sanma

Hocam fantastik demişsin ama far etmeden yazdın sanırım. Game of Thrones, Zaman Çarkı gibi serilerde fantastik. Ayrıca her yaş derken arkadaş bence 30-35 yaşlarından falan bahsetmiş yani benim dedem sadece gazete okur mesela

• Teker teker al.

• Dostum teker teker al 100 kitabı birden alıp kaç yılda bitirmeyi planlıyorsun.

Bugüne kadar büyük ayıp aslında

Yavaş yavaş başla zamanla açılırsın.
  • Merakla takipteyim. Ne olacak acaba filmin sonunda :) 17 gun gecti ilk mesajindan bu yana var mı bir gelişme?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -sudan gelen eşşek-

Yaşın biraz daha ufak olsa harry potter serisini al derdim ama yaş geçmiş.

H.P serisi her yaş için uygun bir seri.

Yok ya :D koca koca yazılar 100 sayfalık kitap aslında 500 sayfa olurdur :D

Bir kitabın hangi yaş grubuna hitap edeceğini fontla mı belirliyoruz?

Hocam hiç takma onu. Kendisi de ne dediğini bilmiyor. Konu dışından şutladılar, kitap bölümüne gelmiş lanet herif.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezaxx

Plaja gittiğinizde, bir süre sonra bikinili kızlar ilginizi eskisi kadar çekmez. Ama otobüsteki tek güzel kıza saatlerce bakabilirsiniz. Nerde çokluk orada... Bence 2-3 kitap alarak başla işe.

Adam bu işi çözmüş kesinlikle katılıyorum.
    +
    Tavsiye istersen Simyacı ile başlayabilirsin ben onunla başlamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.