Şimdi Ara

Hayatımda hiç dizi izlemedim öneri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet oyle televizyonda denk gelmedigi surece acip izlemem ama bi kaç gundur bu bolumde takiliyorum acayip istek geldi ilk olarak hangi dizilye başlamaliyim ama sıkılmamam gerek çok ama cok güzel bi dizi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana sorarsan sıralama şu şekilde git

Breaking Bad
    Game Of Thrones
    The Walking Dead ardından Fear The Walking Dead
    The Strain
    Containment
    Helix
    Prison Break (Çerez niyetine yenir)

İzleyipde yarıda bıraktıklarım, o kadar aksiyon yoktur yada grafikleri cezbetmemiiştir veya abartılmış sahneler vardır içinde o yüzden bırakmışımdır. Sarmamıştır.
    Dexter (Yarıda bıraktım)
    Lost (Yarıda bıraktım)
    Daredevil (Yarıda Bıraktım)
    Spartacus(Yarıda Bıraktım)
    Mr.Robot (2.Sezona başlamadım bile)
    Arrow (Yarıda bıraktım)

Daha çok dünyanın sonunu içeren diziler dikkatimi çekmiştir, bir de sağlam senaryosu olan diziler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 5 Ağustos 2016; 21:35:37 >
  • En iyi/kendine has dizilerden değil, güzel dizilerden başla. Lost, Walking Dead Spartacus, How I Met Your Mother, Friends ve Wayward Pines başlangıç için ideal. Sonra Game of Thrones, breaking bad vs. izlemeni öneririm. Dizilerden daha fazla zevk alırsın.
  • Kesinlikle breang bad, game of thrones la başlama. Ben ilk prison break ile başladım. Başlangıç için ideal . Çok hızlı hemen bitiriyorsun

• çoğu kişi gibi ben de "prison break" ile başladım yabancı dizilere. Kesinlikle öneririm.
  • Prison Break sürükleyici yapısıyla iyi bir başlangıç olabilir. Araya 20 dk'lık komedi dizileri de serpiştirebilirsin. Blue Mountain State gibi.

Ardından OZ, Breaking Bad gibi ağır yapımlara başlayabilirsin.
  • Breaking bad ile başlama. bana sorarsan prison breakle de başlama. fazla güzel diziler onlar. bende çok büyük boşluk bırakan diziler. komedi olarak the it crowdla başlayabilirsin. onun dışında heroes var into the badlands var. yok ben biraz daha iyi diziler isterim diyorsan arrow ilk 2 sezon izle 3 e geçme bile dramdan başka bir şey yok. ya da twd de izleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prison Break. Gunde 6-7 bolum izlersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal02

Evet oyle televizyonda denk gelmedigi surece acip izlemem ama bi kaç gundur bu bolumde takiliyorum acayip istek geldi ilk olarak hangi dizilye başlamaliyim ama sıkılmamam gerek çok ama cok güzel bi dizi olsun

Dexterla başla hocam. En iy dizilerden biri
  • ben ilk chuck ile başlamıştım. şiddetle tavsiye ederim. yaklaşık 6 yıl olmuştur ilk başladığımdan bu yana, o zamandan bu yana 3 kez baştan izleyip bitirdim
  • Avrupa yakası, ekmek teknesi, kurtlar vadisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.