Şimdi Ara

Hayatım ve 4 saatlik hergün yolum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar her gün üniversite gidip gelebilmek için neredeyse 4 - 4,5 saat zaman harcıyorum geçen sene hazırlığı bitirdim. Bu sene lise 1 den beri hayal ettiğim bölüme kavuştum. Geçen sene de toplam 8 ay boyunca her gün 4 4,5 saat yol gittim. 2 saat giderken 2 saatde gelirken sürüyor trafiğe göre değiştiği oluyor bazen 4,5 saat sürerken bazen 2 saatide geçiyor.

Artık alıştım. 500t de uyuduğum zamanında haddi hesabı yoktur gece 12 de yatıyorum sabah 6:30 da kalkıyorum 500 t ile her gün 4. leventden tuzlaya git gel yapıyorum . 500t artık aile gibi oldu okadar çok insan tipi gördümki 500t de anlatamam ama herkes bir şeylerin peşinde kimisi işine kimisi evine gidiyor.

Bu aralar bizim milletimizde değişimi nedir bilmiyorum bundan 3 - 4sene önce birine çarpsan önüne bak kör müsün derlerdi şimdi bu durumda pardon kusura bakmayın gibi şeyler duyuyorum hoşuma gidiyor bu kadar normal şeylere bile hasret kalmışız.

Allah bozmasın uzun zamandır bırakın kavga etmeyi bir insanla bile tartışmadım ki ben çabuk sinirlenen bir insanım insanlarımız yaşanan olaylardan yoruldu artık. Kimse nin ne tartışmaya hali kaldı nede gülmeye eğlenmeye.

Otobüste gülen mutlu gözüken halinden memnun olan bir insan bile yoktur kime konuşsan başlar sana binlerce dert yanmaya şoförle konuşsan trafikten bahseder yaşlı amcayla konuşsan otobüs havasız der.

bende hayalime doğru gidiyorum zaman zaman sıkılıyor hayalime giden yolda sendeliyordum ama bırakmıyorum okulumdan üniversitemden memnunum ama yol yol yol işte bu sıkıntı yurda ve eve gidemiyorum durumumuzdan dolayı

Bu aralar ingilizce baya sardım kafayı takıntı edindim adeta sökmeliyim bu dili mükemmel olmalıyım die şuanda bi yabancı arkadaş edindim hergün yazışarak 2 - 3 günde bi görüntülü konuşuyoruz ben yolu hiç bir zaman boş geçirmiyorum ya müzik dinler kafamı açarım ya uykum varsa uyur uykumu alırım artık alıştım zaten otobüste her şekilde uyuyabilme yeteneğim var. Birde ingilzice kitaplar aldım onlarıda okuyorum.

Şuanda elektrik elektronik müh. 1. sınıftayım şuanda 2 sevmediğim ders var kimya ile türk dili biliyorum kimya sevmiosan nasıl yapıcan die sevmiyorum ama çalışıyoruz öğreniyoruz sevmemem çalışmadığım anlamına gelmez :)

2. sınıf tada erasmusa başvurup biraz ülkeden gitmek sıkıntıdan uzaklaşmak istiyorum. Her gün herşeyi takip etmekten bıktım. Bom boş bir insan olma korkusundan bıktım be

neyse konudan konuya atladım içimi dökmek istedim okursanız teşekkür ettim hayat mücadelinizde başarılar.

• Tuzla tarafından davutpaşaya gidiyorsun sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında başarılar ama şunu sormak istiyorum kendini yanlız mı hissettinde yazıya döktün kendini yoksa geçici bir sendromda mısın

• bende hergun goztepeye gidiyorum. yaklasik 3 saatim yolda geciyor. Bir sey okuyamiyorum malesef kafami egdigim zaman migdem bulaniyor. azar azar fransizca kelime calisiyorum. baska turlu yollar gecmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1,5 saatte gidiyorum alıştım artık 3 yıl oldu
  • Benim de 4 saat sürüyor, evdeki hazırlığı saymıyorum bile. Yolda müzik dinlerim veya ders notlarıma göz gezdiririm. Gerçi Şu aralar başımı eğince midem bulanıyor o yüzden sürekli uyuyorum. Otobüs uykusu da hoşuma gitmeye başladı aslında ama durağa gelince uykuyu bozma kısmı biraz rahatsız edici. Derslerime çalışmıyorum ve vizeler de yaklaştı. Robot gibiyim. Artı Künefe yemek için uygun anı kolluyorum.

• @airnavy sormyın hocam baya zevkli oluyor o otobüs uykusu bende normalde kitap okuyamazdım ama alıştım artık birde müzik dinliyorum bende genelde o da iyi oluyor ama en iyisi uyku dediğiniz gibi :)

@Dr. Surgery vallaha hocam bende ilk başladığımda bu 5 yıl naısl geçicek diyordum ama geçiyor su gibi alıştım :D

@Peregrino hocam en iyi çözüm uyumak oıldu benmn eneyimlerimde uyuyarak baya iyi geçyor ve okulda daha dinç oluyorum.

@Turkiye34BJK tam dğeil biraz sıkıldım birazda bir şeyler dökmek istedim o kadar :)

@Harem Kralı hayır hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1 saat yol gidiyorum o bile zor geliyor.

• Adanada en uzak mesafe 1 saat, ben de o mesafeyi geliyorum her gün. Kolay gelsin sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.