Şimdi Ara

Hayatım film gibi cidden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trol falan değilim, uydurmuyorum da hiçbir şey. Konuyu açmamın sebebi siz böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız. Bunu merak ediyorum. Ciddi şeyler yazın. Başlıyım;

Benim lisede sevdiğim bir kız vardı. Çok sevdim. Öyle böyle ucuz birşey değil. Lisenin taa ilk yılının 2 haftası mı ne aşık oldum. Önce hiç konuşmadım tabi kızla, açılmadım. 2 yıl boyunca açılmadım. 2 yıl sonra açıldım artık biliyordu sevdiğimi. Ama herhangi bir şey demedi. Yani ne kabul etti ne de etmedi. Sadece ben şu an için böyle bir şeye hazır değilim dedi. Tamam neyse aradan 1 sene daha geçti. Ben tabi geçen bu seneler öyle iyi değilim. Hep onu düşünüyorum. Rüyamda falan görüyorum. Ben 3. sene bu kıza adam gibi açılıyım dedim ve okuldan çıkarken arkasından koşarak bende çıktım ve seslendim. Konuştuk. Bana agresif davrandı. Asıl konu bu değil. Şu anda liseyi bitireli 2 sene oldu. Asıl konu aşık olduğum kız değil. Başka bir şey. Oraya da gelecem. Neyse ben orda konuştuktan sonra biraz moralim bozuldu ve sınıfta hüngür hüngür ağladım. Kırk yılın başında bir kız sevdim lan. Neyse o zamanlar aramın çok iyi olduğu bir arkadaş vardı. Bu kızı sevdiğimi de biliyordu. Bu gezmeler, dertleşmeler falan baya dost olduk. Bu o kızı sevdiğimi bildiği halde birgün bana facebooktan mesaj attı ve bir kız var seni tanıştırcam dedi. Bende kimi sevdiğimi biliyorsun falan dedim. Kızı falan söyledi. Kıza ekletti beni facebookta. Kızda yine bizim okuldan. Ben konuştum falan ama hiç istemedim. Birgün sözde buluşacaktık kızla ama ben gitmedim. Gitmeyince de silmiş beni. Ben hiç bir kıza bakmadım aşık olduktan sonra. +18 içerik bile izlemedim lan. Böyle şeyler yaparsam ona ihanet ederim diye düşündüm. Neyse işte düşündüm taşındım ve çok aptal, saf olduğumu sonradan anladım. Bu bir plandı. Arkadaş o aşık olduğum kızı unutturmak için başka biriyle tanıştıracaktı. Bende onunla gönül oyalarken aşık olduğum kızı unutacaktım. Hatta işin içinde rehberlik hocasının bile olduğunu düşünüyorum. Düşünün lan kanka gördüğünüz, dost bildiğiniz insan sizin arkanızdan iş çeviriyor. Eskiden takıldığımız bu arkadaş şimdi yüzümüze bakmıyor. Harbiden geçen bi cafede karşılaştık hiç yüzüme bile bakmadı. Görmezlikten geldi. Ben napayım arkadaş. Ağlamak istiyorum. Ama yemiyo. Bu arkadaşı dövmek istiyorum. Zaten fırsatını bulunca dövecem. Ama dövsemde sövsemde saf gibi kanmışım lan. Şimdi yalnızım. Bir kız sevsem söylemem kimseye. Kimseyle konuşmam. Şimdi aşık olduğum kız umrumda değil. Ama dürüst olayım takip ediyorum. Nişanlanmış. Nişanlandığınada inanamadım. Neyse sevmiyorum artık ama aşık olduğum kızı elde edememekten çok dost bildiğim adamın bunları yapması koydu bana. Birde aşık olduğumu bütün okul biliyordu. Şimdi yolda gören arkadaşlarım aciz gibi bakıyor yüzüme. Yıkıldım lan. Bana öneri verin. Özeldende mesaj atabilirsiniz. Bazı çevrendeki dost bildiklerinden çok internette yüzünü bile görmediğin adam yardımcı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 18 Mayıs 2015; 1:35:21 >

• Yarın okuyucam inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mu film yani?

Olayı çok düşünmekten sulandırmışsın kafanda.
  • Panpa özelden mesaj atacağımda profilini göremiyorum, kusura bakma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga dan sonra okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: craigdizzeer

Panpa özelden mesaj atacağımda profilini göremiyorum, kusura bakma.

Tamamdır ayarları değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

Aga dan sonra okumadım

Ok düzenliyorum. Yeter ki oku belki bir yardımın dokunur. Bi fikir verirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Arkadaşının yaptığında yanlış birşey görmedim

Yaşasan anlarsın. Eee o zaman cafede orda burda neden yüzüme bakmıyor artık. Ben diyorum ki bu arkadaşı başka birileri her kimse ayarladı. Arkadaş, dost olan her zaman yanında olur. Yanında olamasa bile dışarda en azından selam verir bişeyler yapar. Ama yok.
  • Okudum abartılacak bir şey yok. Ben de arkadaşın sana kazık atıp sevdiğin kızı kendine ayarlıyor falan sandım. Yaptığı çok çok da kötü bişey değil olmayacak bir işi unutmana yardımcı olmak istemiş

• Arkadasin senin iyiligin icinde yapmis olabilir hemen kotuye yorma

• ulan biz anlatsak demek forum tarihinde tek olacagiz. bu mu film gibi ask? komiksin birader

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

ulan biz anlatsak demek forum tarihinde tek olacagiz. bu mu film gibi ask? komiksin birader

Haklısın anlatmadığım şeylerde var. Bilinmesi gerekenler bunlar sadece. Herşeyi yazacaktım o yüzden başlığı öyle yazdım. Sonra vazgeçtim. Film çekmeye kalksan rahat bi senaryo olur yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 18 Mayıs 2015; 1:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardman01

quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

ulan biz anlatsak demek forum tarihinde tek olacagiz. bu mu film gibi ask? komiksin birader

Haklısın anlatmadığım şeylerde var. Bilinmesi gerekenler bunlar sadece. Herşeyi yazacaktım o yüzden başlığı öyle yazdım. Sonra vazgeçtim. Film çekmeye kalksan rahat bi senaryo olur yani.

o kizi elde edip, beraber olsaydin bir sure ve kaybetseydin emin ol cok daha fazla uzulurdun

• dost dediklerin arkandan neler yapıyor seninki seni düşünmüş . İdiıtsın kardes

• herşeyi kafasında byüten dert eden bir kişilik olma çok takmışsın kızı kıza teklif etmeyeceksen sevdiğini söyleme anca
    götünü kaldırırsın

• Oğlum bu nasıl film?!?

Bende benim hayatımdan daha uç şeyler var sandım. Bende şöyle söyleyeyim. Aşık olduğum kız beni reddedince koymuştu çok unutamamıştım onu. Sonra sevgilisi olduğu zaman öğrenince başımdan vurulmuşa döndüm. Ondan sonraki 3 gün içinde 12 tane kızın numarasını aldım ve bir çoğuyla mekanda yiyiştim. O aşık olan hallerden eser yok şimdi

• Senin psikolejin bozulmuş la ciddiyim

• Adam sana iyilik yapmış daha ne istiyorsun sana kız ayarlamış çok düşündün mu bu olayı çözmek için, adam sana kardeslik yapmış ha şimdi neden tanımaz dan geldiğini söylim çünkü kafan calismiyor iyiliği kötülük olarak algılayan bu şuurun var ayrıca

2 bıçaklanma ? 4 büyük kavga , defalarca trafik kazası , bi çok komik o onlarca anı ve tip konusunda efsane değişim yaşayan benim yerim de olsan ne yaparsın bilmem çokta bişi yaşamamiS sin

Edit:bi arkadaşımın durumunu paylaştım ama sonra sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 18 Mayıs 2015; 8:15:55 >
  • Csb ,kimse 2 yıl +18 izlemeden duramaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.