Şimdi Ara

Hayatım Boyunca Gülemeyeceğim (Ciddi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha öncede buralara konusunu açmıştım. Çene ameliyatı olmak istiyordum.
    Sadece görüntü amaçlı estetikti yani sola doğru kayık çenem pek belli olmuyor çevremde de söyleyen olmamıştı zaten.
    1 hafta öncesinde özel bir kliniğe gittiğimizde önce çürük dişleri (maaliyeti 4000 TL) sonra ortodonti tedavi (diş teli) en son ise ameliyat yapacaklarını söylediler.
    Tahminen 10-15 Bin TL'lik bir masraf çıkıcaktı. Durumumuzda iyi değil babamda çekindi biraz, beni teselli ederek vazgeçirdi. Ergenlik döneminde olduğum için mi bu kadar kafaya takıyorum acaba ?
    Ne yapsam bilemedim ama hayatım boyunca 32 dişimle gülemeyeceğim bu bir gerçekti artık ileride de o kadar parayı nasıl bulurum ederim bilemiyorum.
    Benim amacım zaten birisini sevmeden önce bunu yapmaktı. Beni çenem önde diye seven, kabul eden birisini nasıl bulucam hiç bilmiyorum o kadar mutsuz, huzursuzum ki sormayın..

• Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum ama yazın çalış 3 ay boyunca biriktir paranı harcama. Farkli kliniklere git muayene ol fiyat olarak uygun olanlardan çürük dişlerini hallet önce. Sonra babana söyle önünüzdeki yaza kadar sana ayırsın 2000tl. Sendd gir çalış 3500 biriktir. 5500 e ortodonti tedavin yapilir. Ameliyat zamanindan 4-5 ay önce yine çalışmaya başla okul varken part time bitince full time ameliyat paraninda buyuk kismi çikar. Gerisinede ailen yardimci olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haline şükret genede . Daha kotuler var . Sen gene gulemedim diye üzülüyorsun. Ağrıdan konusamiyanlar olduğunu düşün ve rahatla . Boşver olma ameliyat. Boşver sevmesin kimse . Önemli olan senin mutlu olman . Başkalarına güzel gözükmen değil . Artık güzellik ile evlilik olmuyor . Çalış kariyer yap zengin ol . Bak ne hatunlar ayağına gelcek. Yüz nakli yapılan adam bile evlendi geçen sene . Anladın sen.. tekrardan gecmis olsun kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

Hocam haline şükret genede . Daha kotuler var . Sen gene gulemedim diye üzülüyorsun. Ağrıdan konusamiyanlar olduğunu düşün ve rahatla . Boşver olma ameliyat. Boşver sevmesin kimse . Önemli olan senin mutlu olman . Başkalarına güzel gözükmen değil . Artık güzellik ile evlilik olmuyor . Çalış kariyer yap zengin ol . Bak ne hatunlar ayağına gelcek. Yüz nakli yapılan adam bile evlendi geçen sene . Anladın sen.. tekrardan gecmis olsun kardeşim

Eyvallah hocam eline yüreğine sağlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.