Şimdi Ara

Hayatım berbat ve bunalımdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 yaşındayım, doğuştan hastayım, 11 yıldır diyalize giriyorum haftada 3 gün. Şu an üniversite öğrencisiyim. Hiçbir zaman işler planladığım gibi gitmedi bu yüzden gelecekten de en ufak bir beklentim yok.

Kendimi aşağılık görüyorum sanki bütün insanlar bana acıyarak bakıyor. Bu yüzden insan içine çıkmak istemiyorum.

24 yaşında olmama rağmen hastalığım yüzünden kısa boylu ve zayıfım, yüz yapım falan da çocuk gibi.

Ha bi de yalnızlık mevzusu var, her erkek gibi benim de isteklerim ihtiyaçlarım var ama beni istemez, isteyen olsa da ben kimsenin hayatını zehir etmek istemem.

Bana sadece anam babam katlanır, onlar da gidince yalnız kalacağım, daha önce ölmezsem.

Ailem de beni çok sevselerde kendimi onlara yük oluyor gibi hissediyorum. 60 yaşından büyük ikisi de ve artık dinlenmeleri gerekirken halen benimle uğraşıyorlar. Hem madden hem de psikolojik olarak.

Ben yaşamayı hak etmeyen birisiyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hallolur hallolmayacak şeyler değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Tedavisi olmayan hastalığım var nesi hallolur hayatım gençliğim bitmis zaten

• Diyalize girmediğim, herhangi bir fiziksel hastalığım olmadığı halde yanlızlığın dibini yaşıyorum hatta diyalize girme olayı haricinde sizden bir farkım yok desem hocam?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes öyle.

• Bu konuyu 4. defa açtığïn için hasta olduğuna emin oldum.

Hastasıyız dede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Nisan 2022; 21:24:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım çok monoton
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.