Şimdi Ara

Hayatı yaşamanın ideal sırası sizce nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir daha dünyaya gelirsem, hayatı sondan başa doğru yaşamak istiyorum! Hayata
    ölümle başlıyorsunuz ve onu aradan çıkarıyorsunuz.
    Daha sonra gözlerinizi yaşlılar evinde açıyorsunuz ve her geçen gün kendinizi daha
    sağlıklı hissediyorsunuz. Çok sağlıklı olduğunuz için yaşlılar sizi yaşlılar evinden atıyorlar.
    Emeklilik maaşınızı toplamaya başlıyorsunuz. Çalışmaya başladığınız ilk gün, size altın bir
    saat hediye ediliyor. 40 sene kadar çalışıyorsunuz ve emekliliğinizin tadını çıkarabilecek
    kadar gençleşiyorsunuz. Alkol içiyor, partiliyor, önünüze gelenle yatıyorsunuz. Artık lise
    yılları için hazırsınız. Daha sonra ilkokula gidiyor, çocuk oluyor, oyun oynuyorsunuz. Hiçbir
    sorumluluğunuz yok. Doğana kadar olan süreyi bebek olarak geçiriyorsunuz. Daha sonra
    hayatınızın son 9 ayını lüks bir spa’da geçiriyorsunuz. Merkezi ısıtma sistemi, oda servisi, her
    gün büyüyen bir oda… Ve bir orgazmla hayatınız sona eriyor! (Woody Allen )

Ünlü yönetmen Woody böyle demiş...bencede ölümü aradan çıkarma fikri güzel ama yinede bi garibime gitti benim.siz nasıl düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoitdoit -- 1 Mart 2016; 23:36:57 >

• uppppp
  • Allen iyi konuşuyor. Seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Allen iyi konuşuyor. Seviyorum.

soruya cevap vercek olursan sana göre nasıl peki ?
  • olm zaten böyle bi film var la izle onu brad pitt oynuyodu benjamin buttonun bişeysiydi adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Allen iyi konuşuyor. Seviyorum.

soruya cevap vercek olursan sana göre nasıl peki ?

Değiştiremeyeceğim şeyler hakkında yargıya varmıyorum. Bir önemi yok.

• Ayyar41 kullanıcısına yanıt
    yaa ben sadece örnek vermek istedim soruyla ilgili dhlilerin fikirlerini merak ediyodum sadece.yanlış şeye odaklandınız :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En karizmatik meslek sizce nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    öyle mi?? bu düşünceyle sıradan ve sıkıcı bir hayat sürüp gidersin ben sana söyliyim genede saoll
  • ölümü aradan çıkarıyorsun hmmmm güzel kafası varmış

bu sırada yaşansaydı bu daffy duck çıkıp "Bir daha dünyaya gelirsem, hayatı sondan başa doğru yaşamak istiyorum! Hayata doğumla başlıyorsunuz vıdı vıdı" derdi, insanları memnun edemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 1 Mart 2016; 23:59:24 >
  • Nazzicanavarı kullanıcısına yanıt
    üye ban :p ama geldin işte milyonlarca spermin arasından birinci geldin hadi kendini tebrik et bunun için :((((((((((
  • efsaneymiş laf yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyar41

olm zaten böyle bi film var la izle onu brad pitt oynuyodu benjamin buttonun bişeysiydi adı

Tuhaf hikayesi

• Tüket - itaat et - öl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.