gerçekten beyinini gram kullanamayan, hayatı olması gerektiği gibi ciddiye almayı beceremeyen, en ufak bir kararı dahi doğru düzgün veremeyen, gerçek anlamda gerizekalı bir insan olduğumu farkettim dün tercihten önce kimya mühendisliği, kimya veya bilgisayar mühendisliği düşünüyordum kendimi bu alanlarda çalışırken görebiliyordum o yüzden güzel bir tercih listesi hazırladım sıralamanın civarında tercih haftası da bir yandan acaba başka seveceğim bir şey var mıdır diye düşünmeye başladım belki eklerim diye bu sırada da annem eczacı olmamı çok istiyordu hani illa yaz yaz diyordu ben de nasıl olsa normal kimya bölümündeki kimyayla iç içe olacağım hatta kimya mühendisliğinden normal olarak daha fazla kimyayla ilgilenirim diye düşünüyordum ama bir yandan da pek istemiyordum o yüzden gelmesinin çok zor olduğu eczacılıkları yazdım ve işte yaptığım en büyük gerizekalılık bunları zaten tutması imkansız diye asıl istediklerimin önüne yazdım hani şu an 11 gün öncesine gitsem bunu yapan kendimi boğarak öldürürüm çünkü dün sonunda hayatımı düzene sokacağım diye düşünürken tercihi bir açtım ankarada eczacılık gelmiş, ilk birkaç saat çok şok oldum şoktan çıkamadım normal davranıyordum ama ondan sonra gittikçe delirdim dünün nerdeyse hepsini ağlayarak geçirdim çünkü hayatımda yapabileceğim en büyük gerizekalılığı yapmıştım bölüm son 3 sene boyunca 0.500,1.700, 1.900 düşmüştü ve gelmesine ihtimal vermemiştim çünkü benim sıralamamla arasında 6 binden fazla vardı ama yine de detaylıca düşünüp yazmamak kadar beyinsiz bir davranış yok 19 yaşında geldim resmen hayatı oyun sanıyormuş gibi hatalar yapıyorum kendimden hiç bu kadar iğrenmemiştim şu an ne yapabilirim hiçbir fikrim yok istediğim bölümlerde mypden maksimumda 1 kişi yer değiştiriyor senede ve gelme ihtimali o kadar düşük ki, zaten mezun senemdi bir de obpmi de yarıya düşürdüm bu sene tekrar hazırlansam ve yıl sonunda yine hiçbir çözüm bulamasam gerçekten kendimi öldürmek her şeyden daha az kötü gelecek hayata bir kez gelicem ve onda da eczacılık yapacak olma ya da kimya yerine eczacılık bitirmiş olup bir ilaç firmasında komik maaşlarla çalışacak olma düşüncesi öldürüyor beni sorun para da değil eczacı olacağımı öğrendikten ve şokunu atlattıktan sonra resmen hayatım cehenneme döndü bu kadar nefret ettiğim halde nasıl yazdım gelmeyeceğinden emin bile olsam yazmadan neden etraflıca düşünmedim aptallığıma öyle bir şaşıyorum ki, dünden beri zar zor su içiyorum tek lokma yiyemedim gece uyuyamadım saatlerce döndüm yatakta resmen şu an ölümden daha iyi bir seçenek göremiyorum zaten minimumda önümdeki iki sene benim için ölüm gibi olacak kısa kesmek en mantıklısı gibi |
Bildirim