Şimdi Ara

Hayatı çözmüş insan varmıdır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu mümkün mü ? mümkünse tek kelime ile nasıl ifade edilebilir hayat ?

• ne anlamda çözmüş meesela
  • hayatı çözmüş insan yoktur. öldükten sonra çözecez bişeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

ne anlamda çözmüş meesela

kişiye göre değişir hocam mesela sözlükte görmüştüm '' hayatın anlamını çözmektense, hayatı yaşıyorum demişti. böylece vakit kaybetmiyorum demişti. '' bu sözle hayatı çözmüş olarak tanıtıyordu.. belli bi görüşle yani genel bir görüş belirleyip hayatın tüm yollarının oraya cıktığını işaret etmek benim dediğim..
  • Bence ultrazengin herkez çözmüş bu hayatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edit:bu video'yu koymadan bu konudan çıkamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

edit:bu video'yu koymadan bu konudan çıkamazdım

Editlemeden edit yazmışsın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan Hayvan mıdır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayatı çözemessin. hayat=kader dir. sen kaderini çözebilir misin? tam bittim dediğinde allah yettim der ama sen bunu hayatın olumlu yanı gibi görürsün. ha birde şu kahpe felek olayı... insanlar devamlı kadere anlamlar verir farkında olmadan. hayat dediğin senin yapmak istediklerin ve yapamayacaklarındır. yapamayacakların için dertlenip hayatın cilvesi diyeceksin. hayat zorluk çekmek, başarısızlık ya da başarı, zenginlik değildir. insanlar kendi eliyle kendileri başarıyı ya da başarısızlığı oluşturur. çok bilmiş olarak algılama ama hayat dediğin boş bir şey.

şimdi sen bunları okuyup eğer çözüm bu mu diyorsan, kendine sonra ailene ve ülkene bak. eğer hayatın zorsa bu senin ve ülken yüzündendir. eğer ülken senin refah düzenini yükseltirse sen mutlu ve başarılı olursun. eğer ülken sana daha iyi eğitim verirse sen daha iyi bir iş sahibi ve daha iyi para kazanan biri olursun yani sen hayatını yaşarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

yok

üstte bi tane mesaj atmıştım. ama bu video şimdi aklıma geldi koyayım dedim.onun için edit yazdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

yok

üstte bi tane mesaj atmıştım. ama bu video şimdi aklıma geldi koyayım dedim.onun için edit yazdım

Benim bildiğim mesaja sonradan eklediğinde edit yazarsın ki, ne eklediğin belli olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.