Şimdi Ara

hayata sıfırdan başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkiye sartlarinda ne kadar mumkun? intihar hakkında düşünceleriniz nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ölünce yeni bir yaşam olduğunu sanmıyorum. Ben de çok düşünüyorum intiharı. Bu ülkede yaşamak istemiyorum ama başka ülkeler de kollarını açmış beni bekliyor değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

ya varsa? intiharı düşünecek kadar kötü bir yaşamın varsa demek ki hayatında pekte bir şey yapabilmiş değilsin. Hiçbir şey yapmadan bu dünyada bir şey kazanamadığın gibi eğer diğer dünya varsa orda da bir şey kazanamayacaksın. Düştüğün ümitsizlik dünyadaki tecrübelerinle yine dünya üzerinde bir şeyi başaramayacağım düşüncesini oluşturuyor. Ee iyi tamam. Burda başaramadın. Sende diğeri için bir şeyler yapmaya çalış, kaybedeceğin bir şey yok. Hatta diğer dünya için çabalarken burda da bir şeyler başarmış olacaksın. İntihar edersen gittiğin yerde yine burada yaşadıklarını yaşayıp lan ne mal adamım dersin. İnanç dediğimiz şey bu işte. Her türlü kazanıyosun. İnanmayanları anlayamıyorum. İnanmıyorsan bile inanların yaptığı şeyleri yap en azından taktiksel düşün yani ne kaybediyorsun onların yaptığı şeyleri yapınca.

• Authorized kullanıcısına yanıt

İnanmak bu dünyada vakit dışında (namaz kılındığını varsayıyorum) bir şey kaybettirmez ama bir şey de kazandırmıyor. Yaşadığım olaylar ve sağlık sorunu sebebiyle inancımı kaybettim. Bu dünyada hiçbir şey başaramadığımı düşünmüyorum, insanlara ücretsiz eğitim ve sorun çözümleri sunan bir youtube kanalım bar, günlük 250+ izlenme alıyor, yani her gün 250+ kişiye dokunuyorum. Çalıştığım bir işim var

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

bak bu dünyada diyorsun işte, mevzu bu dünya değil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    whatsapp a sıfırdan başlamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.