Şimdi Ara

Hayata Döndüren Şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
3
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda gerçekten kötü günler yaşıyorum ve adeta sosyal hayattan kendimi izole ettim. En son dün panik atak geçirdim ve artık böyle gitmemesi gerektiğine karar verdim. Sizden ricam bu konuda sizi cesaretlendiren ve güçlendiren bir şarkı, söz, şiir, video, resim, fotoğraf vb. gibi şeyleri burada paylaşmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeGörünümlüAdmin -- 19 Aralık 2016; 0:05:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onlarla olmaz kardeş... Bahtın, şansın açık olacak. Değilse biranevvel kabullenmeye bakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Onlarla olmaz kardeş... Bahtın, şansın açık olacak. Değilse biranevvel kabullenmeye bakacaksın.

Benim bahsettiğim şeyler kız, para gibi şeyler değil. Huzurlu ve sağlıklı bir hayat. Okuduğun bir söz hayatını değiştirebilir. Değiştirmese de cesaretlendirebilir.

•  Hayata Döndüren Şeyler

Panik atak yazınca atmadan geçemedim.
  • Yukarı
  • Çok iyi hatırlıyorum. Bir ara yorgun, bitkin ve mutsuzdum. Haftada bir Galatasaray maçı izleyip mutlu oluyordum. Son zamanlardaki kötü sonuçlarda yine olumsuz etkiliyordu. Tarih 10 Aralık 2013 Salı akşam başladı maç daha maçın 3te 1 inde kar bastırdı. Hop yarına erteledi maçı hakem. Ne güzel maç izliyicez onuda yarıda bıraktı birde gitti erken saate aldı. Neyse sonraki gün hallettik bir şekilde izliyorum maçı. Gruptan çıkmak için galibiyet şart. Zaman geçiyor 50, 60, 70, 80 ama gol yok. Derken dakika 85 orta sahadan alıyor Umut uzunca bir top atıyor. Ceza sahasının hemen önünde Drogba zıplayıp yanında koşan Sneijder'e indiriyor. Bir kere dokunup önünde ilerletiyor topu arkasından zor zar yetişiyor ikinci dokunuşunda yolluyor kaleye. Seke seke gidiyor top Buffon çaresiz. Yerdeki Sneijder ayaklanıyor koşmaya başlıyor ne yaptığımız belirsiz. Bir ses inletiyor evi Ercan Taner'in ses tellerinden titreşen "Drogba indirdi ceza sahasına Sneijder Sneijder golllllllll Allahhhımmmm gollllllll gollllllllllll golllllll gol Türkyie ayakta Arena ayakta İstanbul İstanbul ayakta gol gol gol". Hala izledikçe diken diken olur tüylerim. Uzun süre sonra bu kadar mutluluğu kaldıramamıştım. O gün tekrar fark ettim bazı şeylerin güzel gidebileceğini.

O kadar yazıp videoyu eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julimezar -- 19 Aralık 2016; 0:30:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bu videoyu izle. Daha sonra bir doz Fight Club al. Bu videoyu tekrarla.
    O gazla yatamazsın büyük ihtimal ama yatmaya çalış. Ertesi günden itibaren hayat enerjisiyle taşacaksın, olayları da umursamıcaksın.

Hayata Döndüren Şeyler

• hayata döndürürmü bilmiyorum ama şuan bunu dinliyorum paylaşayım dedim

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    O maç sırasında yurtdışındaydım. Arkadaşlarla gittiğimiz barın da sahibi İtalyanmış Allah'ım, bir oturduk tek Türk biziz. İtalyanca sloganlar, Juventus bayrakları ... Bizim gibi 2 Türk daha gelmiş, toplam 5 kişiyiz. Ulan 85 dakika boyunca Juventus'un stadında maç izliyor gibiydim. Biz sadece izliyoruz, onlar bağırıp çağırıyor. Derken SNEIJDER yazmadı mı bir tane :D Mekandaki tüm İtalyanlar sustu bizi dinledi. 5 dakika sevindik ama o 85 dakikaya bedel oldu . O günkü sevinci heyecanı ben de unutamam heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Bu videoyu izle. Daha sonra bir doz Fight Club al. Bu videoyu tekrarla.
    O gazla yatamazsın büyük ihtimal ama yatmaya çalış. Ertesi günden itibaren hayat enerjisiyle taşacaksın, olayları da umursamıcaksın.

Hayata Döndüren Şeyler

Hocam video harika. Fight club'ı birkaç kere izledim zaten. Benzeri film tavsiyesi varsa izleyebilirim.

• FakeGörünümlüAdmin F kullanıcısına yanıt
    Peki, Bob ve Marla dahil filmdeki Kıyamet projesinin ve tüm herkesin Jack'in ( Edward Norton) kafasında olduğunu biliyor muydun ? Çok derin bir film aslen ama sadece Tyler-Jack'in aynı kişi olduğunu anlıyor insanlar.

İzlemediysen Amelie önerebilirim. Böyle yaşam sevinci dolan bir film olarak o geldi aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Peki, Bob ve Marla dahil filmdeki Kıyamet projesinin ve tüm herkesin Jack'in ( Edward Norton) kafasında olduğunu biliyor muydun ? Çok derin bir film aslen ama sadece Tyler-Jack'in aynı kişi olduğunu anlıyor insanlar.

İzlemediysen Amelie önerebilirim. Böyle yaşam sevinci dolan bir film olarak o geldi aklıma.

Hocam kıyamet projesi olan bir şey anca Tyler Durden değil Jack planlıyormuş onu ben öyle biliyorum yani. Filmi 3 kere falan izledim youtube dan sahnelerini de izledim baya. Film tavsiyesi içinde teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Çok iyi hatırlıyorum. Bir ara yorgun, bitkin ve mutsuzdum. Haftada bir Galatasaray maçı izleyip mutlu oluyordum. Son zamanlardaki kötü sonuçlarda yine olumsuz etkiliyordu. Tarih 10 Aralık 2013 Salı akşam başladı maç daha maçın 3te 1 inde kar bastırdı. Hop yarına erteledi maçı hakem. Ne güzel maç izliyicez onuda yarıda bıraktı birde gitti erken saate aldı. Neyse sonraki gün hallettik bir şekilde izliyorum maçı. Gruptan çıkmak için galibiyet şart. Zaman geçiyor 50, 60, 70, 80 ama gol yok. Derken dakika 85 orta sahadan alıyor Umut uzunca bir top atıyor. Ceza sahasının hemen önünde Drogba zıplayıp yanında koşan Sneijder'e indiriyor. Bir kere dokunup önünde ilerletiyor topu arkasından zor zar yetişiyor ikinci dokunuşunda yolluyor kaleye. Seke seke gidiyor top Buffon çaresiz. Yerdeki Sneijder ayaklanıyor koşmaya başlıyor ne yaptığımız belirsiz. Bir ses inletiyor evi Ercan Taner'in ses tellerinden titreşen "Drogba indirdi ceza sahasına Sneijder Sneijder golllllllll Allahhhımmmm gollllllll gollllllllllll golllllll gol Türkyie ayakta Arena ayakta İstanbul İstanbul ayakta gol gol gol". Hala izledikçe diken diken olur tüylerim. Uzun süre sonra bu kadar mutluluğu kaldıramamıştım. O gün tekrar fark ettim bazı şeylerin güzel gidebileceğini.

O kadar yazıp videoyu eklemeyi unutmuşum.

bir fenerbahçeli olarak hayatımda yaşadığım en enteresan günlerden biriydi. Öğlen evde şampiyonlar ligi maçı izledik. gerçekten tüylerimi diken diken eden inanılmaz bir maçtı.

• Charm kullanıcısına yanıt
    İyimiş hocam . Sorun çıkmadı mı? Tam tersi olsa Türkiye'de 5 kişinin o bardan çıkma imkanı yok gibi birşey .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakeGörünümlüAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Onlarla olmaz kardeş... Bahtın, şansın açık olacak. Değilse biranevvel kabullenmeye bakacaksın.

Benim bahsettiğim şeyler kız, para gibi şeyler değil. Huzurlu ve sağlıklı bir hayat. Okuduğun bir söz hayatını değiştirebilir. Değiştirmese de cesaretlendirebilir.

Ben kız ve paradan bahsetmedim zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

İyimiş hocam . Sorun çıkmadı mı? Tam tersi olsa Türkiye'de 5 kişinin o bardan çıkma imkanı yok gibi birşey .

Valla biz de her an kavga çıkabilir modundaydık :D Ama o sevinci tutamazdık içimizde. Bağırdık çağırdık bi sıkıntı da olmadı
  • 17
    37
    57
    90

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.