Şimdi Ara

Hayata Bakışım Değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok değil , bundan kısa bir süre önce kazandığı parayı son kuruşuna kadar harcayan , yetmezmiş gibi kredi kartlarını şişirip duran bir insandım .
    Her ay kıyafet alışverişi , hiç ihtiyacım olmayan şeylere harcadığım paralar , laptop varken tablet alma , telefonu değiştirme , ne kadar para israfı varsa her türlüsünü yapıyordum .
    Ama ne olduysa bir kaç ay içerisinde oldu .
    Eski ben birden kayboldu , yerine tutumlu , parasının kıymetini bilen bir insan geldi .
    Alışverişin anlamını bile unuttum neredeyse .
    Mağazaların önünden geçerken canım bişeylere bakmak bile istemiyor artık .
    HTC Evo 3D kullanıyorum ve geçenlerde bozuldu ben de servise verdim ve babamın emektar Motorola XT615'ini aldım .
    İki telefon arasında uçurum var .
    Telefonum tamir edilip geldi ama kartımı takıp kullanasım bile gelmiyor , diğeri işimi fazla fazla görüyor .
    Artık her şeyimi sorgulamaya başladım acaba buna gerçekten ihtiyacım var mı diye .
    Ve ilginçtir ki eskiden hiç bir şeyle mutlu olamazken , şimdi en ufak şeylerde mutluluğu yakalayabiliyorum .
    Sanırım evlenecek olmamın verdiği bir sorumluluk duygusu olsa gerek .
    Keşke daha önce kazanabilseydim bu karakteri .
    Hem daha keyifli yaşardım , kimbilir belki daha çok şey de başarabilirdim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quzman -- 28 Şubat 2013; 8:55:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söyleşi

Burayı okuyana kadar yorum olarak galiba sevdiğin kadını buldun yazmayı düşünüyordum yanılmamışım 1 senedir senin durumundayım hala eski borçlarımdan kurtulamadım ama yakındır mutluluklar dostum umarım herşey dilediğin gibi olur

Gereksiz setler.. Yüksek meblağ gerektiren cemiyetler.. pahalı eşyalar. .

Dünya evini borç ve israf evine cevirmeyin.

DH 2005 Üyesi
  • Bunun üstüne birde fight club izle tam olsun

Orijinalden alıntı: kanoxoz

"Sanırım evlenecek olmamın verdiği bir sorumluluk duygusu olsa gerek .
    Keşke daha önce kazanabilseydim bu karakteri .
    Hem daha keyifli yaşardım , kimbilir belki daha çok şey de başarabilirdim ..."

Burayı okuyana kadar yorum olarak galiba sevdiğin kadını buldun yazmayı düşünüyordum yanılmamışım 1 senedir senin durumundayım hala eski borçlarımdan kurtulamadım ama yakındır mutluluklar dostum umarım herşey dilediğin gibi olur

İyi dileğin için çok teşekkür ederim .
    Gerçekten karakterli bir kadın , bir erkeğe çekidüzen verebiliyormuş .

@synthesizer ;
    Her şeyi bütçemizin elverdiği ölçüde yapmaya çalışıyoruz . Sağolsunlar iki aile de çok yapıcı , şu an için her şey güzel .

@hissetme ;
    Aman hocam çift kişilikli falan çıkarım allah korusun , uğraşamam onunla bi de

• uzay benim için her zaman bilinmez olmuştur. Filmleri. Bilim kurgu romanları. Art-o si clark, tanrıların arabaları. Burada olmam inanılmaz. Special ötesi yani.
    Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız...Hepimiz heba oluyoruz...Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş...Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız...Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık...Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.