Şimdi Ara

Hayata bakis acimi degistirecek kitap onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar duzenli kitap okumaya karar verdim ve bu okudugum kitaplar bos kitaplar olmayacak diye kararlastirdim.Oncelikle klasiklerden baslamak istiyorum hani ama sanat icerikli roman vs olmayacak.mesela marx ve f.engels tarzi yazarlar yani daha cok sosyo-ideoloji.kisacasi bana birseyler katacak yeni ufuklar kazandiracak bos olmayan kitap onerilerinizi bekliyorum.ve klasik olarak adlandirabilecegimiz yazar ve eserlerden baslamak istiyorum.siyasi ve sosyoloji icerikli olmayabilir tarih/mistik/eski dini inanclar/yakin tarih/felsefe vs vs vs onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Walter Isaacson - Steve Jobs kitabını okuyabilirsin.Güzel kitaptır ama dediğin koşullara uymuyor.
  • Tesekkur ederim hocam listeye yazdim.peki 1. Ve 2. Dunya savaslari ile alakali kitap onerisi olan? Wikipediden okumak zor oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: logarkapağı

nietzsche ile gir bir yık dağıt kendini.... marx, engel,(komünizm)bakunin,proudhon(anarşizm) filan toparlarsın parçaları

Sagol hocam onlari da ekledim listeye.de bakunin anarsist degilmiydi hocam aman haa dagitmiyim fazla baski balatayi toplayamam sonra :)

• Kavgam, Kavgam 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Kavgam, Kavgam 2

Tesekkurler hocam,attim hafizaya

• Nietzsche'nin dili çok farklı, özgün, her kitabını öneririm,
    Empati-Olasılıksız öneririm,
    Osho'nun kitaplarını öneririm,
    Stephen King öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

Nietzsche'nin dili çok farklı, özgün, her kitabını öneririm,
    Empati-Olasılıksız öneririm,
    Osho'nun kitaplarını öneririm,
    Stephen King öneririm.

King'in cogu kitabini okudum hocam,begenerek okudum hatta :) dediklerinizi de inceleyecegim tesekkurler

• Kur'an Türkçe meali - Elmalılı Hamdi Yazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4540Merkez

Kur'an Türkçe meali - Elmalılı Hamdi Yazır

Farklı ama cok guzel bir noktaya deginen bir yorum :)
    devam?
  • Uzakdogu dinlerinin kutsal metinlerini kesinlikle okumalisin icinde hikaye yoktur seni dusunmeye sevk eder.

• "Tolston - Diriliş" sakın okuma. Hayatımın hatası kitap.
    Ulan 500 sayfa kitap yazıyorsun dünya klasikleri arasına giriyorsun kitabının sonunu iç huzuruna kavuştu diye bitiriyorsun. Bu mu senin Tolstoyluğun? Toyluk olur anca.

• amin maalouf- ışık bahçeleri
    ben okuduktan sonra konu hakkında baya bir eleştirdim kendimi. bence okumalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Uzakdogu dinlerinin kutsal metinlerini kesinlikle okumalisin icinde hikaye yoktur seni dusunmeye sevk eder.

Evet ilgimi cekiyor Tibet Budizmi,rahiplerinin hayati hakkinda bi kitap okumustum ve hosuma gitti.peki yazar/eser olarak oneriniz var mi hocam?

• osho - farkındalık
    aradığın kitap olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

Uzakdogu dinlerinin kutsal metinlerini kesinlikle okumalisin icinde hikaye yoktur seni dusunmeye sevk eder.

Evet ilgimi cekiyor Tibet Budizmi,rahiplerinin hayati hakkinda bi kitap okumustum ve hosuma gitti.peki yazar/eser olarak oneriniz var mi hocam?

bhagavad gita yi okuyabilirsiniz.Ben de yeni baslamama ragmen her cumle dusunmeye sevk ediyor insani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.