< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayat Pay Fırsatları (71. sayfa)
-
-
Ben de an itibariyle katıldım. Herhangi bir referans girmedim, kampanya varsa değerlendirmek isterim.
Gastoclub migros kodunu almak için girmiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir adet Hb kodu verecek var mıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
%5 e indirince, artık kullanmamaya karar verdim. işlemlerin bıçak gibi kesildiğin gördüklerinde belki bundan vazgeçip yine eskiye dönebilirler
_____________________________ -
İlk defa Hayat Pay ile Yemeksepeti harcaması yapamadım. Tabii hata verince kupon da gitti bekle şimdi 15 dakika kuponun geri gelmesini. Boşuna para yüklediğimizle kaldık 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
%5 oranla iadeleri değerlendirmek için aktardan kına alıp ofislerinde yakarak kutlama yapmayı düşünmeleri son derece mantıklı olur.
Düz hayat pay hesabımla bu ay migros sanal ödemesi yapabildim, sistemleri düzelmiş .
Kart ile yükleme nasıl oluyor
Normal kredi/banka kartı ile yükleme. 5000' e kadar ücretsiz 5001 ve üstü ise %4 komisyonquote:
Orijinalden alıntı: Yrs123Kart ile yükleme nasıl oluyor
mh den 10a yakın kayıt olusturdum hemen dönüs yapacagız mesajı geliyor ama 1 kez bile dönmediler, hala online siparişte kart kullanılamıyor hata veriyor.
Her ay puanla alınan ürünleri puanı yükseliyor her ay istinasız, 50tl fatura kampanyası vardı o bitti puana döndü.%10 iade vardı bende sadece a101de geciyordu şok-bim ve bazı restoranlarda yaptıgım tutarlar iade olmadı, para yükle puan kazanıda kaldırmıslar iyice muslukları kıstılar yakında kilit vurulur icerde paranızı bırakmayın aman.
_____________________________ -
bugün migrostan sorunsuz alışveriş yapabildim. kartı kapattırıp yeni kart açtırmayı deneyebilirsiniz hesap onaylı ise
_____________________________ Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
Bugün hem ibndan hemde kartla yükledim bakalım ne verecek
2000 hayatpara verirquote:
Orijinalden alıntı: Yrs123Bugün hem ibndan hemde kartla yükledim bakalım ne verecek
Amazondan ödeme yapamıyorum bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Amazon da çalışmıyor hayatpay kartı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Üstte kabul ediyor diyenler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weyssii -- 4 Ağustos 2026; 15:20:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben dün aldım amazondan. Iade de verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
iOS
Android