Şimdi Ara

Hayat neden bana acımasız davranıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün talihsizlikler hep bizim başımıza geliyor.ilk doğduğum zamandan beri.O zaman 94 yılıydı ve Tuncelideydik.Babam komiserdi o zamanlar şark hizmetini yapıyordu.Ben Tunceli devlet hastanesinde dünyaya gelmişim 7 aylık olarak annem stresden dolayı erken doğum yapmış ve hastanede 2 ay içinde doğan tek bebekmişim.Çocukluğumda orda geçti.Terörün en zirveye vardığı zamanlardı.O küçük yaşta depresyona girdim içime kapandım çünkü evden çıkamıyordum ama sonunda babamın şark(doğu) hizmeti bittişti biz tam tayinimiin çıktığı şehre giderken yolda önümüzde babamın polis arkadaşları mayına dek geldi.İnanın o aksiyon dolu filmlerden tamamen farklıydı ve ben 12 yaşıma kadar asosyal oldum.Dışarı çıkmıyordum bütün gün televizyon izlerdim.Tayinimiz bu sefer Kayseriye çıkmıştı.Babam 4.Sınıf emniyet müdürü olmuştu ve o zaman Kayseri genel disiplin müdürüydü.O zaman ki Kayseri emniyet müdürüyle tarttıştılar şimdi adam kayırmaktan hapiste yatan eski Ankara emniyet müdürüydü(orhan özdemir).Babamı en uzak ilçeye sürdü 100km uzaklıktaydı annemi ordaki sağlık ocağına verdiler.Bizde 2 yıl boyunca annanem baktı.Ardından Oks sınavına girdim.Onca derde rağmen iyi bir puan aldım.Babam rütbe atlayıncada 2.şark (doğu) hizmeti geldi ve Mardine tayinimiz çıktı.İnanın bizim And. lisesinde de Türkçeden çok kürtçe ve arapça konuşuluyordu.Moralim çok bozuldı.Hocalarımız polis ve asker çocuklarınada iyi davranmıyorlar.Babam şimdi Mardim emniyet müdür yardımcı ama Baş müdürle kavgalı çünkü o da bize polis lojmanından yer vermedi bizim yerimize başkasını aldı.Hala Mardindeyiz.

Not:Okuduğunuz için teşekkürler ve inanın yazarken boğazım düğümlendi sadece paylaşmak istedim.

• Allah yardımcınız olsun,bu ülkede yaşamak zor...

Game of Thrones / Breaking Bad / Stanger Things / The Walking Dead / Sherlock / The Big Bang Theory / How I Meet Your Mother / Lost / Prison Break / The Office / Vikings / Westworld / Rick and Morty / Band of Brothers / La Casa De Papel / Daredevil / The Simpsons / The Vampire Diaries / Arrested Development / Death Note / Firefly / Spartacus / Gotham / Shameless / Jessica Jones / Rome / Squid Game / The IT Crowd / Fear The Walking Dead / My Name is Earl / Misfits / Defenders / The O.C / Monk / Black Books / Spaced / Coupling / The Lost Room / Unsere Mütter,unsere Väter / Babylon Berlin / Rise of Empires : Ottomam / Dogs of Berlin / Testees
  • Beni gerek özel mesajdan gerek burdan teselli eden arkadaşlara teşekkür ederim.Ruh halimi anlatıcak ifade yok burda.
  • bu yüzdendir tayinli mesleklekleri sevmeyişim ne bir ev sahibi olabiliyorsun ne bir komşu üstlerinle ters düştünmü tayin yolu ufukta beliriyor bunun yanında zorunlu doğu görevleri vs.vs. Allah yardımcınız olsun..

bu arada hayat böyle maalesef. herkesin farklı dertleri var. sağlıklı olun ailecek de gerisi önemli değil.
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

peki karı kocanın ikisi de memur olduğunda bu tayin işleri nasıl oluyor? birini bir yere tayin edince diğeri nasıl birlikte gidebiliyor?

bu arada hayat böyle maalesef. herkesin farklı dertleri var. sağlıklı olun ailecek de gerisi önemli değil.

Tayin belgesiyle beraber isteğini bildiriyorlar
  • Hakikaten zor bir durumdaymışsın arkadaşım inşallah bundan sonra ki yaşamında güzellikler seni bulur diyelim.

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • İNSAN YENİLİNCE TÜKENMEZ PES EDİNCE TÜKENİR... allah sabır versin bence bu sözü odanda bir yere yaz moralin bozuldukça oku insan değişiyor biranda..
  • seni anlıyorum dostum imkanın vardır ve kendine güven başka şehirlerde yakının varsa veya başka şehirlerde yutlarda kal okulunu nakil yaptır hayattan bıkma sana bir önerim bir hobiye sar kendine fotoğraf mak al sana ait olsun çık gez toz fotoğraf çek bunları sakla eminim ilerde çok iyi olucaksın ve bu fotolara baktıkça güleceksin ne günlerdi diye dostum bu sözüde hayatın boyunca unutma İNSAN YENİLİNCE TÜKENMEZ PES EDİNCE TÜKENİR

Orijinalden alıntı: BRV35

seni anlıyorum dostum imkanın vardır ve kendine güven başka şehirlerde yakının varsa veya başka şehirlerde yutlarda kal okulunu nakil yaptır hayattan bıkma sana bir önerim bir hobiye sar kendine fotoğraf mak al sana ait olsun çık gez toz fotoğraf çek bunları sakla eminim ilerde çok iyi olucaksın ve bu fotolara baktıkça güleceksin ne günlerdi diye dostum bu sözüde hayatın boyunca unutma İNSAN YENİLİNCE TÜKENMEZ PES EDİNCE TÜKENİR

Teşekkür ederim
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.