Şimdi Ara

hayat mı lan bu yaşadığımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğuyoruz en rahat olduğumuz 6 yıl başlıyor 6 yaşına kadar hiç bişey yaptığımız yok. Sonra okula başlıyoruz gidip okuma yazma öğrenip 8.sınıfa kadar saçma sapan şeyler öğreniyoruz (kimse bana asal sayıların önemini anlatmasın), sonra liseye başlıyoruz afedersiniz ama anamız ağlıyo adam gibi bir üniversiteye girmek için eşek gibi çalışıp bi üniversiteye giriyoruz orda hala eşitliğe inan insanlar var lan . Sırf okul para kazansız diye öğrencileri bırakan hocalar filan Zar zor üniversiteye giriyoruz orda binbir türlü menfaatçi insan dışı varlıklar takım tutuyomuş gibi siyasi parti tutan ,yobaz varlıklar hadi üniversiteyi bitirdik 1000 tl ye mühendis arayan var lan .Adam 1000 tl'ye çalışçak olsa gider amelelik yapar hem boşuna okumamış olur .Ayrıca buna hemen atlayıp piyasayı öldüren patron yalakası şerefi 5 para etmez varlıkları saymıyorum bile bitti mi hayır bitmedi daha evlencez çocuk yapıcaz ama ondan önce birikim yapmaya başlıyoruz gidip kredi çekip bankanın kulu kölesi oluyoruz sonra bi 10 yılda kredi bitiyor daha arabaya girmedim bile hep para bunlar sonra evlenceğin kızı seçmesi var daha önce kaç kişiyle yatmış nasıl bi hayatı olmuş sana adam gibi karılık yapıp,ailene yakışçak namuslu ve hayatının geri kalanını seçeceğin insanı bulması var hadi onu buldun ,toplumun baskısı 4 yıl çocuk yapmasan ailen dahil olmak üzere herkes ikinizden birinin kısır olduğunu düşünmeye başlıyo arkanızdan salak salak konuşuyolar tabi çocuk olana kadar bir nebze rahatsın karınla istediğin yere istediğin zamanla gidersin ama çocuk olunca ne yapacan karın büyük ihtimal işini bırakır kendini salar gidip oturan organlarını büyütür evde çocuk bakar sen akşam eve yoğurt alırsın 0 aktraksıyon bir hayat yaşarsın ve bu çocuğu büyütmek derdi tasası onu okutması büyütmesi bir dünya iş saçın sakalın ağrıcak sonra çocuk evlenip gidicek sen git 20 yıl bak büyüt o başka birine gitsin zaten yaşlanmışsındır artık yaşın 50-60 olmuştur hergün evde tv izlersin ŞİMDİ SİZE SORUYORUM HAYAT MI LAN BU YAŞADIĞIMIZ BUNUN İÇİN Mİ UĞRAŞIYORUZ KOCA ÖMÜR !

• Okumayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özet lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Okumayin

Eyvallah
  • Kısaca doğ, okula git, işe gir, evlen, emekli ol, geber.

• Usta evlenmeyeceksın gotunude devlete yaslayacan fazla fantazı bı hayatın olmayacak. Ha ayda bı kere karıya gıdecen sonuçta ıhtıyaç

• Hayır asıl yaşama amacımız o değil ki o sadece bu dünyadaki düzen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ideallerim varken bunun farkına bakıp lise sonda okulu bıraktım ne zaman ölüneceği belli değil ve ben belli olmayan şeylerle yaşayamam
  • İyi yabancı dilin olursa (1 tane değil 2-3 tane) o yukarıda yazdıklarının hiçbiri hayatında gerçekleşmeyecek birer efsane olur senin için. Gidersin yurtdışına alırsın taş gibi namuslu kızını da (Nedir bu namus sevdası bilmem sanki alayınız bakir) alırsın 3000-4000 euro maaşını da (mühendis, doktor falansan). Sonra yaparsın çocuklarını beklersin torunlarını. Kasmaya gerek yok. Her şey dilde bitiyor.
  • Hayat değil valla.
    bi de şu var sen bunca okul oku kafa patlat sınavlara gir bunların hiç birini çekmeyen patronun ağzına bak.

• Özet: Ergenim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

Hayır asıl yaşama amacımız o değil ki o sadece bu dünyadaki düzen

şu dünyada yaşamamız tek ve asıl sebebi insanlık türünün devamını getirmek bunlar işin komplimanları
  • aga çok uzun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Özet: Ergenim

evet:16 yaşındayım liseliyim sanki sen üniversiteli olunca farklı bi hayat yaşıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

Hayır asıl yaşama amacımız o değil ki o sadece bu dünyadaki düzen

şu dünyada yaşamamız tek ve asıl sebebi insanlık türünün devamını getirmek bunlar işin komplimanları

Istersen evlenip çocuk yapmazsın yada hiç evlenmezsin hayat senin hayatın başkaları karışamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes git bi sevgili bul tek basina dusunmekten kafayi yemissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelenkutusu

Usta evlenmeyeceksın gotunude devlete yaslayacan fazla fantazı bı hayatın olmayacak. Ha ayda bı kere karıya gıdecen sonuçta ıhtıyaç

yada iyi bir maaş alacaksın hergün eve çağıracaksın
  • sana katilitorum yillar once bunu fizik hocam beni sozluye kaldirdiginda soylemistim o da bana: biliyorum haayat kisa burda ogrettigimiz bazi seyler sacma nende biliyorum ancak elinden geldigi kadar hayatini guzellestir ani yasa,her sey senin elinde demisti....ahhh ahhh yine telmih yaptirdin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: criadores

ideallerim varken bunun farkına bakıp lise sonda okulu bıraktım ne zaman ölüneceği belli değil ve ben belli olmayan şeylerle yaşayamam

Şuan ne iş yPIYORSUN HOCAM KESİN OKUYANLARDAN İYİ ŞARTLARA SAHİPSİN ZİRA ERKEN UYANMIŞSIN.Capslock açık kalmış silip yazmaya üşendim kusura bakmayın.
  • seninki hayat değilse bunlarınki ne ?

hayat mı lan bu yaşadığımız
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.