Şimdi Ara

Hayat hikayem. [Fantastik CSB™ denemem.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canım çok sıkıldı, izleyecek dizide kalmadı bende öylesine bir şeyler yazayım dedim. Umarım hoşunuza gider.

Çok sıradan bir hayat yaşıyordum. Çok büyük hayallerim vardı ama yapacak cesaretim yoktu. Liseyi bitirdim, YGS’den düşük bir puan aldım. Üniversiteyi açıktan okuyordum. Ailemin yanında yaşıyordum hiçbir işle uğraşmıyordum, hiçbir hedefim, hiçbir hobim yoktu. Tek yaptığım saatlerce bilgisayara geçmekti. Artık oyunlar bile zevk vermiyordu. Hep bir şeylere özeniyordum. Bir keresinde bir video da görmüştüm adam BMX ile çok güzel hareketler yapıyordu ona çok özenmiştim ben de bir BMX almıştım ama 2 gün sonra hevesim kaçmıştı şimdi bisiklet bir köşede çürüyor.

Bende bir sorun vardı, sorunum sadece çok üşenmek ya da hayattan çok korkmak değildi, empati duygum yoktu. Hayatta hiç kimseyi sevmiyordum annemi-babamı bile. Kızlarla da aram hiç yoktu, hayatımda bir kızın elini bile tutmamıştım, zaten buna ihtiyacımda yoktu. Gay değildim sadece cinselliğe ihtiyaç duymuyordum.

Çok fazla film-dizi izliyordum. Korku filmlerine bayılırdım, genelde korku filmlerinde işlenen bir tema vardı ‘’şeytan ile anlaşma’’. Bir gün ilgimi çekti bu neymiş, mümkün müymüş diye araştırmaya koyuldum. Google’dan yazınca tutarlı, gerçek ola bilecek bir bilgi bulamadım. Bende ‘’derin internete’’ girdim. Buraya sık sık takılıyordum. Uzun bir süre araştırdım. Sonunda nick’i 666 olan biriyle karşılaştım. Sitede bir konu vardı, konunun başlığı ‘’Şeytan ile anlaşma yapmak istiyorsanız bana ulaşın.’’ idi. Konu da diğer üyelerin yazılarını okumuştum herkes sakın bulaşmayın, hayatım karardı ya da saçmalık gibi şeyler yazıyordu
    Konudan irtibat bilgilerini aldım. 666’ya mail attım. Mail’imde şeytan ile nasıl anlaşma yapa bileceğimi sordum. Maili attığım gibi cevap geldi, her halde otomatik cevap tarzında bir şeydi. Mailde ‘’Emin misin?’’ diye yazıyordu. Bende cevap olarak ‘’Evet’’ yazarak mail attım. O gece başka mail gelmedi. Artık geç olmuştu yatağıma yatmıştım ve gözlerimi yummuştum. Ertesi sabah uyandığımda bilgisayarı açtım ve maillerimi baktım. Sonunda beklediğim mail gelmişti. Maili açtım, mail de gerekli malzemeler ve dualar yazıyordu. Kararlıydım her ne kadar saçma gelse de bunu yapacaktım şeytan ile anlaşma yapacaktım.

Bölüm 2:

Yakında...

Bu bir CSB™'dir tüm hakları saklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Away From Keyboard -- 28 Eylül 2013; 14:59:31 >

• takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T
  • bir quanttum değil
  • Takipteyim ama derin internet ne yav ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccer

Takipteyim ama derin internet ne yav ?

deep web, wikileaks felan buradan sızdı felan diyorlar, belgeler felan diyen var. En dibe deha'lar ulaşıyormuş sanırım. Girme sen. Silah satıcısından uyuşturucu satan adamlara kadar her şey var. Girme abi. Lazımsın sen, ben girdim pişmanım açıkçası.
  • Yerimi aldım,takipteyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir aşk hikayesi... [+18]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cecec

quote:

deep web, wikileaks felan buradan sızdı felan diyorlar, belgeler felan diyen var. En dibe deha'lar ulaşıyormuş sanırım. Girme sen. Silah satıcısından uyuşturucu satan adamlara kadar her şey var. Girme abi. Lazımsın sen, ben girdim pişmanım açıkçası.

Öyle bir şey demişsin ki giresim geldi ama meraklı değilim :) Ama sistemi hala anlamadım nasıl yani En dibe dehalar ulaşıyor demişsin web sitesi değil mi bu kafam karıştı ?
  • quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey demişsin ki giresim geldi ama meraklı değilim :) Ama sistemi hala anlamadım nasıl yani En dibe dehalar ulaşıyor demişsin web sitesi değil mi bu kafam karıştı ?

Google üzerinden girilmiyor tabi , bir şey indiriliyordu da tam bilmiyorum. Miden yoksa gir valla. Birbirlerinin cinsel organ'ını yiyen psikopatlar var başlarda. Ki başlar yani , zamanla en dibe iniyorsun. NASA'nın yürüttüğü açıklanmamış projeler var diyorlar , çok az kişi varmış oraya giren. Tavsiye etmiyorum ben yine de, daha detaylı inceleyeceksen inci sözlük'e uğra derim,

• quote:

quote:

quote:

quote:

Google üzerinden girilmiyor tabi , bir şey indiriliyordu da tam bilmiyorum. Miden yoksa gir valla. Birbirlerinin cinsel organ'ını yiyen psikopatlar var başlarda. Ki başlar yani , zamanla en dibe iniyorsun. NASA'nın yürüttüğü açıklanmamış projeler var diyorlar , çok az kişi varmış oraya giren. Tavsiye etmiyorum ben yine de, daha detaylı inceleyeceksen inci sözlük'e uğra derim,

İlgilendiğin için saol dostum :)

• takip
  • Takip. Yalnız bu aralar hiç zebanili csb çıkmıyor.

• Yerimizi alalım

• quote:

quote:

Önceden deepweb geçen bir konuyu silmişlerdi o yüzden sansürledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Takip. Yalnız bu aralar hiç zebanili csb çıkmıyor.

Zebani çok komik oluyor. Biraz daha ciddi yazmaya çalışacağım, aklımda güzel şeyler var.
  • Takipteyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.