Şimdi Ara

HAYAT ÇOK BOŞ GELİYOR, YARDIM EDİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite 1.sınıfım. Sınava 2.girişimdi bu sene. Sınava ilk girişimde pek çalışmadım, 2.sene hayatım sınav oldu. Tıp istiyordum olmayınca 3 ay salya sümük gezdim. Şuan devlet üniversitesinde hukuk okuyorum. Yaklaşık 1 ay önce hayatı sorgulamaya başladım. Hayatta hiçbir şey için kendimi üzmemem gerektiğini anladım. Yarın bir yerimde tümör çıksa bir kaç yıla ölürüm. Kendimi heba etmek, üzmek neden? Hayattan beklentim yok. 20 yaşındayım. Ortalama insan ömrü 60 yıl desek hayatımın 3de 1ini harcadım. Hayat çok kısa geliyor. Apateist bir insanım. Varoluş acısı dedikleri bu olsa gerek. Zengin de değilim iyi para kazanmak için uğraşacağım bir de ama ailem için tam bir hayal kırıklığı olduğumu düşünüyorum. Sizinle paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 25 Kasım 2015; 1:41:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayat boş pompala coş

• Geçer, sen öğrenimine bak

• Arkadas grubu varsa haftada bi toplanip icin

• Hayat zaten pek dolu değil be Ateist kardeşim. O yüzden yüzünü düşürme.

İnsan, soyut farkındalığı 17 yaşına dek düşük performansla tecrübe eder. Tüm önemli kararların için toyluğunu; henüz 3 yaşında olduğunu ve muhtemel hatalarının telafi edilebilir, önemsiz şeyler olduğunu kavra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Arkadas grubu varsa haftada bi toplanip icin

Eve yeni geldim Kadıköy'deydik içtik liseden arkadaşlarla baya. Otel bulup kalacaktık da eve döndüm ben.

• BENDE APATEİSTİM.

FİKİRLERDE UYUŞUYOR.

./
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genç ver kulağını bana anlatıyorum:
    20 yaşındasın ve ergenliğini yaşama fırsatı geçmiş eline (.Bu ne demek,o düşünceler ömür boyu geçmiyor demek.Yani eğer benim aksime, bir hayalin yoksa ve sorgulamaya devam ediyorsan yapacakların şunlar;
    Al çantanı,giy botunu,al uyku tulumunu,tak bandananı (meşrebine göre ) ve ilk 2-3 haftalık tatilde vur yollara kendini .Yanına para alma (max. 50 tl (aciliyet için (bende 20 vardı))),foto. makinesi alma hatta kaybetmekten korkabileceğin hiçbir şey alma .Telefonun olsun,belirli saatler aile veya arkadaş haber verebilmek için açarsın .Onun dışında onu foto. makinesi olarak kullanırsın (korkma şarj bitmiyor,şarj edecek bir yer illaki buluyorsun ).Tabi ki kimliğin olacak,onun dışında otostop çanta hazırlama ipuçlarına netten bakarsın.VE TEK ÇIK.Güven bana arkadaşlarla sonrada çıkarsın.Kış ortası,tek başına çık .
    Aileni asla suçlama,hiç bir şey için.Psikolojik olarak bunu yapmak zorundasın .Asla hiçbir şey için yüz karası olamazsın.O ne demek oğlum?! Yüz karası nedir leyn?! (Bak ben küfür etmem,düşün).Sana kendini ne kötü hissettiriyorsa bırak geride,bırak git.Dersen ki kazanıp aileye bakmak mecbur.E sen yine kazan 3 yıl sabret al karavanını,ver paralarını ve git.HİÇBİR ŞEY SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL .Abi bireysel doğup,bireysel suçlanıp,bireysel ölüyoruz.Övgüler asla tekil gelmez hep çoğuldur.Bak Atatürk'e."Kazandık,başarılıyız diyorsunuz.Kaybetseydik ben suçlu olurdum." demiştir özetle.

Bu arada arkadaşlar ASLA kalıcı olmaz."How I Met Your Mother" dizisinde değiliz.İmkansız değil,ben inanıyorum mesela ama gerçekliği de biliyorum.Kendine gel.

Eve döndüğünde yerinde duramayacaksın.O gazla biriktir paranı,al karavanını (max. 20.000 lik sana yeter (max. diyorum bak )) .Pasaportun olsun ve o zaman işte git dağlara taşlara maşlara artık.

Benim hedeflerimden biridir bu, şimdilik yurtdışı için bekletiyorum.Doktora ve hayallerim için vurmuyorum kendimi yollara,ben seçimimi yaptım.Sıra sende.

İKİSİNİ DE DENE TARAFINI SEÇ

• tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz lisede bir sene sınıfta kaldım bir senede mezuna kalıp çalıştım istediğim yerlere giremedim tabi şubat ayında yaş olacak 21 ne bok yiyeceğimi bilmiyorum
  • ben de aynı yastayım cok sacma sorunlarım var bana da cok bos geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denix09

ben de aynı yastayım cok sacma sorunlarım var bana da cok bos geliyor

Ne sorunun var knk

• quote:

Orijinalden alıntı: regretfullife

quote:

Orijinalden alıntı: denix09

ben de aynı yastayım cok sacma sorunlarım var bana da cok bos geliyor

Ne sorunun var knk

saglık sorunu,fobiler,kız durumları falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal3991

Genç ver kulağını bana anlatıyorum:
    20 yaşındasın ve ergenliğini yaşama fırsatı geçmiş eline (.Bu ne demek,o düşünceler ömür boyu geçmiyor demek.Yani eğer benim aksime, bir hayalin yoksa ve sorgulamaya devam ediyorsan yapacakların şunlar;
    Al çantanı,giy botunu,al uyku tulumunu,tak bandananı (meşrebine göre ) ve ilk 2-3 haftalık tatilde vur yollara kendini .Yanına para alma (max. 50 tl (aciliyet için (bende 20 vardı))),foto. makinesi alma hatta kaybetmekten korkabileceğin hiçbir şey alma .Telefonun olsun,belirli saatler aile veya arkadaş haber verebilmek için açarsın .Onun dışında onu foto. makinesi olarak kullanırsın (korkma şarj bitmiyor,şarj edecek bir yer illaki buluyorsun ).Tabi ki kimliğin olacak,onun dışında otostop çanta hazırlama ipuçlarına netten bakarsın.VE TEK ÇIK.Güven bana arkadaşlarla sonrada çıkarsın.Kış ortası,tek başına çık .
    Aileni asla suçlama,hiç bir şey için.Psikolojik olarak bunu yapmak zorundasın .Asla hiçbir şey için yüz karası olamazsın.O ne demek oğlum?! Yüz karası nedir leyn?! (Bak ben küfür etmem,düşün).Sana kendini ne kötü hissettiriyorsa bırak geride,bırak git.Dersen ki kazanıp aileye bakmak mecbur.E sen yine kazan 3 yıl sabret al karavanını,ver paralarını ve git.HİÇBİR ŞEY SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL .Abi bireysel doğup,bireysel suçlanıp,bireysel ölüyoruz.Övgüler asla tekil gelmez hep çoğuldur.Bak Atatürk'e."Kazandık,başarılıyız diyorsunuz.Kaybetseydik ben suçlu olurdum." demiştir özetle.

Bu arada arkadaşlar ASLA kalıcı olmaz."How I Met Your Mother" dizisinde değiliz.İmkansız değil,ben inanıyorum mesela ama gerçekliği de biliyorum.Kendine gel.

Eve döndüğünde yerinde duramayacaksın.O gazla biriktir paranı,al karavanını (max. 20.000 lik sana yeter (max. diyorum bak )) .Pasaportun olsun ve o zaman işte git dağlara taşlara maşlara artık.

Benim hedeflerimden biridir bu, şimdilik yurtdışı için bekletiyorum.Doktora ve hayallerim için vurmuyorum kendimi yollara,ben seçimimi yaptım.Sıra sende.

İKİSİNİ DE DENE TARAFINI SEÇ

Bu neyin kafası aga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Apateist meist yok allaha inanmıyorsan kafirsin ve yanacaksın.
  • Zaten ateistsen hiçbir zaman gerçekten mutlu olamayacaksın çünkü aklına her ölüm geldiğinde yok olacağını ve bir daha hiçbirşey hissedip,düşünemeyeceğini anlayacaksın.

Allah hidayet versin.
  • İçini sen dolduracaksın biz ne yapalım.
  • İslama döncüler gelmeden

• Tıpı kazanamaman gençliğini yaşayabilmen adına bir fırsat, değerlendirmeye bak Biliyoruz da konuşuyoruz...
  • Ergenlikte olur oyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hilal3991 Kardeş ne içtiysen güzel kafa yaşamışsın ama "arkadaşlar ASLA kalıcı olmaz."How I Met Your Mother" dizisinde değiliz." kısmı doğru gerçekten.

@Treth Nasıl doldurabilirim? Hayatını bir şeye ada mı diyorsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.