Şimdi Ara

Hayat Bazen Acı Gelebiliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela Metallica grubu, 1995'e kadar etrafta saçlarıyla headbang atan, sesi çok metalimsi, distortionu çok güçlü olan James Hetfield'in sesi çok yumuşamış. Haliyle eskisi ile şimdikinin arasında çok fark var ve şuan nedense üzüyor bu beni. Zaman gelicek bende yaşlanacağım. Belki bunlar size çok önemsiz kelimeler gelyior, belki bana ergen diyeceksiniz ama gerçek bana dokunuyor. Dünya çok küçük, hayat çok kısa.

• Hayat ciddiye alinmayacak kadar kisa ölüm her an yanibasimizda bizi bekliyor belki simdi belki yarin ama mutlaka bir gun bu yuzden koyverin gitsin bi yuz sene sonra bugunden kimse kalmayacak yasayan hersey unutulup gidecek belki bu yazdiklarimizi gelecekte biri okurda ibret alir evet gelecekteki cocuk bak bende öldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dersi öğrendiğimde, üzerime düşen görevi(ders çalışmayı) yaptığımda üzerimden bi yük kalktığını hissediyorum. Bi genel kültür bi bilgi öğrenmek, dünümden bir adım daha ilerde olmak beni çok ama çok mutlu ediyor. Ama hayatın çok kısa olması beni üzüyor. Annem babam yaşlanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.