Şimdi Ara

hayallerinizden vazgeçmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Size hayallerinizden vazgeçmemeniz adına başımdan geçen bir anekdotu anlatmak isterim. Dahiyane fikirlerim ile e-ticaret sektörüne atılmaya karar verdim. 2016 yılında aldığım bu karar ile birlikte aliexpress’ten herkese hitap edebilecek ürünler alarak(her sene trend olan şeylere abanmak kaydıyla) satışlarımı gerçekleştirecektim. Pazar portföyümü bütçemi, stok durumu vs. hepsini belirledim. İş tekniğe geldi çattı, site açma, tasarım ekletme, ürünleri oraya yükletme, vergi numarası kaydı vs. bunları internetten ve ordan burdan sorarak öğrendim. Bir işe başlarken korkmayın arkadaşlar her iş yapılırken öğreniliyor. Neyse daha sonra ödeme alırken ilk etapta 3-5 banka ile hallediyordum. Daha sonra müşterilerden gelen talepler değişti, x bankası yok mu, taksit niye yapılmıyor vs. gibi. İlk yıl bu konuda fazla zorlanmadım, ancak satışlar artmaya başladıkça baskı beni iyice bunalttı. Sanal pos için araştırma yaptım sektörde kullanan diğer arkadaşlarla iletişime geçtim. Yerli malı yurdum malı diyerek paytr’ı tercih ettim. 2017’den beri kendileriyle çalışıyorum, ertesi gün ödeme, hızlı kurulum vs. gibi avantajları var. Kullanacaklara öneririm. sanal pos işini de hallettikten sonra satışlarda ciddi bir artış olmaya başladı, stres çarkı ve petşop ürünlerinden iyi para kazandım. Her sene trend olan ürünü hemen iç piyasaya getirebilirseniz sektörde daha çabuk büyüyebilirsiniz. Şu anda 1+1 stüdyo bir ofis tuttum ve iki arkadaşımı işin başına oturtarak sistemin kendi kendine işlemesine şahit oluyorum. Yeni Pazararayışı için yurtdışındayım. Sırbistan, Prag, Makedonya, Gürcistan gibi ülkelerin iç piyasasını araştırıp buraya da bir sanal Pazar kurma derdindeyim. Uzun lafın kısası arkadaşlar birazcık bütçeniz varsa ve bir iş planı kafanızda varsa korkmadan girin. E-ticaret konusunda adım atmak isteyen ancak kafasında soru işareti olan arkadaşlar özelden bana yazarsa domain alma’dan, kargo şirketi ile anlaşmama kadar her süreci anlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregorsamsaa -- 15 Mart 2019; 10:45:55 >

• Tebrikler. Diyecek başka birşey bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayattan beklentiniz nedir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.