Şimdi Ara

Hayalleri süsleyen ince ve hafif oyun bilgisayarını inceledik: MSI GS63 VR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • He , Arkadaşlar ,

    Laptopun fiyatı pahalı evet ,ancak fazla dert etmemek lazım .Zira artık herşey pahalı.

    Bendeniz müze gezer gibi " bir incelemeden bir incelemeye " yol alıyorum.

    Sadece bakıyoruz malum cihazlara...
  • erdi emmi yine hikaye tadinda giris yapmis :D bi an wonderland deyim gibi hissettim

  • Dh kalitesine yaraşır harika bi inceleme olmuş, elinize sağlık. Player da çok pratik olmuş, bekletmeden takılmadan başladı video. İerikle ilgili olarak da keşke bu modele rakip diğer marka/modeller de dillendirilseymiş güzel olurmuş. Umarım Erdi abi yeni editörler yetiştirir de notebookcheck kalitesinde ve türkçe incelemeler olur. Tebrikler!

  • Güzel inceleme olmuş ama Türkiyede gtx 1060lı laptoplar çok fazla gelmedi gelenlerde hep dolar yüzünden yüksek fiyatlara satılıyorlar.Ama uzun zamandır izlediğim en iyi laptop incelemeseydi.Bide asus'un gtx1050'li modelini inceleseniz çok güzel olacak.

  • hiç düşünmeden Excalibur G805 alırdım. Cihazın dizaynı mükemmel mükemmel ötesi. Gamer olsam veya yüksek performansa ihtiyacım olsa direk Excalibur

  • Ben 3 gün önce bir sitede indirime denk gelerek GS40 aldım.Haftada 2-4 kez uçağa binerim.Oyun oynamayı küçüklükten berri çok severim bu yüzden ultraportable ve gamingbook arayışımda GS40 oldu artı bütçemi zorlayarak GS40 alabildim.Ülkemizde teknolojiyi maalesef geriden takip etmek zorunda kalıyoruz.Kaldıki böyle giderse 1 sene değil 3-5 sene geriden takip etmeye gidecek iş.
    GS63 hernekadar güçlü perrformans sunsada 4K çözünürlük için 1060 GPU alınmaz.Zaten bu laptopların fiyatları 10K TL'ye yaklaşmış,satsa satsa Türkiye'de 50-100 adet satar bu cihaz.

  • Şu bilgisayara adam gibi ssd koyamamışlar mı

  • sahane bir inceleme olmus kalite akiyor :)

    Bu denli ince bir kasaya 4K, 1060 ve 7700 koymalari harika olmus.


    Malzeme kalitesi cok dusuk gorunuyor. Her an dagilacakmis gibi bir his var.

    Bu bilesenlere mekanik harddisk olmamis.

    3 adet fan konumlandirilmis ve agir yuk durumunda 5000 devri bulan hiza ulasiyor. Bu da haliyle ince fan olmasindan dolayi kulak tirmalayan ince ugultular cikartacagini gosteriyor. Bu ugultuyu yuksek islemci gucu gerektiren uygulamalarda duymak mumkun. Oyun amacli olacagi icin islemciye %50'den fazla yuk binecegini dusunmuyorum. Ustelik cozunurluk yukseldigi zaman islemciye binecek olan yuk azalacagi icin kullanim miktari %25-40 arasinda seyredecegini dusunuyorum.


    Sonuc olarak dokunmadan, malzeme kalitesine bakmadan tercih etmeyin. Onun disinda bir handikap goremiyorum.

  • Dinlerken yoruldum, adam konuşurken yorulmadı. 15.6 inç te oyun ne kadar zevkli olabilir ki?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lapry

    Ben 3 gün önce bir sitede indirime denk gelerek GS40 aldım.Haftada 2-4 kez uçağa binerim.Oyun oynamayı küçüklükten berri çok severim bu yüzden ultraportable ve gamingbook arayışımda GS40 oldu artı bütçemi zorlayarak GS40 alabildim.Ülkemizde teknolojiyi maalesef geriden takip etmek zorunda kalıyoruz.Kaldıki böyle giderse 1 sene değil 3-5 sene geriden takip etmeye gidecek iş.
    GS63 hernekadar güçlü perrformans sunsada 4K çözünürlük için 1060 GPU alınmaz.Zaten bu laptopların fiyatları 10K TL'ye yaklaşmış,satsa satsa Türkiye'de 50-100 adet satar bu cihaz.

    Güle güle kullanın bende aynı ürünü son bir senedir kullanıyorum (GS40). Bir şeyler danışmak isterseniz sormanız yeterli. Bir tüyo vereyim fan'lar üzerinde tam kontrol saĞlamak için msi'in şu yazılımını indirip kurun. Sürücü download sayfasında bu yazılım yok. Msi bunu sadece forumlarında paylaşılıyor. bilgi:https://forum-en.msi.com/index.php?topic=255972.0
    Yazılımın indirme linkihttp://download.msi.com/uti_exe/SilentOption_v1.0.1603.3101.zip

    Pil maksimum 4 saat dayanmakta kendim bizat test ettim. Tasarruf moduna alarak 4 saat 3 dakika boyunca wifi üzerinden canlı yayın video izledim.

    Eğer kulaklık çıkışından 5.1 digital ses çıkışı almak isterseniz. Msi sitesindeki driverler işe yaramıyor. Sanırım bir çeşit lisans probleminden kaynaklanıyor. Sitedeki orginal driver digital olarak sadece 2 kanal ses veriyor. Hacklenmiş eski bir driver ile 5.1 digital ses çıkışı alınabiliniyor. İhtiyacınız olursa driver dosyasını gönderirim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: CoxeD
    4- Cihazın fan kontolleri tamamen problemli, tüm serinin içerisindeki FW kontrolcü yaklaşık 50 dereceye kadar fanı %48'de çalıştırıyor, bu oranda fanın minumum RPM'i. Fan kesinlikte tam olarak susmuyor. fan %80'lere geldiğinde zaten dayanılamayacak bir gürültü alıyor odayı.. Bunun önüne geçmek mümkün para vererek satın alacağınız msi svet's tool ile FW kontrolcünün içerisinde değerleri elle değiştirebiliyorsunuz ve fanı 60 derece altında tamamen kapatabiliyorsunuz. Kısaca sorun serinin termal donanımında değil tamamen yazılımsal acizlik..

    https://forum-en.msi.com/index.php?topic=255972.0
    Yukarda linki verdiğim yazılım ücretsizdir ve fan'lar üzerindeki %100 hakimiyet sağlıyor.(sadece msi laptoplar içindir)




  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Yazılımın ilk versiyonları GS60 6QE'yi desteklemiyordu, şimdi desteklemeye başlamış...

    SVET's Tool ise advance sekmesindeki ayarları direk EC içerisine gömdüğü için ekstra bi yazılım çalıştırmanızada gerek kalmıyor, sizin ayarlar makinenin default ayarları haline geliyor.

    Bu yazılımı bile arayıp forumlardan bulmak gerektiği için insan MSI'a bir kez daha sinirleniyor...
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fan sesi gerçekten beni sinir etti.Almadan önce araştırmıştım ingilizce youtube inceleme videolarını falan incelemiştim.Ses ve Isındığını bilerek aldım bu cihazı. Ancak bu kadar fan sesi geldiğini tahmin etmemiştim.Bu verdiğin bilgiler çok değerli çok teşekkür ederim. Bir sorum olursa seninle irtibata geçeceğim.
    Saygılar
  • Erdi bey lütfen artık girişte çalan şu müziğin adını yazın. Kendimi kesicem şimdi.

  • Herkese merhaba!
    Ess ses chipset li versiyonlardan kullanan varmı acaba? Var ise ses kalitesi (kulaklık ile)
    hakkında bilgi verebilirmi?
    teşekkürler!
  • ekran bayağı küçük geldi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.