Şimdi Ara

HAYALİNİZDEKİ PROGRAMI BELİRLEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKES İSTEDİĞİ GİBİ BURADA HAYALLERİNİN YAZILIMINI BELİRLEYEBİLİR.
    lütfen realist olalım uçucu olmayalım (örnek : "ctrl" tşuna bastığımda tuvalet ihtiyacım giderilsin)

If you have an apple and I have an apple and we exchange apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have one idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas..."

• quote:

Orjinalden alıntı: ereneraslan7

HERKES İSTEDİĞİ GİBİ BURADA HAYALLERİNİN YAZILIMINI BELİRLEYEBİLİR.
    lütfen realist olalım uçucu olmayalım (örnek : "ctrl" tşuna bastığımda tuvalet ihtiyacım giderilsin)

çok saçma ama klavyede kendi belirlediğim 8 tuşa aynı anda basınca format atılsın.

★★★ F E N E R B A H Ç E ★★★
  • bir tuşla bilgisayar cebime sığacak kadar küçülsün

ctrl+w demeyin çünkü onu kastetmedim

dip not: istekleri olanların mesela programları yazacakmısın????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STuSS -- 2 Eylül 2008; 12:26:39 >

• Adres defteri gibi bir program isterim. Windows unkine epey benzer bişey tasarlıyorum. Doğum günleri not edilebilecek. Bilgisayar her açıldığında açılacak, doğum günlerini kontrol ettikten sonra, yakın zaman varsa beni uyaracak, kişi hakkında aldığım notları da ekleyerek karşıma çıkartacak. Eğer doğum günü yoksa, program kendini kapatacak.

Böyle bişey olabilir mesela.

Orjinalden alıntı: lostplanetp

komutlarımı sesli olarak algılasın gta da çok işe yarar(Tommy aspirin oğlum)

tommy liv mi alone gibimi??
    If you have an apple and I have an apple and we exchange apples then you and I will still each have one apple. But if you have an idea and I have one idea and we exchange these ideas, then each of us will have two ideas..."

• konu tutmadı

• Öyle bir tuşa basmalıyım ki bu konuyu gereksizlere atmalıyım.

Çünkü böyle bir konunun burda işi yok!

SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: lostplanetp

komutlarımı sesli olarak algılasın gta da çok işe yarar(Tommy aspirin oğlum)

Komutları Türkçe olarak anlayan program zaten var. Adı da "KomutAnlar". Oyun içinde düzgün çalışacağını sanmam. Yani Aspirin dediğinizde sağlık paketini kullanmanızı sağlayacak kısayol tuşunu çalıştıramaz herhalde.
  • Ben de oyun oynarken kafamızı çevirdiğimiz zaman ekranın değişmesini isterdim. Aslında çok uzak değil. Webcam yardımıyla elimizde top varmış gibi yaparak basketbol bile oynayabildiğimize göre, neden olmasın?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.