Şimdi Ara

hayalimi gerçekleştirmeye çok az kaldı (gelişmeler var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar dünya çapında global büyük bir ossuruk ağı kurmama çok az kaldı artık herkes internet üzerinden kim nerede ne şekilde ossuruyor görebilecek amerikan destekli büyük proje global ossuruk ağımız yakında hizmetinizde olacak

EDİT 2:arkadaşlar yeni ossuruk yayma antenlerini test etmek için güzel osurabilen insanlar lazım pilot bölge olarak karsı seçtik çünkü en çok ossuruklular o ilde bulunuyormuş. Ayrıca bill gates bizza bizi kendi tesislerine götürerek gür ve şiddetli sesle ossurdu gerçekten inanılmaz bir şeydi

EDİT: Arkadaşlar Bugun bill gates ve jeff bezostan bu icAdım için yatırım talepleri geldi onlarda küresel boyuttaki ossuruk ağını olumlu buldular ayrıca jeff bezos bir ossuruk ölçer cihazı geliştirmemizi istedi bunun için kendisinin massaçuseteki ar-ge ve laboratuvarlarını kullanabileceğimizi söyledi

hayalimi gerçekleştirmeye çok az kaldı (gelişmeler var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 2 Ekim 2019; 8:28:12 >

• hayırlı olsun o zaman. patlat bi zort.
  • Hayalin hayalimizdir reis guveniyoruz sana tam GAZ devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceo ben olammi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kas adam

Ceo ben olammi
    Arakdaşlar ceo muz draxenfır

• Hemen kuru fasulye abanıyorum ki burunlara şenlik olsun. Draxen ve NikopollA selam olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam beni de kadıköy şube müdürü yapar mısın? Osuruğuma güveniyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Ben de leblebi başladım kardeşim. Hayırlı ossuruklar...

• Peki zeki Mürende bizi görecek mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Bugun bill gates ve jeff bezostan bu icAdım için yatırım talepleri geldi onlarda küresel boyuttaki ossuruk ağını olumlu buldular ayrıca jeff bezos bir ossuruk ölçer cihazı geliştirmemizi istedi bunun için kendisinin massaçuseteki ar-ge ve laboratuvarlarını kullanabileceğimizi söyledi

• arkadaşlar yeni ossuruk yayma antenlerini test etmek için güzel osurabilen insanlar lazım pilot bölge olarak karsı seçtik çünkü en çok ossuruklular o ilde bulunuyormuş. Ayrıca bill gates bizza bizi kendi tesislerine götürerek gür ve şiddetli sesle ossurdu gerçekten inanılmaz bir şeydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.