Şimdi Ara

HAYALİM SİZ CE NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir hayalim var seneye askere gitcem özel sebeplerden dolayı liseyi okuyamadım açık lisedeyim ama bitmicek galiba neyse konuya geçiyim askerde sözleşmeli er olarak kalıp doğuda 3 bin tl küsür maaşa bağlancam yapmak istediğim şey 20-30 gün izine çıkıp 50 milyar limitli bir kredi kartım olucak bende en uzun uçak seyahati 20 saat filan galiba yurtdışı birde en pahalı first class uçak biletini alıp uçakta yiyip (içip) eğlencem wifide vardır laptobuda götürürüm nasıl hayalim yorumlarınız bekliyorum???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 17 Kasım 2015; 21:43:28 >

• ilkten ciddi ciddi okudum

oyle yapacaksan gelme bari yurt dısından burda hapis yatma sonra
  • VerKurtull kullanıcısına yanıt
    kredi kartını ezbere harcamicağım için hapis filan olmaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 17 Kasım 2015; 21:47:15 >
  • 50 milyar limitli kartı sana kasap mı açacak? Ülkeye reset atsın biri şu düşünceye,şu yazıya bak ya tipe bak ıyyy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    asgari ücretliler daha önce 50 100 milyar limitli kredi kartlarını alıyodu artık kısıtlandı ama 3 milyar alan birine 50 verirler bilip bilmeden yorumlar yapmayın önce 50 milyar kredi kartı verirlermi onu bi öğrenin :)
  • SİZ CE SİZ CE SİZ CE SİZ CE SİZ CE
  • kredi kartını bankaya gidip 2 saat sıra bekleyip alcak deyilim telefon görüşmesiyle gönderiyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bi daha hayal kurma kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.