Şimdi Ara

hayalet gemi ve halka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biri macera biri de korkumu yoksa herksi de gidilecek adreanlin dolu filmlermi?gidenlerin görüşlerinedir acaba

• hayalet gemiyi izledim ben begendim bir de filmin sonudaki sahne bana filmin devamı olacak gibi geliyor çünkü teroristler başka bir katliama gidiyorlardı

halkayı henüz izleyemedim yorum yazamıyorum bu konuda
  • Halkaya gideceğim.Hayalet gemide ise başlangıç sahnesi muhteşem olmuş.uzun yıllar hatırlanacak bir sahne..Tel sanıl doğruyor herifleri :))) Bu işi hiç insanları tepmeden yapması biraz tadını kaçırmış ama yinede fena değil..iyi film denilebilir hayalet gemi için..Halkayı çok merak ediyorum..yarın gidebilirim.
  • hayalet geminin bencede devamı olabilir
  • Hayalet gemi ye gittim. Güzel filmdi... The ring e ben de gideceğim ama daha fırsatım olmadı
  • Arkadaşlar dün akşam hayalet geminin divx ini seyrettim benim pek hoşuma gitmedi yani bekledigim gibi bir filim degil di . Ring filmini 3 gün önce izledim ve cook hoşuma gitti tavsiye ederim ring i
  • İkisinide seyretmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR TAVSIYEM IKISINIDE SEYRETMEYIN.SENARYOSU COK KOTU,IKISIDE DEVAM EDECEK MERAK ETMEYIN :(
  • Ring'i izledim.. İlginç bir film.. Tarzınız tam olarak uyuşmuyorsa;
    Diyeceğiniz tek kelime İĞRENÇ olacak.

H.Gemi hakkında bilgim yok.
  • halkayı izledim. tavsiye ediyorum.
  • Afedersiniz ama Ghost Ship namıdiyar Hayalet Gemi kadar ..raktan film görmedim.Çok afedersiniz yani...arkadaşlarla gittik topluca.aramızdan biri "ben bu filmi duydum Amerika'nın gemi işinlamaya çalışırken zamanda kaybolan gemisini anlatıyor" diye işkembeden sıkmıştı ve biz de ona kanıp filme gittik sonra da çıkışta dalıyorduk elemana...

ikincisi ise filmde altına işeyen delikanlı LOTR'da Eomer rolündeki eleman.LOTR'da Eomer'e hasta olmuştm çok karizmaydı hatta masaüstümde Eomer wallpaperı vardı.Gidip posterini bulup odama asmaya çok istekliydim...ama Hayalet gemide o rolde görünce o elemanın karizma/zaman grafiği gözümde eksi sonsuza kadar uzandı...

üçüncüsü,Hayalet Gemi çıkışında salondaki çoğu insan "ne boktan film" şeklinde homurdanıyordu...

dördüncüsü,filmdeki o rock müzikler çok kel alaka kaçmış...

son olarak da,o kırmızılı İtalyan kadın MUHTEŞEM :)))

• forsaken Hayalet Gemi kadar ..raktan film mi:)
    valla kotu film ama sadece ilk sahnesi cok hos olmus bende o sahneyi evde deniyeceğim ama tel bulamadım:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tozteper</i>
    <br />forsaken Hayalet Gemi kadar ..raktan film mi:)
    valla kotu film ama sadece ilk sahnesi cok hos olmus bende o sahneyi evde deniyeceğim ama tel bulamadım:)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>:)
  • Hayalet Gemi Hakkında Bilgi edinemedim ancak izleyenlere sorduğumda öyle filmi yapanındaaa.
    Onu Balıkesir'e film diye getireninde...
    Bilmem nelerini de diye başladılar..
    Sanırım filmi beğenmediler :-)
  • anlasılan forumdonanım haber movie media nın değerlendirmesine göre
    ring filmi 10 üzerinden 9 alarak sınıfını gecmiştir saolun arlasdaslar lord of tje rings3 ne zaman gösterimde
  • aralıkta....
  • Hayalet gemi:girisi cok guzel bence yılın ölümü tel parcasıyla 3-5 parcaya ayrılmak sonrası ıse cok kötü (artık kuru fasulye yemiycem galiba)
    Ring: tek kelimeyle cok kotu bu kadar reklam sayesinde insanları topladılar sinema salonlarına
    bence iki filminde devamı olucak
  • Ring iyi bir film değil, basit bir senaryosu var ve o kadar da korkutucu değil, hayalet gemi yi izlemedim..
  • Ring bir üçleme, ring in 2. filminin Ekim 2004 te vizyona girmesi öngörülüyor..
  • hayalet gemi bence hikaye...
    ring gercekten muhtesem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.