Şimdi Ara

Hayal Ötesi Yıldızlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maicon 2.5 milyon Euro kazanıyor

29 yaşındaki Maicon, vergiler de düşüldüğünde İnter’den senelik yaklaşık 2.5 milyon Euro kazanıyor. Beşiktaş ise Brezilyalı için daha yüksek bir bedeli gözden çıkarıyor. Sambacı’nın yaklaşık 20 milyon Euro’luk bonservisinin ise fon aracılığıyla ödenmesi planlanıyor. Beşiktaş’ın potansiyelli ve ünlü oyuncuları kadrosunda bulundurması, Maicon’un Kartal’a bakışını değiştiriyor.

Bare araştırarak haber yapsınlar,Maicon İnterten yıllık 7 m euro para alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

görmemişin oğlu olmuş misali yorumlarınız var.
    Siz Delgado ile övünürken hem FB'de hem GS'da gerçek starlarr forma giyiyordu.
    Tamam Q7 iyi oyuncu , fantastik hareketleri ile sizi heyecanlandırıyor.Sen bu futbolu bu sene izliyorsun diye , hem FB hem GS hiç izlemedi zannetmen abes.

Bakıyorum yine gs'lilerden destek almışsın Sıkışınca şu kardeş tavırlarınız yokmu ah siziii

Pofff. İdrak ettiğiniz şeyleri neden umarsızca reddediyorsunuz.
    quresma'nın sizde oynamasını Bursapor kıskanır , Trabzon kıskanır (yani onlardan da emin değilim..onlar da bana ne elin q7'sinden diyebilir) , biz kıskanmayız.Biz q7'sinden iyisine daha önce de sahiptik hala da sahibiz. Bak bu defa GS'ı da katmıyorum işin içine..
    Kaldı ki q7 ile takımınızın bu seneki performansı ile kıskançlıktan ziyade bu kadar böbürlenmeye rağmen ortaya çıkan komediye ancak gülebiliriz.
    Ancak tribünlerdeki ambiansı bozmamak için Lazio'luların yaptığını yapıp , bunu size hatırlatmıyoruz.. (o da legendary bir hikaye idi yaw )

Queresmanız gerçekten hayırlı olsun.Hep siz de olsun , hiç gitmesin. Gerçekten bunu tüm kalbimle istiyorum.Vallaha da billaha da..keşke ilk 11'nizin hepsi Q7 gibi olsa...5'lere 6'lara yelken açsak

sen bursa ts kıskanır diyorsan;

ya bu foruma uzun bir süre ara verdin (buradaki fb lilerin çoğu takım şampiyonluk potasına girdiğinde aktiftir)

ya da bazı şeyleri hatırlamak istemiyorsun

hadi bizi geçtim de fb lilere de mi inanmıyorsun

hem burda hem de antuda ne yorumlar var

o gelirse kendine çeşitli fanteziler uygulayacaklarla doluydu forumlar

ne oldu onlara..yoksa dediğin gibi ts ve bursayı mı tutmaya başladılar

bir de anelka susturdu diyorsun ama carew in amokachi nin size yaptıklarını unutmuşsun

2 bahaneniz vardı

q7 iyi olsa milli takımda oynar diyordunuz..neyse ki bu tezinizi çürütmek çocuk oyuncağı

diğeri de; ilk kez yıldız görüyorsunuz..

sanki beyimizin bahsettiği takım mersin idman yurdu

Evrensel gerçekler vardır hocam bunu değiştiremezsin.Q7'ye ben kötü futbolcu demiyorum. BJK alırsa çocuğumu kesenlerde de değilim , BJK alamaz diyenlerden de..Bu yüzden bu konuda konuşurken gayet yerinde birbiri ile tutarlı yorumlar yaptığımı düşünüyorum.

Q7 size gelirken kötü futbolcu değildi.Siz aldığınız için kötü bir futbolcu da değil.Biz Q7 gibi futbolculara FB forması giydirdik , bunun aksini iddia eden varsa asıl saptırmayı yapanlar onlardır.
    Zaten bu sene konuşacak pek birşeyinizde yok , FB'nin şampiyonluğuna leke sürmek , bir de Q7 ile ilgili ucu astarı olmayan destansı şeyler yaratmak.

Q7 ile ilgili negatif şeyler duymanızın sebebi sizsiniz.Maksadını aşan şeyler söylüyorsunuz , biz de size hatırlatma yapıyoruz.

Ve az önceki samimi iletimi bir daha paylaşayım.
    İlla 11 tane q7 gibi futbolcunuz olur.O kadar çok memnunum sizde q7'nin olmasından.

• Ortega, Anelka, Roberto Carlos Türkiye'ye geldi de kaç sene kaldılar sanki.

Parasını bastırmışsınız, adamlar gelmiş, takımı, hocayı yönetimi beğenmeyip 1-2 sene içinde giden yıldız oyuncular.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Quaresma, süper ligdeki diğer tüm takımların taraftırına, akşam BJK maçı, izleyelim, dedirtmiştir.

Sen hiç oturup hadi Galatasaray, Fenerbahçe maçi izleyelim dedin mi ?

Bu adamın yeri bambaşka, millet kıskançlıktan çatlıyor.

FB maçlarında yapılan hakem hatalarını tüm bJK'lılar ezbere bildiğine göre FB'in maçlarını izliyorsunuz

iyi hoş futbolcu , sahip olduğunuz için çok şanslısınız..ama kendi sınırlarınız içinde..

Şimdi ben ne diyorum, sen ne diyorsun. Gizliden gizliye İnönü stadına giden GSli, FBli biliyorum, bu adam için.

görmemişin oğlu olmuş misali yorumlarınız var.
    Siz Delgado ile övünürken hem FB'de hem GS'da gerçek starlarr forma giyiyordu.
    Tamam Q7 iyi oyuncu , fantastik hareketleri ile sizi heyecanlandırıyor.Sen bu futbolu bu sene izliyorsun diye , hem FB hem GS hiç izlemedi zannetmen abes.

İlk önce uslubuna dikkat et, gerçi senin bölüm cezası alman gerekir her mesajda provokasyon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Electra

90 modeller böyle

bir çelişkiye düşüyorlar bir çelişkiye düşüyorlar hiç sorma

hem diyorlar ki yıldız olması önemli değil sen bize faydadan haber ver

yani lafı q7 nin faydalı olup olmadığına getiriyorlar

ondan sonra da bize ne carloslar anelkalar ortegalar geldi diyorlar.

sanki bu beylerimiz fb yi galaksi şampiyonu yapmış

Diyorlar diyorsunuz da bir tane öyle mesajımı bul kendimi uzaklaştırıcam.
    Ben Quaresma'ya kesinlikle laf söylemem.Ama Electra dostumuz öyle isimler söylemiş ki yani.Tavuk su içer allah'a bakar diye bir söz var.
    Evet 90 doğumluyum.Yaşımı gizlemiyorum da.Ufaklık falan diyor birde.Akıl yaşta değil işte.

Bu arada kaçtılar evet.Quaresma 28 yıldır oynuyor ya ülkemizde.8 tane şampiyonlar ligi aldırdı ya sizlere.
    Bırakın bu tabela taraftarlığını yarın başka biri gelir o Kral olur.Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Ortega, Anelka, Roberto Carlos Türkiye'ye geldi de kaç sene kaldılar sanki.

Parasını bastırmışsınız, adamlar gelmiş, takımı, hocayı yönetimi beğenmeyip 1-2 sene içinde giden yıldız oyuncular.

Valla Ortega ile 6-0 'Lık tarihi GS galibiyetimizi , Anelka ile inönü'deki deplasman galibiyetimizi , Carlos ile ŞL çeyrek finalimizi , hooijdonk ile Türkiye şampiyonluğumuzu FB'ye kazanç olarak görüyorum.

Bak hocam hep konuyu farklı yönlere çekiyorsunuz bu yüzden konu birden abuk subuk noktalara gidiyor.

Q7 bir yıldız mıdır? Kesinlikle EVET
    Peki türkiye'de şuan birileri kıskanıyor mudur? Eylül 2010'da belki EVET , Mayıs 2011 itibari ile kesinlikle HAYIR.

Şimdi sizin bu tarz topiği açmanızın sebebi , 1 sene önce size transfer olan adamın , transfer kutlamalarını yapmaya devam etmek mi?
    yoksa diğer takımların kıskandığına dair artık mesneti olmadığı açık bir fikir arkasında koşmak mıdır?

Tamam Q7 siz de..
    tebrik ediyoruz , hep siz de kalsın diyoruz.
    Bundan ötesi , sizin duymak istemeyeceğiniz , isteseniz de anlamak istemediğiniz şeyler olacak.

Mutabık olduğumuz noktadan ileriye bu yüzden gitmeyelim.Nedir o?
    Q7 bir yıldızdır , ancak kimse BJK'da oynuyor diye BJK'ı kıskanmıyor

• quaresma'ı kim kıskanıyor Allah aşkına?

avrupa'nın yedek klübelerini aşındırmış,altın bidon ödülü almış bi futbolcu altı üstü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

90 modeller böyle

Ben Quaresma'ya kesinlikle laf söylemem.Ama Electra dostumuz öyle isimler söylemiş ki yani.Tavuk su içer allah'a bakar diye bir söz var.
    Evet 90 doğumluyum.Yaşımı gizlemiyorum da.Ufaklık falan diyor birde.Akıl yaşta değil işte.

Bu arada kaçtılar evet.Quaresma 28 yıldır oynuyor ya ülkemizde.8 tane şampiyonlar ligi aldırdı ya sizlere.
    Bırakın bu tabela taraftarlığını yarın başka biri gelir o Kral olur.Bu kadar basit.

ifademi çoğul olarak belirtmiştim..tek tek herkes q7 ye ne demiş ne dememiş çetele tutacak da değilim

sadece o adam bu takıma geldiğinden beri atılan mesajları takip ediyorum ve söylenilenler bir bir ortada

millet ortega anelka vs konusuna boşu boşuna girmiyor..

yeri geldi bazı mesajlara satırlar dolusu cevap verdim açıklama yaptım ama yorumlar hala aynı..

ayrıca tabela taraftarlığı ne demek bi araştır istersen

şimdi quaresma bu takımda oynuyor..yarın o gidip de başkası geldiğinde o adam taraftar tarafından sevilmeyecek mi..ya da sevilmemesi mi gerek..biz tabela taraftarı olsak hemen hemen her maç oyundan atılan nouma yı neden çok sevelim ki..

quaresmayı sevmek için 50 asist yapması mı gerek...sevemez miyiz onu

ben seviyorum arkadaşım size ne oluyor ki

isterse hiç gol atmasın ilk 11 de olması bana yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Temel Mühendis

quaresma'ı kim kıskanıyor Allah aşkına?

avrupa'nın yedek klübelerini aşındırmış,altın bidon ödülü almış bi futbolcu altı üstü..

http://forum.donanimhaber.com/m_37296115/tm.htm

Bak bakalım kim kıskanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Yanlış link koymuşum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

90 modeller böyle

ifademi çoğul olarak belirtmiştim..tek tek herkes q7 ye ne demiş ne dememiş çetele tutacak da değilim

sadece o adam bu takıma geldiğinden beri atılan mesajları takip ediyorum ve söylenilenler bir bir ortada

millet ortega anelka vs konusuna boşu boşuna girmiyor..

yeri geldi bazı mesajlara satırlar dolusu cevap verdim açıklama yaptım ama yorumlar hala aynı..

ayrıca tabela taraftarlığı ne demek bi araştır istersen

şimdi quaresma bu takımda oynuyor..yarın o gidip de başkası geldiğinde o adam taraftar tarafından sevilmeyecek mi..ya da sevilmemesi mi gerek..biz tabela taraftarı olsak hemen hemen her maç oyundan atılan nouma yı neden çok sevelim ki..

quaresmayı sevmek için 50 asist yapması mı gerek...sevemez miyiz onu

ben seviyorum arkadaşım size ne oluyor ki

isterse hiç gol atmasın ilk 11 de olması bana yeter

O arkadaş bana ithafen yazdı 90 modeller diye.Pek tabii üstüme alınırım.
    Ben Quaresma üzerinden yorum yapmadım.Sorununuz burda işte.herşeyi kıskanma noktasına getiriyorsunuz.Akıl almaz derecede kibiriniz var.
    Bir daha ki sefere yorumumu okuyup cevap vermen dileğiyle.

• quote:

quote:

kedi ciğer meselesine benzedi

onlara giderken soyunuyorlardı sevinçten uyuyamıyorlardı

ama bize geldi

çamur atmaya başladılar

adam iyi ki bidon olmuş

interin vazgeçilmez oyuncusu olsa bu ülkede ne işi var

• o zaman şu adama futbol ilahı gibi davranmayacaksınız..

quaresma futbolun ta kendisindir yazan vardı ya..

merak ediyorum hiç mi messi,kaka,ronaldo... izlemiyorsunuz?
  • Quaresma, Guti ve Simao transferleri hakikaten önemli transferler Beşiktaş için. Ama bu oyuncuların Türkiye'ye gelme ihtimali ile Kaka ve Maicon'un Türkiyeye gelme ihtimali arasında çok fark var. Umarım yanlış anlamazsınız ama bu adamların gelmesi bence imkansız.
  • quote:

o zaman şu adama futbol ilahı gibi davranmayacaksınız..

Valla Quaresma futbolun ilahıdır bana göre de.Kim demişse ağzına sağlık.O bahsettiğin adamlardan Kaka'da Beşiktaş'ın transfer gündeminde.
    Eğer alınırsa konuşalım

Bu arada 900 kişi azmış.Bak burda 55 bin Fenerli cumhuriyet üstüne cumhuriyet kurmuş.
     Hayal Ötesi Yıldızlar

http://www.fenerbahcecumhuriyeti.org/

• quote:

quote:

Valla Quaresma futbolun ilahıdır bana göre de.Kim demişse ağzına sağlık.O bahsettiğin adamlardan Kaka'da Beşiktaş'ın transfer gündeminde.
    Eğer alınırsa konuşalım

Bu arada 900 kişi azmış.Bak burda 55 bin Fenerli cumhuriyet üstüne cumhuriyet kurmuş.
     Hayal Ötesi Yıldızlar

transfer listesinde olmakla bişey olmuyor Fransa'da amatör klübünde teki de messi'yi transfer listesine almıştı...

oradaki cumhuriyetin benzetme olarak kullanıldığını anlayamıyorsanız,daha ne deyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Osho__

quote:

Maicon 2.5 milyon Euro kazanıyor

29 yaşındaki Maicon, vergiler de düşüldüğünde İnter’den senelik yaklaşık 2.5 milyon Euro kazanıyor. Beşiktaş ise Brezilyalı için daha yüksek bir bedeli gözden çıkarıyor. Sambacı’nın yaklaşık 20 milyon Euro’luk bonservisinin ise fon aracılığıyla ödenmesi planlanıyor. Beşiktaş’ın potansiyelli ve ünlü oyuncuları kadrosunda bulundurması, Maicon’un Kartal’a bakışını değiştiriyor.

Bare araştırarak haber yapsınlar,Maicon İnterten yıllık 7 m euro para alıyor

Bare iyice okuyup yazaydın vergiler düşüldüğünde 2.5 milyon alıyor 7 brüt 2.5 net.

• quote:

Sizin Gökhan Gönül futbolun ta kendisi olduğunda sorun olmuyor değil mi şeker
  • quote:

quote:

quote:

Eğer alınırsa konuşalım

Hayal Ötesi Yıldızlar

transfer listesinde olmakla bişey olmuyor Fransa'da amatör klübünde teki de messi'yi transfer listesine almıştı...

oradaki cumhuriyetin benzetme olarak kullanıldığını anlayamıyorsanız,daha ne deyim..

Valla Marca falan bahsediyor Kaka gibi futbolculardan Beşiktaş'a geleceği yönünde.
    Ha illa uçuk örnek vercem diyorsan Fransa'da ki amatör klüp yerine Fenerbahçe-Ronaldinho'yu koyabilirdin

Fenerbahçe Cumhuriyet'i.Nasıl bi benzetmedir bu ?
    Ya da şöyle söyliyim neyi neye benzetmiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer alınırsa konuşalım

Hayal Ötesi Yıldızlar

Valla Marca falan bahsediyor Kaka gibi futbolculardan Beşiktaş'a geleceği yönünde.
    Ha illa uçuk örnek vercem diyorsan Fransa'da ki amatör klüp yerine Fenerbahçe-Ronaldinho'yu koyabilirdin

Fenerbahçe Cumhuriyet'i.Nasıl bi benzetmedir bu ?
    Ya da şöyle söyliyim neyi neye benzetmiş

akıl var mantık var kaka niye gelsin Türkiye'ye?

Klübü cumhuriyete taraftarları da vatandaşa benzetiyor...

anlayabildin mi?

@*ORION*
    benim futbolun ta kendisi diyeceğim futbolcu sayısı 2i 3ü geçmez, canımın içi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.