Şimdi Ara

Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tu die senin konu başlığında yazım yanlışlığı var

• seninkindede var sen görmüyosun
  • Çok heves yapmışsın mesaj attım değiştirsinler diye.
  • burda ortam daha iyi
  • Koduum Medyası Adamı Boş Yere Beklenti İçine Sokuyor.Umarım Doğru Bir Haberdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quneshlee

Koduum Medyası Adamı Boş Yere Beklenti İçine Sokuyor.Umarım Doğru Bir Haberdir.

hakkaten haa.heyecanlandımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    13 yıl önce açıldı
    Cristiano Ronaldo Galatasaray'da !
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 tane konu var biyere toplanalım ilk ben açtım benimkine gelin isim degişikligi yapılır
  • Beyler yeter ama saçmalamayın cılkı çıktı
  • beyler 1. sayfadayken uyarıyım bu adam gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

3 tane konu var biyere toplanalım ilk ben açtım benimkine gelin isim degişikligi yapılır

banane banane

• ahah biz ne gelmezleri getirttik Ortegalar, Alexler, Anelkalar...
  • adminlere illettim ilk ben açtıgım için haklar benimdir ve tüm haklar saklıdır

• Mourinho sattırmaz.
  • quaresma kesinlikle Fenerbahcede...
    Hayırlı ugurlu olsun..

Yeni Fenerbahceye yakıstı..
  • Evet ketçaplı klavyeler, bikini showlar iddaları alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

quaresma kesinlikle Fenerbahcede...
    Hayırlı ugurlu olsun..

Yeni Fenerbahceye yakıstı..

Xabi Xabi
  • Quaresma´nın menajeri Mendes bu takas girişimini doğrularken‚ Radio ABola´ya sürpriz açıklamalarda bulundu. Quaresma´nın Portekiz´e dönmeye sıcak baktığını ama futbola başladığı Sporting´in Quaresma´yı tatmin edecek bir rakamı ödeyemeyeceğini düşündüğünü belirtti. Mendes‚ Quaresma için Türkiye´den teklif aldıklarını ama takımın adını açıklamanın uygun olmayacağunu söyledi. Spikerin F.Bahçe mi‚ G.Saray mı sorusuna ise‚ cevap vermekten kaçındı.
    Belkide biz ilgileniyoruzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLex20*

ahah biz ne gelmezleri getirttik Ortegalar, Alexler, Anelkalar...

pier'ler, appiah'lar, anderson'lar
  •  Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de

Devre arası transfer döneminde suskun kalan Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli takım İtalya Serie A takımlarından İnter'in Portekizli orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma'yı renklerine katmayı planlıyor.

CNN Türk'te canlı yayına katılan Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe 2. başkanı Nihat Özdemir'in dün yapılan divan kurulu toplantısında söylediği "Biz en büyüğünü getireceğiz" sözleriyle ilgili olarak "Fenebrahçe Jo'dan daha ünlü bir isimi Türkiye'ye getiriyor. Ancak kim olduğunu bana sormayın" dedi.

Sonrasında Abdürrahim Albayrak'ın bahsettiği bu oyuncunun İnter'in 27 yaşındaki oyuncusu Ricardo Quaresma olduğu ve kulübün bu transferi önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.

Ayrıca oyuncunun menajeri bugün İtalya medyasına Quaresma'ya Türkiye'den büyük bir takımdan teklif olduğunu ve bunu değerlendirdikleri yönünde açıklama yaptı.

Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir, transfer ile ilgili olrak dün yapılan divan kurulu toplantısında 'Biz en büyüğünü alacağız' şeklinde açıklama yapmıştı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.