Şimdi Ara

Hayal gücünüz ne kadar :).Senaryo sizin!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum bu aralar pek oyun yokh.O yüzden biraz geyik yapalım istedim gerçi hali hazırda birçok geyik var ama ( xbox alacam yardım, tv alayım ne önerirsiniz vs. vs. gibi ).Bunlardan sıkıldım diyernlere daha farklı geyik imkanı :)
    Konumuz şu olsun ( - daha önce açıldımı bulamadım varsa kusura bakmayın- ) herkes biraz hayalgücünü zorlayıp kendi oyun senaryosunu yazsın .Hem oyun hakkında hem oynanış hakkında hem atmosfer hemde oyundaki karakterler hakkında vs.

Benim kafamda birkaç senaryo var fakat daha tam netleştiremedim.Bittiğinde yazarım.Lütfen kimse hikayesini paylaşan arkadaşlarla dalga geçmesin ,küçümsemesin vede kalbini kırmasın - kırdırtmasın.Ha bu arada liseli değilim :) malum bu liseli yakıştırması pek meşhur oldu .:) Umarım katkı yapan arkadaşlar çok olurda birzamanlar neşeli vakit geçirdiimiz forum günleini yad ederiz.
    Umarım Hikayelerin , esprilerin bol olacağı vede kiltsiz küfürsüz bı konu olur.
    Herkese saygılar iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkingtr -- 17 Mayıs 2011; 1:08:16 >

• Oyuna giriş videosu şu temayı içermeli : Evlerinde xbox cı, ps3 cü gamerlar televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar... Karşılarında yeni nesil konsolunu tanıtan nintendo dan adamlar... birbirleriyle eğleniyorlar, şakalaşıyorlar... O gamer aklından geçiriyor, benim de şöyle bir konsolum olsa, ben de oyunlarımı 1080p de oynasam diyor! Baba bana neden almıyorsun diyor! Bende niye yok diyor!

İşte bu intro videosunun ardından biz devreye girsek. Mario gibi bi karakter olsa. E3 ü basıp konsolları alsak. Sonra o üzülen gamerlara dağıtsak. Tabi 7-8 saatlik bi oynanış süresi olsa. Öyle kolay olmamalı. E3 e gidene kadar birkaç bölümlük world ler olsa. World 10-10 E3 olabilir mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 13 Mayıs 2011; 0:59:22 >
  • Uzaylilarin varligini kanitlamak icin mars'a gidiyoruz...Marsta uzayli yerine bir fotoğraf buluyoruz...Sonra dunyaya donunce bu haberi NASA'ya goturuyoruz...onlarda tam olarak cozemiyor...tam bu arada uydu sistemlwri fln cokuyor...herkes telasli butun bilgiler kayip 1 dakika sonra sesler duyulmaya bsliyor ve bir meteor dusuor ...Ertesi gun yeni dogan hayvanlar ve insanlar bir mutasyona ugruyorrr...gittikce mutasyona ugramis insanlar ve hayvanlar degiserek yaratik haline geliyorlar ve dunyanin altini ustunene getiriyorlar...Fotografin sirri hala cozulemedi...Bu sirada biz ordumuzu toplayip GEZEGENLER SAVASINA BASLIYORUZZZZ....Savas sırasında asya kıtası yok oluyor ...Savaştan dolayı....ve Nasa'dan gelen cevap ve resim.....Resimin içindeki rakamlar....

....2013....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamerrr -- 13 Mayıs 2011; 17:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Oyuna giriş videosu şu temayı içermeli : Evlerinde xbox cı, ps3 cü gamerlar televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar... Karşılarında yeni nesil konsolunu tanıtan nintendo dan adamlar... birbirleriyle eğleniyorlar, şakalaşıyorlar... O gamer aklından geçiriyor, benim de şöyle bir konsolum olsa, ben de oyunlarımı 1080p de oynasam diyor! Baba bana neden almıyorsun diyor! Bende niye yok diyor!

İşte bu intro videosunun ardından biz devreye girsek. Mario gibi bi karakter olsa. E3 ü basıp konsolları alsak. Sonra o üzülen gamerlara dağıtsak. Tabi 7-8 saatlik bi oynanış süresi olsa. Öyle kolay olmamalı. E3 e gidene kadar birkaç bölümlük world ler olsa. World 10-10 E3 olabilir mesela...

Biraz düzenledim.

Evlerinde xbox cı, ps3 cü oyuncular televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar... Karşılarında yeni nesil konsolunu tanıtan adamlar... birbirleriyle eğleniyorlar, şakalaşıyorlar... 'O gamer aklından geçiriyor, benim de şöyle bir konsülüm olsa, ben de oyunlarımı 1080 de oynasam ! Baba bana neden konsül almıyorsun Bende niye yok'diyor!

Bende dedim bu sözleri zamanında ah ps3 um olsa ama olmadı ah ah. sağol ms sende olmasan konsol görmeyecegiz.

Oyun konusu olarak değil ancak oynanış olarak hem Dirt serisi gibi ralli, COD gibi silah kullanımı, tabi Gta gibide dolaşsak Gt5'teki araç sayısı, LA Noire kadar uzun ama türkçe konu olsa AC gibide İstanbul'da dolaşsak fazla olabilir bence ama bu vaatler bu konsollara imkansız (tam vaat gibi oldu ama neyse:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 13 Mayıs 2011; 9:11:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamerrr

Uzaylilarin varligini kanitlamak icin mars'a gidiyoruz...Marsta uzayli yerine bir fotoğraf buluyoruz...Sonra dunyaya donunce bu haberi NASA'ya goturuyoruz...onlarda tam olarak cozemiyor...tam bu arada uydu sistemlwri fln cokuyor...herkes telasli butun bilgiler kayip 1 dakika sonra sesler duyulmaya bsliyor ve bir meteor dusuor ...Ertesi gun yeni dogan hayvanlar ve insanlar bir mutasyona ugruyorrr...gittikce mutasyona ugramis insanlar ve hayvanlar degiserek yaratik haline geliyorlar ve dunyanin altini ustunene getiriyorlar...Fotografin sirri hala cozulemedi...Bu sirada biz ordumuzu toplayip GEZEGENLER SAVASINA BASLIYORUZZZZ....

Fotoğrafa kadar güzeldi sonrası biraz klasikleşti ama sanırım yarım bıraktın oyun yapımcıları çalmasın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwexamR

quote:

Uzaylilarin varligini kanitlamak icin mars'a gidiyoruz...Marsta uzayli yerine bir fotoğraf buluyoruz...Sonra dunyaya donunce bu haberi NASA'ya goturuyoruz...onlarda tam olarak cozemiyor...tam bu arada uydu sistemlwri fln cokuyor...herkes telasli butun bilgiler kayip 1 dakika sonra sesler duyulmaya bsliyor ve bir meteor dusuor ...Ertesi gun yeni dogan hayvanlar ve insanlar bir mutasyona ugruyorrr...gittikce mutasyona ugramis insanlar ve hayvanlar degiserek yaratik haline geliyorlar ve dunyanin altini ustunene getiriyorlar...Fotografin sirri hala cozulemedi...Bu sirada biz ordumuzu toplayip GEZEGENLER SAVASINA BASLIYORUZZZZ....

Fotoğrafa kadar güzeldi sonrası biraz klasikleşti ama sanırım yarım bıraktın oyun yapımcıları çalmasın diye.

Evet bencede fotoya kadar iyiydi ve hala fotnun ne olduğunu merk ediyorum :)

• Bob Hannson adlı bir doktor(oyundaki karakterimiz) dünya üzerinde yeni yeni ortaya çıkan bir virüsü inceliyor ki daha 3-4 kişi bu virüse maruz kalmış dünyada. Bob bu virüsü yok etmek için bir deneye kalkışıyor fakat bir kaza sonucu bu virüs bize de bulaşıyor.Ve oyun burda başlıyor.

Bob bu virüsten şöyle bir şekilde etkileniyor ki;bazen Bob'un gözleri kararıyor ve kendini çok uzak ve alakasız bir yerde bulabiliyor.Bizse oyunu Bob'un gözünün karardığı yerlerde oynuyoruz yani masum insanları cani şekillerde öldürürken.

L.A polisi bu durumdan haberdar oluyor git gide NAVY,CIA fakat Bob'un asıl sorunu bu insanların neden onların peşinde olduklarını bilmemesi.Oyunda masum Bob'u oynarken kimseye zarar vermemek zorundayız yani kaçmak zorundayız.

Oyunun belli yerlerinde tekrar gözümüz kararabiliyor ve tamamen serbest olabiliyoruz..

Hikayenin her detayı bana aittir zalimkurt.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar birikiminiz var
    4 ay önce açıldı
    ne kadar paranız var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen dostum
    quote:

quote:

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 13 Mayıs 2011; 17:15:55 >
  • Oyun uzaydan Dünyayı gösteren bir video ile açılacak o videoda arka plandaki karizmatik bir ses şunları söyleyecek 'İnsanlar hep kıyamet senaryoları düşündü tasarladı bir virüsün , uzaylı ırkın , göktaşının , küresel ısınmanın kendilerini yok edeceğini düşündüler aslında bunların hepsi olabilirdi ama kendilerini unuttular' diye karizmatik bir başlangıç dan sonra oyun açılacak zaten gerisini daha düşünmedim ama konusu bir şehirde çok etkili hastalık ortaya çıkar bu hastalık ne insanları zombiye çevirir ne yaratığa sadece ölümcüldür ve çaresi yoktur ve herkese bulaşır polislerden devlet adamlarına şehirdeki herkese bunun üzerine şehri kapatırlar giriş çıkışı yasaklarlar zaten kimse girmek istemez şehirdeki insanları kaderleri ile yalnız başlarına bırakırlar.Dışarıdan yardım gelmez şehir içindeki herkeste hastalığı kaptığı için polisinden doktoruna kimse kimseye yardım etmez ve düzen otorite hepsi yıkılır şehirde herkes kendini düşünmeye başlar kendi çıkarlarını bir düzen kalmadığı içinde rahattırlar yan komşunuz bile yemek için sizi öldürmeye çalışır bizde bu kaos ortamında kendimizi kızımızı ve karımızı kurtarmaya çalışırız.

Böyle bir oyun işte bazen sıkıntıdan hobi olarak senaryo yazmaya çalışıyorum böyle bir konu görünce direk yapıştıdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyun uzaydan Dünyayı gösteren bir video ile açılacak o videoda arka plandaki karizmatik bir ses şunları söyleyecek 'İnsanlar hep kıyamet senaryoları düşündü tasarladı bir virüsün , uzaylı ırkın , göktaşının , küresel ısınmanın kendilerini yok edeceğini düşündüler aslında bunların hepsi olabilirdi ama kendilerini unuttular' diye karizmatik bir başlangıç dan sonra oyun açılacak zaten gerisini daha düşünmedim ama konusu bir şehirde çok etkili hastalık ortaya çıkar bu hastalık ne insanları zombiye çevirir ne yaratığa sadece ölümcüldür ve çaresi yoktur ve herkese bulaşır polislerden devlet adamlarına şehirdeki herkese bunun üzerine şehri kapatırlar giriş çıkışı yasaklarlar zaten kimse girmek istemez şehirdeki insanları kaderleri ile yalnız başlarına bırakırlar.Dışarıdan yardım gelmez şehir içindeki herkeste hastalığı kaptığı için polisinden doktoruna kimse kimseye yardım etmez ve düzen otorite hepsi yıkılır şehirde herkes kendini düşünmeye başlar kendi çıkarlarını bir düzen kalmadığı içinde rahattırlar yan komşunuz bile yemek için sizi öldürmeye çalışır bizde bu kaos ortamında kendimizi kızımızı ve karımızı kurtarmaya çalışırız.

Böyle bir oyun işte bazen sıkıntıdan hobi olarak senaryo yazmaya çalışıyorum böyle bir konu görünce direk yapıştıdım.

valla bence güzel konusu var.İnş. devam eder konu :)

• Inro:

Öncelikle oyun İstanbul'da geçecek ve borçlarından dolayı kirli işlere karışmış olan Volkan adlı karakterimizi yöneteceğiz..Bu Volkan sevdiği kızla evlenmek için banka'dan kredi çekmiş ve bu kredi'yi ödeyememiştir.Borcunu ödeyemeyen Volkan Üsküdar'ın kabadayısı olan Yahudi Antuan'ın kirli işlerine karışır ve zamanla çok para kazanmaya başlar ve bu durumdan gözü dönmüştür,sevdiği kızı unutmuş hayatın a... k..y mstr.Bundan 1-2 ay önce bu işlerde çaylak olan Volkan,Antuan'ın sağ kolu olmuştur ve Antuan Volkana çok güvenmeye başlamıştır ama Volkan onun gördüğü Volkan değildir.

Bir gün Volkan Antuan'ın kız kardeşi Melissa ile tanışır ve ona kalbini kaptırır ve bir geceyi birlikte geçirirler.
    Bunları gören İglessias (Antuan'ın sol kolu) bu durumu hemen Antuan'a bildirir.Antuan bunu duyunca çok sinirlenmiş ve adamlarını toplayıp Volkan kaldığı evedoğru yola çıkarlar.
    Antuan ve adamları mekana varmışlardır,Volkan Antuan'ın geldiğini görünce durumu anlar ve hemen silahını alır ve ateş atmaya başlar,Antuan'karşılık verir ve adamlarına binayı makineli tüfekle taramasını ister.
    Çatışma sırasında yatakta olan melissanın sol yanak elmacık kemiğinden mermi girip beyninin arka tarafından çıkar ve Melissa oracıkta hayatını kaybeder.Ortalıkk sessizliğe boğulduktan sonra Antuan ve Adamları geri dönerler......

İşte oyunu oynamaya bu olaylardan sonra oynamaya başlıyoruz ve silahımızı alıp İntikam için yola çıkıyoruz....

*Oyun bu şekilde ve oynanış olarak Resident evil gibi olucaktır. :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: 23frankenstein23

Inro:

Öncelikle oyun İstanbul'da geçecek ve borçlarından dolayı kirli işlere karışmış olan Volkan adlı karakterimizi yöneteceğiz..Bu Volkan sevdiği kızla evlenmek için banka'dan kredi çekmiş ve bu kredi'yi ödeyememiştir.Borcunu ödeyemeyen Volkan Üsküdar'ın kabadayısı olan Yahudi Antuan'ın kirli işlerine karışır ve zamanla çok para kazanmaya başlar ve bu durumdan gözü dönmüştür,sevdiği kızı unutmuş hayatın a... k..y mstr.Bundan 1-2 ay önce bu işlerde çaylak olan Volkan,Antuan'ın sağ kolu olmuştur ve Antuan Volkana çok güvenmeye başlamıştır ama Volkan onun gördüğü Volkan değildir.

Bir gün Volkan Antuan'ın kız kardeşi Melissa ile tanışır ve ona kalbini kaptırır ve bir geceyi birlikte geçirirler.
    Bunları gören İglessias (Antuan'ın sol kolu) bu durumu hemen Antuan'a bildirir.Antuan bunu duyunca çok sinirlenmiş ve adamlarını toplayıp Volkan kaldığı evedoğru yola çıkarlar.
    Antuan ve adamları mekana varmışlardır,Volkan Antuan'ın geldiğini görünce durumu anlar ve hemen silahını alır ve ateş atmaya başlar,Antuan'karşılık verir ve adamlarına binayı makineli tüfekle taramasını ister.
    Çatışma sırasında yatakta olan melissanın sol yanak elmacık kemiğinden mermi girip beyninin arka tarafından çıkar ve Melissa oracıkta hayatını kaybeder.Ortalıkk sessizliğe boğulduktan sonra Antuan ve Adamları geri dönerler......

İşte oyunu oynamaya bu olaylardan sonra oynamaya başlıyoruz ve silahımızı alıp İntikam için yola çıkıyoruz....

Ya arkadaş Türk halkı başka ya bak adama pembe diziye çevirdi 2dk da oyunu.

• quote:

quote:

Inro:

Nerde Pembe dizi arkadaşım yanlış bilgilendirme toplumu,oyunun hikayesini yazdım sadece.

• quote:

quote:

quote:

Inro:

Nerde Pembe dizi arkadaşım yanlış bilgilendirme toplumu,oyunun hikayesini yazdım sadece.

Yok yok güzel beğendim

• Sadece komik olan bir oyun. En ufak esprisinde yerlere yatıcaz.
  • buraya yazamayacağım kadar gizli tutuyorum.
    ya oyun firmaları çalarsa
  • Beğendiğinize sevindim Merci
  • aslında benimde vardı,böle yazdığım bişey ama paylaşmıcam.çünkü çok eleştirmen var.
  • Yıllar yıllar sonra dünyada soğuk savaş yıllarında yaşananlar tekrar yaşanmaya başlar ama bu sefer kutuplar Xbox 11520 ve ps8 sahipleri arasındadır dünyada internet ağı ve tüm oyun haber siteleri forumlar fanboylar tarafından çökertilmiştir
    hapishanelerde yer kalmadığı için suçlar konsol kırma ve live den banlama yapılarak cezalandırılmaya başlamıştır.

Savaş artık savaş meydanlarında değil E3 te yaşanmaktadır xbox 11520 en son teknoloji mide gurultusuyla yönetilen kinect 3 çıkarınca ps kurdanla yönetilen move çıkarmıştır.
    Dünyada çok büyük bir kaos vardır mARAL yüksek karları sayesinde dünya oyun piyasasını ele geçirmiş tüm oyunları çıkar çıkmaz tamamını alıp karaborsa olarak satmaktadır.
    mARAL Steam ve benzeri tüm online oyun satan sistemlerin sahipleri ve akrabalarının müstehcen görüntülerini arşivlemiş ve bunu tehdit unsuru olarak kullanmaktadır kendisine boyun eğmeyenleri İbreti alem için live psn üzerinden infaz videosunu ücretsiz olarak yayınlamakta ve gerçekleştirilen her infaz sonrası ücretsiz dlc ler vermekte oyun sarhoşu oyuncular bunu bir bayram olarak görmekte.

Nintendo oyun yaşını ilkokuldan anaokulu seviyesine düşürmüş ve her çocuğa 2. doğum gününde hediye etmek gelenek haline gelmiştir.

Bu kaos ortamına dayanamayan bilgisayar sahipleride birleşip bu düzene karşı ayaklanma başlatır.
    ve 4.dünya savaşı bu şekilde başlamış olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.