Şimdi Ara

Hayal gücü ve senaryo yönü kuvvetli olan ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir konuda fikrinizi rica etmekteyim arkadaşlar.
    Bildiğiniz üzere kutlu doğum haftası dönemindeyiz. Biz 20 nisanda bir kutlama yapmak istiyoruz okulca. Bunun için bir salon tuttuk, ancak müdürümüzün istediği birşey var. Salonda sinevizyonun sürekli olarak dönmesi. İstiyoruz ki okulumuza dair birşeyler oolsun, öğrenci - öğretmen herşeyiyle bir bütün olan bir klip çekelim. Bu görevi bana verdiler, yalnız ne yapcağımı neleri çekime alacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl birşeyler ortaya koymalıyız? Çocuklara hadis okutalım diyen var, koro yapan bir öğretmenimiz var onun görüntüsünü alalım diyoruz ama yine çok birşey çıkamayacak gibi. Parlak güzel fikirlere ihtiyacım var kısaca :) Neler yapayım?

• up
  • Zebani yapıştır araya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar heryerde kutlu doğum programları oluyor. Bunlara katılıp kopya çekebilir yada bunlardan esinlenenilirsin. Aklıma başka bir şey gelmedi.

• Neyi kutladığınızı anlamadım ben?
  • Özel mesaj ile ne ile alakalı olacağını gönder, bir hikaye çıkartayım üstüne ekle. İyidir hayal gücüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

Özel mesaj ile ne ile alakalı olacağını gönder, bir hikaye çıkartayım üstüne ekle. İyidir hayal gücüm.

attım kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vuruş Hissi En İyi Olan Oyun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *Fon müzik + 40 hadis slaytı

*40 hadis çıktısı al, 40 kağıda 1'er tane olmak üzere. Okulunda kamera al, her öğrenciden 1 tane kağıdı kameraya karşı okut.

* veya okuttuktan sonra ne anladığını sor.ama bilmeyen saçmalayan çok olur

Gibi gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden çıkanlar absürd olur sana gitmez kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

*Fon müzik + 40 hadis slaytı

*40 hadis çıktısı al, 40 kağıda 1'er tane olmak üzere. Okulunda kamera al, her öğrenciden 1 tane kağıdı kameraya karşı okut.

* veya okuttuktan sonra ne anladığını sor.ama bilmeyen saçmalayan çok olur

Gibi gibi

kameram var, sıkıntı yok o konuda. ancak biz video istiyoruz. hadis okumaları sadece bir bölüm daha başka ne olabilir diye düşünüyorum.
  • Hangi okul ? Sikayet edicem de ondan soruyorum. Biz festival izinlerini alirken okul disinda okula bagki etkinlikler yasaklandi. Bize de izinler verilmemisti. Cifte standart olmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Hangi okul ? Sikayet edicem de ondan soruyorum. Biz festival izinlerini alirken okul disinda okula bagki etkinlikler yasaklandi. Bize de izinler verilmemisti. Cifte standart olmasin.

O Şikayetini dikkate alan, herhangi bir resmi işlem yapmaya yeltenen Türkiye Cumhuriyeti Memurunu anında açığa aldırırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Hangi okul ? Sikayet edicem de ondan soruyorum. Biz festival izinlerini alirken okul disinda okula bagki etkinlikler yasaklandi. Bize de izinler verilmemisti. Cifte standart olmasin.

O Şikayetini dikkate alan, herhangi bir resmi işlem yapmaya yeltenen Türkiye Cumhuriyeti Memurunu anında açığa aldırırım.

Tamam dostum

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Cocuklara hadis okutup ilahi korosu yapabilirsin.Bir de hani reklamlarda oluyor ya boyle her kelimeyi farkli bir kisi soyluyor.Eger guzel bir slogan tarzi bir sey bulabilirsen onu yapablirsin.Aklima geldikce yazarim ben.Ayrica birisi sikayet falan demis eger oyle bir sey olursa ozelden haber ver hallederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.