Şimdi Ara

hayal ettiğin bölümü okumak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vakıf üniversitesinde uli 2.sınıftayım
    bölümümü sevmiyorum biran önce bu bölümden kurtulup yıllardır hayalini kurduğum psikolojiyi kazanmak istiyorum
    ama ikilemde kaldım
    sizce mezun olana kadar yani 3 sene boyunca her sene sınava girip devlet üniversitesinde sevdiğim bölümü kazanmaya mı çalışmalıyım
    yoksa bu sene vakıf üniversitesi bile olsa psikoloji kazanıp bu kadar sene ödediğim parayı bir dört sene daha mı ödemeliyim
    yaş 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 26 Aralık 2013; 14:11:24 >

• kararsız kaldım
    ne yapmalıyım?
    açıkcası hayal ettiğim bölümü vakıf üniversitesinde okumak istemiyorum
    ama bir 2-3 sene uliye katlanmak da istemiyorum
  • psikoloji kazanirsan kesin git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bölum odaklı calıs psikoloji kazan ve git
  • keşke matematiği yapabilseydim
    ne çektim şu matematikten
    hayallerimi aldı götürdü
  • % kaç burslu okuyorsun ve kaç kazanabilirsin hocam ?
  • Değer kardeşim istedigin yerse değer sen psikolojiyi kazan (kazanacagina inaniyorum) 3 senede çikarirsin o parayı.Sonuç olarak dünyaya 1 kez geliyoruz be kardeşim bende psikoloji okumak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc29

% kaç burslu okuyorsun ve kaç kazanabilirsin hocam ?

burssuz okuyorum
  • Kesinlikle çalış ve git. mesleğine hayatını vereceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DtHsn

Kesinlikle çalış ve git. mesleğine hayatını vereceksin.

vakıf üniversitesinden çıkıp vakıf üniversitesine girmek saçma değilmi
    tamam psikolojiyi çok istiyorum ama
    ne bilim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroxonline

quote:

ne bilim ya

Hocam elinizden geleni yapın belki devlet olur olmazsa başka alternatif düşünürsünüz. sizin idealleriniz doğrultusunda yaptıklarınız saçma olmaz hocam :)

• Biliyorum zor ama devlet kazanmaya bak.Vakıf üniversitesi zengin bile olsa yük.Benimde hedefim psikoloji, gerçekçi olmak gerekirse Psikoloji için boğaziçi-koç gerisi yalan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Definitely Maybe -- 26 Aralık 2013; 18:21:32 >
  • quote:

quote:

quote:

ne bilim ya

Hocam elinizden geleni yapın belki devlet olur olmazsa başka alternatif düşünürsünüz. sizin idealleriniz doğrultusunda yaptıklarınız saçma olmaz hocam :)

aynen elimden geleni yapıcam
    hayırlısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brbrsalp

Değer kardeşim istedigin yerse değer sen psikolojiyi kazan (kazanacagina inaniyorum) 3 senede çikarirsin o parayı.Sonuç olarak dünyaya 1 kez geliyoruz be kardeşim bende psikoloji okumak istiyorum

hocam 3 senede biraz zor çıkarır o parayı:) ama eğer okumak istiyorsa tabi para önemli değildir.
  • Ayda 2.000 lirayla baslarsan senelik 18000 liralik olan okulun parasini 4 seneeede cikarrsn

• quote:

quote:

ne bilim ya

İstediğiniz bölüm olduktan sonra verdiğiniz parayı dert etmezsiniz bile. Çünkü, mutlu olursunuz orayı okurken.

Zengin olup, stresten mahvolmak var orta gelirli ya da beş parasız olup sağlıklı bir kafaya sahip olmak var.

Önemli olan sağlam bir kafaya sahip olmaktır. Beyin gittikten sonra gerisi et kemik neye yarar ki?

• heey kesinlikle psikolojiye git. ne kadar şeyi göze almak zorunda olduğunu biliyorum. aynı şeyleri yaşadım vakıf üni.ne gittim hemde sıfır olan ingilizcemle ingilizce psikoloji seçtim ve 1.sınıfın sonunda bölüm birincisi olarak devlet üniversitesine geçiş yaptım. kesinlikle ego tatmini için söylemiyorum yol gösteriyorum. psikolojiyi öyle bi seviyosun ki okurken sana ders çalışıyomuşsun gibi değil hayatını yaşıyomuşsun gibi geliyo. hadi dostum sadece biraz cesaret
  • Ben parayî çok dert ettim simdi bunalmdaym ve gün sayiyorum ygs ye bitsin artk bu cile

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsikolog

heey kesinlikle psikolojiye git. ne kadar şeyi göze almak zorunda olduğunu biliyorum. aynı şeyleri yaşadım vakıf üni.ne gittim hemde sıfır olan ingilizcemle ingilizce psikoloji seçtim ve 1.sınıfın sonunda bölüm birincisi olarak devlet üniversitesine geçiş yaptım. kesinlikle ego tatmini için söylemiyorum yol gösteriyorum. psikolojiyi öyle bi seviyosun ki okurken sana ders çalışıyomuşsun gibi değil hayatını yaşıyomuşsun gibi geliyo. hadi dostum sadece biraz cesaret

Hayatta bazı anlar vardır.Mucizedir..Tarih 21 şubat ben foruma girdim şans eseri yatay geçiş yönetmeliğinin degistigini gördüm..Yökü aradım farklı bölümlere yatay geçiş yapılıyor doğru mu diye sordum.Onlarda dogru dediler..21 şubat aksamı hoopp ilk otobüsle Ankaraya gittim..2 saatte belgeleri tamamlayıp hoppp Esenboğaya oradan ilk uçakla Îstanbula zamanla yarışymtm resmen..uçak 2 de indi 3 saatte 2 üniversiteye başvurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynepsikolog

heey kesinlikle psikolojiye git. ne kadar şeyi göze almak zorunda olduğunu biliyorum. aynı şeyleri yaşadım vakıf üni.ne gittim hemde sıfır olan ingilizcemle ingilizce psikoloji seçtim ve 1.sınıfın sonunda bölüm birincisi olarak devlet üniversitesine geçiş yaptım. kesinlikle ego tatmini için söylemiyorum yol gösteriyorum. psikolojiyi öyle bi seviyosun ki okurken sana ders çalışıyomuşsun gibi değil hayatını yaşıyomuşsun gibi geliyo. hadi dostum sadece biraz cesaret

Sonrasnda Sabiha Gökçene geçtim.Ondan öncede marmaray ve haliç metrosunun güzelligine hayran kaldm..Sabiha Gökcenden İzmire mi yoksa Ankaraya mı gideyim dedim...İzmiri seçtim ne olur ne olmaz nrlki dolar basvurulari diye neyse yine ucaga bindim 24 de izmirdeyim sehre gelmem 2 yi buldu sabahn 8.30 da İzmire basvurdum.Sonra dòndüm Ankaraya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.