Şimdi Ara

Hay sizin note 8 lansmanınıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
13.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter ya kimse sizin lansmanınızı bilmek izlemek zorunda değil.

Amaç ne ? Neden bana bilirim geliyor ?

Herşey tam , bi lansman kaldı dimi ?

Bravo yaa , koskoca DH nin düştügü duruma bak.

Bide technopat'a laf sallarsınız , kendiniz çok iyisiniz ya hani ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• La bide sürekli şu video açılıyor otomatikman unutuyorum durdurmayı boş yere o kadar kota gitti
  • Bari o video'yu koymasalar oraya her sene aynı saçmalık.
  • dünyanın en iyi telefonu gözümde 300 liralık laptop değildir, bir telefona neden bunca para verilir akıl karı değil ,whatshapp sosyal medya ,resim çek bitti,2 ay önce akıllı telefon aldım elimi bile sürmüyorum sadece, alo + alo
  • note diye telefon markası mı olur bir kere. telefonlardan hiç anlamam kullanmam zaten en fazla 2 alo gün içerisinde o kadar.

neyse dans

https://www.youtube.com/watch?v=6T8_yD7pW0c
  • Her yerden video çıkıyor hepsini reklam diye gösterip reklam engelleyici programa engellettim
    foruma giriyorum birden bir ses yerimden zıpladım aluminyum
  • Buna kızıyorsan apple lansmanlarında napıyorsun çok merak ediyorum?
    Tırt bir bildirime bu kadar kızıyorsan appleda ki otomatik oynayan youtube videosuna vs roket atarsın heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma sapan bir şey. View kasma amacı.

Cidden forum aslında koca bir çöp.
  • Note 8 de çöp hatta samsung toptan çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

dünyanın en iyi telefonu gözümde 300 liralık laptop değildir, bir telefona neden bunca para verilir akıl karı değil ,whatshapp sosyal medya ,resim çek bitti,2 ay önce akıllı telefon aldım elimi bile sürmüyorum sadece, alo + alo

Yav he he.

Abart.

• Vestel Venüs reklamı zırt pırt çıkıp yetmediği gibi bir de bu çıktı başımıza.
  • aynen samsung lansmanları sıktı 7s gelsede rahatlasak
  • Sanarsın ki Samsung'un çıkardığı telefonlar çok değerli, devrim niteliğinde çok önemliymiş gibi birde zorla izletiyorlar. Hadi iPhone koysan bir şey demeyeceğim.

Kaç para bu telefon?
    - 4000 bin tl
    Ne bu Android mi?
    - Evet efendim Android
    Hadi görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokomayi1

Sanarsın ki Samsung'un çıkardığı telefonlar çok değerli, devrim niteliğinde çok önemliymiş gibi birde zorla izletiyorlar. Hadi iPhone koysan bir şey demeyeceğim.

Kaç para bu telefon?
    - 4000 bin tl
    Ne bu Android mi?
    - Evet efendim Android
    Hadi görüşürüz.

Şu görüntüyü görene kadar iPhone benim için yalan. Flac muziklerimi atip gerçek hi res müzik zevki yasayamadiktan sonra ne eyleyim iPhone u :) yoksa ses çipi falan kalitelidir severim iPhone ama o günlere kadar dolby & htc kısacası 4000 bin TL verip müziklerini atamamak da var :) He atarsın bin bir takla atarak o ayrı ama iTunes Kalmadıkça ı ıh

Hay sizin note 8 lansmanınıza

• Hee uyuz bildirim bana da gelmişti. Sanki çok umrumdaydı Note 8. Yollamayın bildirim filan. İlgili olanlar baksın sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

La bide sürekli şu video açılıyor otomatikman unutuyorum durdurmayı boş yere o kadar kota gitti

ublock origin ile seri imha ettim.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    yazdığın yazıyı okur musun ben bir şey anlamadım
  • Kac kisi note'un ozelliklerini kullanacak? 4000 tl vermek telefona enayiliktir acayip bir kazanc yoksa. Oneplus, Xiaomi gibi markalarin daha ucuza benzer cihazları var. Azicik arastirma yapin. Farkli olcam diyorsaniz Essential phone alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

La bide sürekli şu video açılıyor otomatikman unutuyorum durdurmayı boş yere o kadar kota gitti

Aynı durumdayız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokomayi1

Sanarsın ki Samsung'un çıkardığı telefonlar çok değerli, devrim niteliğinde çok önemliymiş gibi birde zorla izletiyorlar. Hadi iPhone koysan bir şey demeyeceğim.

Kaç para bu telefon?
    - 4000 bin tl
    Ne bu Android mi?
    - Evet efendim Android
    Hadi görüşürüz.

evet işte bir tane daha kendi fikri olmayan ios olsunda gerekirse 10 bin lira veririm kafasında olan bir zat,... ne anlar hoşaftan.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.