Şimdi Ara

Hay Day Oyunu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Hay Day oyununa telefonumda başladım, biraz ilerledim. iPad'de de oynamak istiyorum; ama orada telefondaki bulunduğum leveldan itibaren oynama şansım var mı acaba?

• Aynı gamecenter ve appstore ID si çalışabilir bellki,bu tür online oyunlar cihazda save almak yerine kendi sunucularında save alıyor biliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Aynı gamecenter ve appstore ID si çalışabilir bellki,bu tür online oyunlar cihazda save almak yerine kendi sunucularında save alıyor biliyorsunuz

Özellikle oturum açıp ikisinden de denedim; ama ikisi de ayrı oyun levellarını açtı. Herhalde başka da yol yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

Aynı gamecenter ve appstore ID si çalışabilir bellki,bu tür online oyunlar cihazda save almak yerine kendi sunucularında save alıyor biliyorsunuz

Özellikle oturum açıp ikisinden de denedim; ama ikisi de ayrı oyun levellarını açtı. Herhalde başka da yol yoktur.

O zaman cihazınıza göre kayıt alıyormuş gamecentera göre değil :( ipadde de 0 dan başlamak zorundasınız galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

O zaman cihazınıza göre kayıt alıyormuş gamecentera göre değil :( ipadde de 0 dan başlamak zorundasınız galiba

Biraz kötü oldu bu; ama n'apalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.