Şimdi Ara

hay ben böyle okul yönetiminin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gümrükten geçer gibi muamele görüyoruz. okula girerken tam bizim sınıf geçiyor bende arkadan geliyorum ışte hoca ile aramızda geçen dialog

H. Oğlum sen gel buraya
    B. Ben mi hocam
    H. Evet oğlum sen git üstünü başını değiştir saçını kestir . Öğrenciye benze öyle gel .
    Tamam buraya kadar normal ama tüm okulun önünde bana böyle alaycı tavırla bağırarak davranması hiç hoş değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonnbourne -- 5 Aralık 2011; 9:02:27 >

• Evde karısıyla tartışıp sinirini bizden çıkarıyorlar işte boşver.
  • düzgün giyinin, öğrenci gibi görünün, efendi olun haylaz liseliler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

düzgün giyinin, öğrenci gibi görünün, efendi olun haylaz liseliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

düzgün giyinin, öğrenci gibi görünün, efendi olun haylaz liseliler.

Mudurun gelmis konu disina
  • İnsanları dış görünüşleriyle yargılamayın diyeydin
  • Ne çektim bu içi geçmiş hocalardan yav. Sakallı geliyormuşuz okula. 1.5 saat mesafeden geliyordum okula her gün , birde her sabah kalkıp sinek kaydı traş olacam. Kızın tekinde benden çok bıyık vardı Maşallah sıradan hiç takılmadan geçiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 5 Aralık 2011; 10:02:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten hep bu hocalar yüzünden şimdi keçi gibi sakalım var haftada 2 kere tıraş oluyodum lise 3 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Ne çektim bu içi geçmiş hocalardan yav. Sakallı geliyormuşuz okula. 1.5 saat mesafeden geliyordum okula her gün , birde her sabah kalkıp sinek kaydı traş olacam. Kızın tekinde benden çok bıyık vardı Maşallah sıradan hiç takılmadan geçiyordu.

bizim arkadaşın sabah okula gelirken sakalları çıkıyordu, az çekmedi çocuk hocalardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.