Şimdi Ara

Hay Ben Böyle İşin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralserkan525252 -- 1 Nisan 2021; 16:19:37 >

• 10. sınıfta isen, şansın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

10. sınıfta isen, şansın var.

9. Sınıf İlk Dönemdeyim Yarıyıl Tatilinde Geçicem?
  • 9. sınıflar ortak olduğu için, 10. sınıfı endüstri meslek veya düz lisede okuyabilirsin. eğer notların yüksekse, teknik liseye geçebilirsin.
  • Yarı Yıl Tatilin de Geçemezmiyim Okulla Konuşsam(Ednüstriyle) Bide Teknik Lise Nedir ?
  • quote:

9. sınıflar ortak olduğu için, 10. sınıfı endüstri meslek veya düz lisede okuyabilirsin. eğer notların yüksekse, teknik liseye geçebilirsin.

Yarı Yıl Tatilinde Geçemezmiyim Okulla Konuşsam(Enüsttriyle) Bide Teknik Liseden Ne Olunur Ne Okunur Hangi Bölümler Var Maaşları Ne Kadar? Cevaplarsanız Sevinirim?
  • özel bir durumun yoksa, nakil yaptıracaklarını düşünmüyorum. yeni bir okula geçmekle çözüm bulamazsın. yeni ortama alışmak ve derslerin işleyişine uyum sağlamakla uğraşırken, dahada kötüye gidebilirsin. bence yarım dönem daha dişini sık ve yüksek not ortalamasıyla teknik lisesine geçmeye bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

özel bir durumun yoksa, nakil yaptıracaklarını düşünmüyorum. yeni bir okula geçmekle çözüm bulamazsın. yeni ortama alışmak ve derslerin işleyişine uyum sağlamakla uğraşırken, dahada kötüye gidebilirsin. bence yarım dönem daha dişini sık ve yüksek not ortalamasıyla teknik lisesine geçmeye bak.

İnan Bulunduğum Ortama Köepk Bağlasan Durmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.