Şimdi Ara

Haxball İle İlgili Bir sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konunun tam nereye ait olduğunu bilemedim o yüzden buraya açtım.

Arkadaşlar 2 ay öncesine kadar komşunun internetini ortak kullanıyorduk ve laptopdan haxbaldaki bütün odalara girebiliyordum.

Daha sonra eve kendimize ait internet bağlattık. TTNET modem zyxle. Modem masaüstü bilgisayarıma bağlı.
    Sorunum ise; Masaüstü bilgisayarımda haxbaldaki tüm odalara girebiliyorken Laptopdan Hiç bir odaya bağlanamıyorum FAQ sorunu çıkıyor bütün odalarda.

Bunun Çözümünü arıyorum. İnternette ki Bir çok şeyi denemedim port ayarları falan fakat bir türlü laptopdan oynayamıyorum. 2 defa format atıldı hala bir değişme yok.

Yardım eden olursa çok sevinirim

• ZyxeL modemler arıza çıkarıyor diye biliyorum. Onun bazı ayarları falan vardı araştırırsan bulabilirsin. :) Son çare olarak modem değiştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 15 Kasım 2013; 20:20:01 >
  • Bilgisi olan yok mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

ZyxeL modemler arıza çıkarıyor diye biliyorum. Onun bazı ayarları falan vardı araştırırsan bulabilirsin. :) Son çare olarak modem değetirebilirsiniz.

Usta valla ne varsa yaptım sayılır fakat bir türlü ayarlayamadım ya ZyxeL port ayarları olsun diğerleri olsun hepsini tek tek yaptım bir türlü giremiyorum.

modem ayarlaya bilirsem onunla deneyeceğim o zaman teşekkürler @ugurcankorkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jau*

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

ZyxeL modemler arıza çıkarıyor diye biliyorum. Onun bazı ayarları falan vardı araştırırsan bulabilirsin. :) Son çare olarak modem değetirebilirsiniz.

Usta valla ne varsa yaptım sayılır fakat bir türlü ayarlayamadım ya ZyxeL port ayarları olsun diğerleri olsun hepsini tek tek yaptım bir türlü giremiyorum.

modem ayarlaya bilirsem onunla deneyeceğim o zaman teşekkürler @ugurcankorkmaz

Kolay gelsin bende uzun bir süre uğraştım sonra değiştirdim modemi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.