Şimdi Ara

Haxball'da tam bir kazmayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ne pas atabiliyorum ne top sürebiliyorum hep ban yiyorum Bunu nasıl iyi oynuyorlar ya.

Pratik yap demeyin 3 aydır neredeyse her gün oynuyorum

• kendın 1 tane oda aç şıfre koy kımse gıremesın orda antrenman yap gol atmaya falan çalış bı yer belırle oraya topu atmaya çalış alışırsın
  • Topu sürmeye çalışma, elinde geldiğince tek top oynamaya çalış. Tek vuruşta topu istediğin yere atmaya çalış. Bunu çalışarak yapabilirsin.
    Topu ne kadar ayağında tutarsan o kadar çok hata yaparsın. Önceden duvar çalımları nadirdi. Şimdi bütün oyuncular çok rahat yapabiliyor. O yüzden de herkes yemiyor artık duvar çalımlarını pek yapmamaya çalış.
    Rakip atağa kalktığında adam senin önündeyse sazan gibi atlama. Topu takip et. Ve basarken genişten bas. Hemen topun üstüne atlama. Rakibin topu atabileceği açıları kapamaya çalışsan yeterli, sonuçta bacak aradandan geçiremez adam.
    Takım oyununda en iyi şey eğer ilerde oynuyorsan boş alan kovalamaktır. Top takım arkadaşının ayağındaysa ve iyi paslar atabiliyorsa. Rakibini şaşırtarak boş alanlara kaçmaya çalış.
    Topsuz alanda sürekli hem atakta hem defansta iken karşındaki rakibi itele. Defansdaysa topu ona vermemeye çalış. Ataktaysan ya kendi önünü, ya pas açını ya da takım arkadaşının önünü açmaya çalış.
    Tek başına oda açıp topa vuruşun dışında hiçbirşeyi geliştiremezsin. Ya senin gibi acemi birini bul onunla 1v1 atarak çalış. Ya da 3v3 tarzı acemi odalarına gir.
    He bir de odaya girdiğinde -abi alırmısın?- deme

• O banlayan ergenler yüzünden kendine olan güvenini kaybediyorsun, içinde korkuyla oynuyorsun zevk almadan.Tek neden bu bence.Ya banlarlarsa ya bişey derlerse diye tereddüt ediyorsun çekinerek oynuyorsun.Ben kötü oynamam,iyi sayılırım ama şu bahsettiğim ergenler yüzünden oynamıyorum artık.Arada gece 2 gibi girer biraz oynarım sadece.Oyun olduğunu unutuyorlar,çok ciddiye alıyorlar odada biri en ufak bi hata yapsa da bişey desek, banlasak derdinde ergenler.Kendilerinin en iyi haxball oyuncusu olduğunu iddaa ederler,gerçek yaşımı(20) söylediğimde küfür ederler ''hıı ok o zmn ben de 55 yaşındayım'' diye saçmalarlar.Yeni nesil cidden garip.Bi süre acemi odalarında oyna,kendine güvenin gelsin.
  • Üç senedir oynuyorum

http://www.youtube.com/watch?v=9X50SmarpJc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

O banlayan ergenler yüzünden kendine olan güvenini kaybediyorsun, içinde korkuyla oynuyorsun zevk almadan.Tek neden bu bence.Ya banlarlarsa ya bişey derlerse diye tereddüt ediyorsun çekinerek oynuyorsun.Ben kötü oynamam,iyi sayılırım ama şu bahsettiğim ergenler yüzünden oynamıyorum artık.Arada gece 2 gibi girer biraz oynarım sadece.Oyun olduğunu unutuyorlar,çok ciddiye alıyorlar odada biri en ufak bi hata yapsa da bişey desek, banlasak derdinde ergenler.Kendilerinin en iyi haxball oyuncusu olduğunu iddaa ederler,gerçek yaşımı(20) söylediğimde küfür ederler ''hıı ok o zmn ben de 55 yaşındayım'' diye saçmalarlar.Yeni nesil cidden garip.Bi süre acemi odalarında oyna,kendine güvenin gelsin.

Hep öyle odalara girmeye çalışıyorum ama orada da küfürü yiyorumBazen gerçekten seviyeliler çıkıyor karşıma.

@El Niño Teşekkürler.Demiyorum bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gel beraber oda açalım acemi acemi takılalım
  • bir ara gel ders vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel ben orta seviyeyim 2 aydır oynuorum bi kaç şey öğretebilirim pm at bana link veriyim sana (kafiyeli oldu ) Takımımda var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: citiesxl2011

gel ben orta seviyeyim 2 aydır oynuorum bi kaç şey öğretebilirim pm at bana link veriyim sana (kafiyeli oldu ) Takımımda var :)

Tamamdır attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.