|
Bildirim
|
Bir havuz tesisat firmasında çalışmamdan ötürü sana tavsiyem şikayetçi ol. Havuz TSE standartlarına göre şartlandırılmamış ve filtrasyon süresi yüksek tutulmuş olma ihtimali yüksek. Gerekli asit(CL) dozajlaması yapılmamışsa bu enfeksiyon diğerlerinin yanında hapşırık kalır.
|
Bugune kadar ne yuzme ogrenebildim.Hem mekan hem zaman imkanim olmadi.Yas kemale erdi.Ama hep merak ettigim birsey var.
Herkesin girdigi.Terini sumkurugunu idrar ini kirini pisini suya bulastirdigi bi yere (deniz haric) neden girme gereksinimi duyuyorsunuz.Ben hijyenige cok onem veririm oyleki tokalastigim insanlarla bile hemen bi bahane blup lavaboya gder elimi ykarim.Herneyse belki elestirenler olacakdir ama havuz.sauna hamam cogu kisinin pisligini braktigi mikrop yuvalari bana gore. |
AKP'ye suçlayanları, küfür edenleri bazı kişiler şikayet ediyormuş. Onlara sor. "Neden 10 aralığa randevu verdiler. Ya kulağımda kalıcı hasar olursa" diye sorabilirsin forumdaki AKP lilere.
|
Başka bir hastanenin aciline gidin.Oturduğunuz şehirde tek bir hastane mi var?Bu iş bekletmeye gelmez.Enfeksiyon belki daha çok yayılır.Adam gibi bir muayeneden geçmenizi tavsiye ederim...
|
Benim bildiğim mikoorganizmalar vücuda girdikten sonra bell bir kuluçka süresine yatıyor. Ve ondan sonra hasta oluyorsun. Yani o gün hastalandıysan aslında şifayı birkaç gün önceden kapmışsın demektir. Havuzun suçu yok yani.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 25 Kasım 2019; 0:27:25 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:19:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 25 Kasım 2019; 1:47:18 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|