Şimdi Ara

Havit M9030 ultra akıllı saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Havitin kendi sitesinde bu model şuanda indirimde. 7 8 ay önce bile 1500 civarına satılmış. Şuanda 1100 tl ye sanırım muadil bir akıllı saat yok. Ben daha önce bu markadan projeksiyon almıştım şimdide saat aldım. Düşünen arkadaşlar inceleyebilir.

havit türkiye resmi satış sitesi
    Havit M9030 ULTRA Amoled HD 46MM Akıllı Saat - Siyah
    https://www.havitstore.com.tr/havit-m9030-ultra-amoled-hd-46mm-akilli-saat-siyah-metal-kordon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yani bir adet metal kayış bir adet hasır metal kayış ile geliyor. Mevcut analog saatlere kayış alcam desem zaten 1000 liradan fazla tutar. Kullanıcı yorumları da iyi gözüküyor. Bakalım gelince görücez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    \\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • ErkBakan kullanıcısına yanıt
    Salı günleri saat 18.00da kontrol edin hocam happy hour ismiyle her hafta indirimler oluyor benzer fiyatlara yakalayabilirsiniz

Evet arkadaşın dediği gibi salı günleri 18.00 ile 24.00 arası bazı ürünler indirime giriyor. Herzaman gerçek indirimler olmuyor ama takip etmekte yarar var.

\\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Yorumlar çok kötü

www.sikayetvar.com
    Havit M9030 Pro Yorumları ve Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/havit/m9030-pro

Gönderdiğiniz link pro modeline ait bu ultra modeli. Mutlaka şikayet ve olumsuz yorumlar vardır ama iki metal kordonla geliyor olması çok cazip benim için. Klasik kol saatlerime metal kayış alacam desem tanesini 1000 liraya alamam. Düşük bütçe düşük beklenti ile aldım saati. Zaten bu fiyata muadili de yok gibi. Tabiki 5000-10000 gibi rakamlara çok çok iyi akıllı saatler var ama buna f/p gibi bakmak lazım

• Kullanıyorum bu modeli. Bu bütçelerde akıllı saat alırken çok interaktif kullanım beklemeyin yani saat fonksiyonu ve birkaç ufak fonksiyon yeterli gelmesi gerekli. Saat görünüş olarak çok iyi fiyatına göre. Ekran çözünürlüğü parlaklık gayet iyi kalitede ama en rezil olduğu şey ekran hzsinin çok düşük olması. Hareketli duvar kağıdı koyduğunuzda donuyor kasıyor izlenimi geliyor. ama normal klasik düz duvar kağıdı veya yelkovanlı normal saat ekranı görünümünde sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 19 Ekim 2025; 13:24:45 >

Bende saati 1 haftadır kullanıyorum. Kampanyadan 1100 TL ye aldım. Düşük beklentiye göre gayet iyi. Telefon görüşmesi yapılabiliyor. Metal kordonu ve yedek kordonu büyük avantaj. Ayrıca şarjı da 1 hafta rahat gidiyor. Bileklik fiyatına saat almış olduk. Ekran çözünürlüğü de iyi. Ben gayet memnunum. Fiyatı 2000 etmez belki ama benim aldığım fiyata gayet iyi.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.