Şimdi Ara

Havalı Tabanca Konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bu tabancanın eskiden kullandığımız plastik mermi atan tabancadan farkı varmıdır ? yani eskiden hatta ağır olsun diye içine demir falan koyarlardır :D

http://www.hepsiburada.com/liste/beretta-m-92-fs-airsoft-tabanca/productDetails.aspx?productId=outpr424545&categoryId=1306915&SKU=OUTPR424545

Almayı düşünüyorum ama dediğim gibi plastik mermi atan tabancadan bir farkı varmıdır ?

Amaç : Silaha alışmak, Hedef vurma eğlence amaçlı, Belki bir ihtimal evde kişisel koruma v.s olabilir

Ve ek olarak ;

Buna benzer söylediğim özelliklerde 300 tl kadar plastik veya kauçuk mermi atan tabanca öneriniz varmı ?

• http://avfoni.com/urun/walther-p99-dao-airsoft-tabanca. Şahısları bire bir tanıyorum aynı ürün bende var memnunum site formatta olduğu için sitede satışa kapalı tel ile irtibata girip havale ile yada kart ile yada kapıda nakit alabilirsiniz kargo beleş bunlar belli ağırlıkta 6mm BB denen plastik boncuk atar bu tabanca özeldir airsoft piyade tüfeklerinin gücünde atış yapıyor co2 li almayı düşünürseniz dürüst insanlar anakarada dükkan var çankayada almak istersen irtibat kurduruz aklınıza takılan olursa bana pm atın elimden geldiğince yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba daha önce üyeliğim vardı giremedim :/ tekrar almak zorunda kaldım havalı tabanca ile ilgili sorularım var aldığım bayi pek ilgilenmiyor burada bilgili kişilerden öğrenmek istiyorum,
    Bende Bersa 4.5 mm bp9cc nikel co2 tüplü havalı tabanca var.

1) ilk kullanışımda co2 tüpünün vidasını yavaş çevirdim ve bütün co2 buzlu sıvı halde silaha boşaldı tüp çöpe gitti ardından yeni taktım ve hızlı çevirdim sorun olmadı 20 atıştan sonra işim bitti yavaşça havayı boşaltarak çıkarttım tecrübe ile :D (bayinin dediği kullanmayacaksan co2 tüpünü çıkar nasılsa 2 tl dedi çıkarıp attım)
    şimdi co2 çıkarken veya kullanırken sıvılaşıyor ve silahı ıslatıyor temizleme kiti yok ilk iki davranışımda silaha zarar vermiş miyimdir? bilmiyorum veya ıslandığı için zamanla zarar verir mi bilmiyorum? bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. elimden geldiğince bezle ulaşabildim yerleri kuruttum ama tüpü delen halkanın oraları ıslak kalıyor pek iyi bişi değil gibi geldi temizleme kiti yakında alıcam.

2) 20 mermi doldurup sarjoru taktım fakat sürgüyü çekip silahı yere tutunca mermi ucundan düştü normal mi? daha sonra mermileri saydım hepsini toplayıp 19 mermi var 1 mermi yok ,fişek yatağının orda sıkışmış olabilir mi? defalarca tetik düşürdüm içinde kalmışsa diye co2 var iken atmadı bir şey.

3) kullanmayı biliyorum silah bilgimde var yeterince aynı zamanda bende hatsan mod 85 sniper var. fakat tabancayı kullanırken ne garip ki boncuklu tabanca gibi kullanıyorum her atışta sürgüyü çekiyorum internetteki videolarda ise sadece bir kere sürgüyü geri alıyor şarjörü taktıktan sonra ileri alıyor ve mermi bitene kadar atış yapıyor kısacası yarı otomatik kullanamıyorum (yeni mermi fişek yatağına gitmiyor ) silahta sorun yok geri tepme sistemi de çalışıyor.

1. ve 3. sorular bnm için çok önmli siyaha acaba zarar mı verdim veya kullanamadmmı yardmcı olrsanız sevinirm .

• Hocam 20 atışta co2 bitmez tüpü asla yavaş takmayın sıvı tabancayı bozar yazınızdan çok bi4şey anlayamadım ffotoğraf yükleme. İmkânınız var mı

• Birşey söylemiş olayım tüpü bitirip çıkarın tabanca basınca maruz kalmasın o tabancayı kullanmışlığım var ben atış yaparken 2 kere bilye namluda kaldı çok kaliteli birşey değil net fotoğraf atarsanız sorunu çözmeye çalışalım sakın kendi başınıza sökmeye kalkmayın çok incik cıncığı var toplayamazsınız benden demesi

• evet 60 atım yapabiliyor co2 fakat 20 atış yapıp bıraktınız diyelim (sitede biraz ses çıkarıyor da) co2 yavaşça açılınca tüp hafif hafif boşalıyor takarken de akıllandım hızlı çeviriyorum ama ilkinde zarar verdim mi bilemem co2 nin hepsinin içeri boşalması zarar verir mi?
    co2 dışarı çıkarken sıvılaşmış, soğuk yoğun bir gaz şeklinde çıkıyor tüpü 20 atıştan sonra çıkarınca tüp buz kesmişti elimle tutamadım bile. işte bu sıvı büyük ihtimal su , silahı bozar mı derken sonuçta ıslak kalan bir mekanizma pas vb. sorunlar yol açabilir. silahın fotosunu bir ara atıcam
  • tüp delinmiş ise veya kullanıyorsam işim bitince çıkarıyorum normal de co2 tüpü haznede duruyor sadece vidası çevrilmemiş halde yani delinmemiş şekilde duruyor. silahları asla sökmem bir çok insan söker tavsiye etmemde çünkü üretici tarafından takılmış halde gelen bir mekanizma siz ne kadar doğru taksanızda bozabilirsiniz.
    her silahın fişek yatağında mermi kalabilir o çok ta önemli değil benim için güvenlik daima ön planda tutunca tabi. silah kaliteli (Bersa bp9cc 4.5mm airgun) internetten bakabilirsiniz bir çok silahla kıyaslanıyor Arjantin malı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Havalı mı- Airsoft mu
    6 yıl önce açıldı
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam silah asg yani Danimarka malı ayrıca bu silahların hayatı tüptür tüp le çok oyun oynamayın takılı dursun iğnenin mesleme memesini nemli tutar sıkıntı yok
  • Ufak birşey bana fotoğraf atmazsanız size yardım etmem mümkün değil
  • Arjantin yazan gerçeği olabilir replikası Danimarka tam bilmiyorum çok benziyor airgun diye girdiğim silah 9 mm gerçek silah çıkıyor ancak ateş ettiğinde anlaşılıyor :D kimi co2 içinde durursa silahı bitirir diyor bir kaç bayiye gittim dün, kim bu silahlarla ilgili şikayet ederse hepsi co2 tüpünü içinde bıraktığından satan adamda bana demişti zaten? sizde daha önceki mesajda basınca maruz kalmasın demişsiniz, şimdiki mesajda takılı kalsın dediniz kafam karıştı
  • foto neyi çekiyim silahın parçasını mı sökemem ki?
  • 3. soru daki problem nedir peki?
  • Siz bir.servise götürün buradan böyle bişi anlamıyorum fotoda yok insan bari bi tüp haznesini bi çeker buradan ne yapmamı bekliyorsun anlamadım 3.sorunda herhalde sıkıntı şarjörde olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.