Şimdi Ara

Havalı Tabanca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , daha öncede bu konu çok fazla açılmış ama benim aklımdaki sorular tam olarak bu forumlardaki cevaplarda yok . Şimdi ben evde olası bir hırsızlık veya evde kendimi koruyabilmek adına bir havalı tabanca arıyorum, güncel olarakta 1000 tl bandında daha üstüde olabilir bir havalı tabanca almak istiyorum . Önceliklie çelik bilyemi yoksa pellet mi 5 10 metre civarında bir saldırıdan korunmak yada herhangi bir tahribat oluşturmak açısından daha iyi , 2.olarak Gamo'nun PT-85 modelini gördüm çogu yerde bu var , bunun haricinde önerisi olan varmı yada bu tabanca benim işime yarayabilirmi , şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca blowbacklı olması daha mı iyi (gösteriş umrumda degil ) . Bunların dışında Sig Sauer P226 - Sig Sauer P320 - EKOL ES66 gördüm bunların hangisini önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chariushoa -- 14 Aralık 2020; 3:47:36 >

• Havalı tabancalar koruma silahı olarak bir işe yaramaz malesef . Hatta normal ateşli silahlar bile işe yaramıyor bazen . 635 beretta ile 6 kurşun yiyip koşarak kaçan biri vardı seneler önce . Sizi vuran minnacık bir çekirden yani metal parçası . Havalılarda ise o minnacık bilye ya da paraşüt mermi yani pellet çok bir işe yaramaz . Ama pellet daha sivri uçlu olduğundan daha çok hasar verebilir ama insan için kesinlikle yetersizdir . Hırsızdan korunmak istiyorsanız elektro şok tabancası araştırın .
  • Ya internette yardımcı olur diyende var demeyende var bende tam çözemedim pekte bir bilgim yok napcam bilemiyorum. Şok cihazı benimde aklıma geldi ama yakın temas halinde bulunmak istemedigim için bu şekilde düşünmüştüm

• şu gamo pt-85 modeli 350 lira civarına almıştım 5 sene önce. Hey gidi günler hey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalı tabancadan kastınız hatsan marka içinde ki havayı sıkıştırıp merviyi fırlatan silah parklarda şişirmişmiş bolanları patlatmak için kiralan silah ise bir işe yaramaz. Seri atış yapamazsınız , aynı özellikle de ozan gazınsıkıltırlmış tüplü havalı silahlar var bunların şarjörleri de bukunıyor seri atıl yapma imkanı sağlar .
    Havalı tüfekler de diyer silahlar kadar teklikeli iki kat yağ tenekesini delip geçiyor. Bir kişinin bacağına sıksanız onu durdurmaz ama kemiklerin içine çok temiz delik açıp işler. Havalı tüfekler yivli olduğundan temiz delikler açıp metre/saniye hızı ile en derinlere işler. İsabetli menzli 100 150 metre arası filan bende mod125 hatsan markası var kullanması isabet alması oldukça kolay ama tüplü ve şarjörlü olmadıkça seri atış yapması çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalı tabancalardan bahsediyorum örneğin gamo pt85 gibi ama galiba işe yaramıyormuş @Mekatroniks'in yaptıgı yorum dogru gibi heralde bilemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Airsoft tabanca seçimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.