Şimdi Ara

Havale Ve Eft Ücretinin En Ucuz Olduğu Banka Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi bankanın eft ve havale ücretleri iyi,hangi banka yıllık ücret almıyor,hangi bankanın int bankacılığı iyidir.Yeni kart çıkartmayı düşünüyorumda hangi banka daha iyi bu açılardan?

• yardım edicek yokmu ya
  • diğer bankalarda nasıl bilmiyorum ancak Türkiye Finans Katılım bankasında netten havale veya eft ücreti alınmıyor.

önce şube olarak az var, nereden para çekeceğim diye düşündüm ama "ortak" yazan bütün bankaların atm'lerini kullanabiliyorsunuz. finansbank, hsbc gibi bankaların atm'lerinden ücretsiz yararlanıyorsunuz.
  • garantiden 2 ytl kesiyolardı galiba geçen eft yaptırdım
  • vakıfbank almıyor diye biliyorum..
  • Türkiye İş Bankası internetten Havale ücretsiz - Eft 1 Tl.
  • ing bankta hesap ücreti ve havale-eft ücreti yok diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vakıfbank istiyorum aslında havale ücretsiz-eft 50 krş mu ne.ama para çekme atm fazla yok sanki ortaklardan çekebiliyormuyuz?
  • iş bank öğrenciysen hiç uğraştırmadan 500tl limitli kredi kartı veriyorve öğrenci olduğun için hiç bir yıllık hesap kullanım ve kredi kartı kullanım ücreti almıyor...

işbank hesabına havale 0 masraf

diğer bankalara eft 1 tl
  • kredi kartı değil vadesiz hesap açtırmak istiyorum
  • Bank ASYA dan vadesiz hesap açtırdırdıgınızda asya nakit kartınız ile

* internetten tüm eft işlemleri bedava

*Türkiyenin heryerinden tüm online ptt şubelerinden hesabınıza para yatırdığınızda SIFIR havale ücreti

*Yıllık kart ücreti söz konusu bile değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDE369A63 -- 10 Temmuz 2009; 20:48:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: denny07

Bank ASYA dan vadesiz hesap açtırdırdıgınızda asya nakit kartınız ile

*Türkiyenin heryerinden tüm online ptt şubelerinden hesabınıza para yatırdığınızda SIFIR havale ücreti

eft 16.30 a kadar diyor inceledimde tüm bankalarda böyleyse sorun yokta öylemi tüm bankalarda
  • o vakitten sonra ki işleminiz diğer iş gününde gerçekleştiriliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denny07

o vakitten sonra ki işleminiz diğer iş gününde gerçekleştiriliyor.

HEr bankadamı böyyle?
  • Diğer bankaları bilemiyorum.Araştırırsanız bankaların sitelerinden saglıklı bilgiye ulaşırsınız.
    Herşeyin bedava olması açısından önerilebilecek tek banka oldugundan size tavsiye ettim.
    Bazı işlemler geç ama güç olmuyor.
  • Aktif Bank ve PTT dün UPT isimli bir ürünün lansmanını yaptı tüm PTT'lerden bankalara, bankalardan PTT'lere para yollamak bu kanaldan çok ucuz. 1,000 TL'ye kadar transferlerden 7,5 TL alıyorlar. web sitesi de şuhttp://www.upt.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oric

Aktif Bank ve PTT dün UPT isimli bir ürünün lansmanını yaptı tüm PTT'lerden bankalara, bankalardan PTT'lere para yollamak bu kanaldan çok ucuz. 1,000 TL'ye kadar transferlerden 7,5 TL alıyorlar. web sitesi de şuhttp://www.upt.com.tr

7.5 tl fazla.Bu daha çok internetle işi olmayanlar için. internette en ucuz secenekler bunlarmı .EFT işbankta 1 tl. havale 0 diğer bankalarda olduğu gibi demek,işbankda hesabım var ama diğer 2senekde cazip gibi fakat zamanla onlarda para alabilir.Bugün posta çekinde olduğu gibi,önceden ücretsizdi sonra 1 tl oldu biraz önce 170 tl. için 2.5 tl. bayıldım :( bankayla göndermediğime yandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhangguang -- 15 Şubat 2010; 19:10:31 >

• Her alanda en iyi banka tercihi, işbank.

5 yıldır kullanırım,en ufak şikayetim olmadı.
  • iş bank ta eft artık 2.5 lira
    çok kazık
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: denny07

Bank ASYA dan vadesiz hesap açtırdırdıgınızda asya nakit kartınız ile

Şimdi pek anlamadığım için soruyorum; Buradan vadesiz hesap açtırdığımızda bu hesaba ptt ile para yatırdık diyelim. Bu kart ile internetten havale/eft ile alışveriş yapabiliyor muyuz? Veya taksitli yapabiliyor muyuz? 100 liralık ürün alacağız ama 4 taksit mesela. Her ay başı hesabımıza 25 lira bıraksak yeterli oluyor mu? Gerçekten bilmediğim için soruyorum çünkü bugüne kadar babamın kartıyla sadece mağazalardan alışveriş yaptım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.