Şimdi Ara

Havale için hesap numarasını başkasına vermek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
42.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakıncalı durum yaratırmı arkadaşlar yani. IBAN dan yani hesap numaranızdan sizin hesap bilgilerinize ulaşabilirmi. Veya başka türlü şeyler yapabilirmi. Teşekkürler.

• yok ogle bı ıhtımal ıcın rahat olsun bak ıs bankası ıcın konusuyorum ıntertnet gırısı ıcın once musterı numarası ve parola ıster sonra tekrar sıfre ıster bbu sıfre ıle parola bagımsız seyler bıde sıfreyı sen yazarken telefon numarana sms le 4 hanelı kod gelır o kodu a yazar gırıs aparsın sıze su kadar soylum bılgısayarımın olmadıgı bı ortamda sıteden tanıstıgım bı arkdası aradım ve hesabıma gırıs yaptıracak sıfrelerı soyledım gırıs yapıp ıslemımı yaptı ama bırdaha aynı sıfre ıle gırıs yapamaz cunkı telefonumu elıne alması lazım telefona gelen sıfreyı 1dk de bulması lazım ve adam hem sıfremı hem parolamı bılıyo ama asla gıremez hesabıma bırak havbale bılgısını parola sıfre musterı numaramı tc mı havale bılgılerımı herseyı full bılıyo ama GIREMEZ ama dogum yerımı ve anne kızlık soyadımı bılse gırer bu yuzden dayın ın adını soranlar olur dayının soyadı anne kızlık soyadın oldugu ıcın onu soyleme nerelısın derlerse salla bı yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrė

Sakıncalı durum yaratırmı arkadaşlar yani. IBAN dan yani hesap numaranızdan sizin hesap bilgilerinize ulaşabilirmi. Veya başka türlü şeyler yapabilirmi. Teşekkürler.

İsminizden ve şubenizin adından başka bir bilgiye ulaşamaz.
  • Internette birsürü sitede açıkça yazılmıştır bunlar, en son sıkıntı yaratabilecek numara bunlardır.
  • hiçbir sorun çıkmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazantc

yok ogle bı ıhtımal ıcın rahat olsun bak ıs bankası ıcın konusuyorum ıntertnet gırısı ıcın once musterı numarası ve parola ıster sonra tekrar sıfre ıster bbu sıfre ıle parola bagımsız seyler bıde sıfreyı sen yazarken telefon numarana sms le 4 hanelı kod gelır o kodu a yazar gırıs aparsın sıze su kadar soylum bılgısayarımın olmadıgı bı ortamda sıteden tanıstıgım bı arkdası aradım ve hesabıma gırıs yaptıracak sıfrelerı soyledım gırıs yapıp ıslemımı yaptı ama bırdaha aynı sıfre ıle gırıs yapamaz cunkı telefonumu elıne alması lazım telefona gelen sıfreyı 1dk de bulması lazım ve adam hem sıfremı hem parolamı bılıyo ama asla gıremez hesabıma bırak havbale bılgısını parola sıfre musterı numaramı tc mı havale bılgılerımı herseyı full bılıyo ama GIREMEZ ama dogum yerımı ve anne kızlık soyadımı bılse gırer bu yuzden dayın ın adını soranlar olur dayının soyadı anne kızlık soyadın oldugu ıcın onu soyleme nerelısın derlerse salla bı yer

Dostum bende is bank interaktif kullaniyorum ama malum eskiden mobil onay kodu vs yoktu. bence sen genede bi sifreni degistir nolur nolmaz

• Hiç bir şey olmaz. İnternet üzerinden iş yapan alışveriş siteleri, hosting siteleri vs. hepsinin hesap numaraları yazar sitelerinde. İstersen yazayım hesap numaralarımı da için rahat etsin. (Belki para gönderen olur)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dikkat Et Para Gönderebilirler.
  • Cevaplar için saoğlun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

Dikkat Et Para Gönderebilirler.

• OĞLUm neden böyle yaptın şimdi anlaştık o kadar, bana vermiyecekmiydin hesap numarasın şimdi?

neden forumda rezil ediyorsun?
  • alemalemdar A kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Dikkat Et Para Gönderebilirler.

• hevale hımm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.